Kaç aydır forma giymemesine rağmen Okay ve Aytaç'tan çok daha iyi oynadı. Yalan mı? İsimlere sövmeye alışmıssınız sahada ne oynadı bakımıyorsunuz bile.
Kaç aydır forma giymemesine rağmen Okay ve Aytaç'tan çok daha iyi oynadı. Yalan mı? İsimlere sövmeye alışmıssınız sahada ne oynadı bakımıyorsunuz bile.
artik gercekten dalga gectigini düsünüyorum . yerde sürünmekten ve hatali pas yapmaktan baska ne yapti ? Rakipten 1 top kaptimi ?
Biz neden görmüyoruz ? yapma artik kardes
artik gercekten dalga gectigini düsünüyorum . yerde sürünmekten ve hatali pas yapmaktan baska ne yapti ? Rakipten 1 top kaptimi ?
Biz neden görmüyoruz ? yapma artik kardes
Dostum, bu adam aylardır top oynamıyor ama Okay'dan daha diri gözüktü sahada. Mücadele bazında da Aytaç ile Okay'ı ikiye katlardı. Ben iyi oynadı veya bu takım için yeterlidir demiyorum. Trabzonspor gibi bir kulübün Fatih Atiklerle, Salihlerle işinin olmaması lazım zaten. Ben sadece ortasahamızın durumunu göstermek ve taraftar tepkisinin anlamsızlığını vurgulamak istedim.
Bu maçta bana göre en kötü oynayanlar arasında değildi ama o kadar mantıklı hamleler yapılırken madem Fatih Atik ilk on bire kadar yükselecekti Fatih Atik 1461e gönderilip Batuhan Artarslan a takıma çıkarılamaz mıydı demeden edemiyorum..
Usta'nın bahsettiği oyuncularımızı değersizleştirmeden satabilme kontenjanından oynuyor diyecem yok arkadaş sene sonu zaten sözleşmesi bitiyor bu neyin kafası?
Usta'nın bahsettiği oyuncularımızı değersizleştirmeden satabilme kontenjanından oynuyor diyecem yok arkadaş sene sonu zaten sözleşmesi bitiyor bu neyin kafası?
Topsuz oyunda rakibin peşinden koşup, sağa sola pres yaparak koşu mesafesinde en önde olmasından dolayı oynatılıyor. Şampiyonluğa oynamayan takımlarda da her zaman böyle bir oyuncu vardır...
Topsuz oyunda rakibin peşinden koşup, sağa sola pres yaparak koşu mesafesinde en önde olmasından dolayı oynatılıyor. Şampiyonluğa oynamayan takımlarda da her zaman böyle bir oyuncu vardır...
Hey gidi Medjani...
Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum