Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Atik

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Girer girmez attığı ilk 2 kötü pas harici iyiydi. Hele Yusuf'a attığı ince pas müthişti ama Yusuf pozisyonu öldürdü. Soner'den daha iyiydi. Yedek kulübesindeki en iyi orta saha. Soner, Salih geçin bunları

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Yok abi ben ısınamadım ısınana saygı duyuyorum, yedekte otursun mümkünse ben soneri yeğliyorum yedek klübede.
      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
      Бургундия синий
      61

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Girer girmez attığı ilk 2 kötü pas harici iyiydi. Hele Yusuf'a attığı ince pas müthişti ama Yusuf pozisyonu öldürdü. Soner'den daha iyiydi. Yedek kulübesindeki en iyi orta saha. Soner, Salih geçin bunları
        Katılmıyorum.
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Katılmıyorum.
          Dün bunu yanımda söyleseydin ya birader !

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Fatih Atik

İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dün bunu yanımda söyleseydin ya birader !

Fatih Atik'i destekleyen adamsın. Belinde keleş taşıyorsundur sen ... Ceketin altından göstermişsindir ...

Berat Akçay'ın yöneticiliği alınsın ... Bu forumda eli silahlı kimseler görmek istemiyoruz ...
            9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih Atik'i destekleyen adamsın. Belinde keleş taşıyorsundur sen ... Ceketin altından göstermişsindir ...

Berat Akçay'ın yöneticiliği alınsın ... Bu forumda eli silahlı kimseler görmek istemiyoruz ...
              Çin'den böyle konuşmak kolay. Türkiye sınırlarının içine gelsene. Gel hele gel

Yorum

• Genel olarak bizim milletimiz yigidi öldürür ama hakkini vermez. Yahu sirf sevmiyorsun diye yaptigi olumlu isi neden gormuyorsun. Vay arkadas.
                #7 Óscar René Cardozo Marin
                #28 Abdul Majeed Waris
                #8 Mehmet Ekici
                #11 Kévin Constant

Yorum

• Seni hiç sevmiyorum sütoğlan ama Soner oynayacağına sen oyna ...

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Çin'den böyle konuşmak kolay. Türkiye sınırlarının içine gelsene. Gel hele gel
                    Al işte, açıkça tehdit var ... Ben bu arkadaşı tanımıyorum ve gidiyorum burdan, muhatabım değilsin ... !!!
                    9 # Osvaldo'

Yorum

• Merhaba Fatih Atik,

Birazdan buraya gelip seni övecekler ama ben seni övmeyeceğim canım kardeşim desem de inanma.. Yatabare'ye açtığın orta neydi be
                      Oyuna sonradan girince takıma dinamizm katıyor ve bunu 1 maçta değil girdiği hemen hemen her maçta yapıyor. Görmek istemiyorsunuz çünkü kafayı taktınız Vahid'in askeri diye.

Bir gün herkes özür dileyecek senden..

Yorum

• Oyuna girdikten sonra çok iyi performans sergiledi.
                        Helal olsun.
                        Yavaş yavaş beklentilerin üstüne çıkıyor.
                        Hamiş

Yorum

• ben bu adamı guingamptada orta sahada izledim genellikle. Ve ozamanlar beğeniyordum. Transfer edildiği zamanlardada yazmıştım. Görev adamı fazlası beklenmez diye.

Takımdaki şuanki duruma göre benim için en iyi önlibero. Ama tabi meziyetleride bir yere kadar.

Yorum

• Medjani ve Salih yerine kendisini tercih ederim. O kadar da yerden yere vurulacak bir futbolcu değil.

Yorum

• Onyargiladan kurtulup izleyenler son maçlarda yaptigi katkıyı da görürler. Rize maçında 11 de başlar.

Yorum

• İyi oynadı beğendim,kaleci Fatih ile birlikte sahanın en iyisi idi.
                                Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                                Komünar..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim