Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Atik

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fransada kanat oynuyordun olm noldu sana böyle?

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• bugün sözleşmesi feshedilip gönderilmeli..
      ÜNALKARAMANSPORLU..

"
      Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Ordinaryus hocamiz sende ne cevher görüp direkt ilk onbirde, aytacin yerine sahaya sürdü acaba?
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Kaç aydır forma giymemesine rağmen Okay ve Aytaç'tan çok daha iyi oynadı. Yalan mı? İsimlere sövmeye alışmıssınız sahada ne oynadı bakımıyorsunuz bile.

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kaç aydır forma giymemesine rağmen Okay ve Aytaç'tan çok daha iyi oynadı. Yalan mı? İsimlere sövmeye alışmıssınız sahada ne oynadı bakımıyorsunuz bile.
            artik gercekten dalga gectigini düsünüyorum . yerde sürünmekten ve hatali pas yapmaktan baska ne yapti ? Rakipten 1 top kaptimi ?
            Biz neden görmüyoruz ? yapma artik kardes

Yorum

• sitemim sana değil seni bu takıma layık görenlere...ptt de zor oynar.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                artik gercekten dalga gectigini düsünüyorum . yerde sürünmekten ve hatali pas yapmaktan baska ne yapti ? Rakipten 1 top kaptimi ?
                Biz neden görmüyoruz ? yapma artik kardes
                Dostum, bu adam aylardır top oynamıyor ama Okay'dan daha diri gözüktü sahada. Mücadele bazında da Aytaç ile Okay'ı ikiye katlardı. Ben iyi oynadı veya bu takım için yeterlidir demiyorum. Trabzonspor gibi bir kulübün Fatih Atiklerle, Salihlerle işinin olmaması lazım zaten. Ben sadece ortasahamızın durumunu göstermek ve taraftar tepkisinin anlamsızlığını vurgulamak istedim.

Yorum

• Kaptığı her topu Daglao'ya şişirmesi deli etti beni.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• La keske bende futbol oynayip iyi manager bulup kendimi kakalasaydim atik kadar oynardim hemde sol ayakla oynardim
                    Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Bir futbolcu (!) aldığı her topu havaya vurur mu. Yazıktır takımı bunlara emanet edenlerde.

Yorum

• Bu maçta bana göre en kötü oynayanlar arasında değildi ama o kadar mantıklı hamleler yapılırken madem Fatih Atik ilk on bire kadar yükselecekti Fatih Atik 1461e gönderilip Batuhan Artarslan a takıma çıkarılamaz mıydı demeden edemiyorum..
                        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Usta'nın bahsettiği oyuncularımızı değersizleştirmeden satabilme kontenjanından oynuyor diyecem yok arkadaş sene sonu zaten sözleşmesi bitiyor bu neyin kafası?
                          Mustafa Yumlu.

Yorum

• adam 8 ay üstüne top oynadı elinden geleni yaptı bizim taraftar hala oyuncuyu değersizleştirme peşinde...!!!

Yorum

• İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Usta'nın bahsettiği oyuncularımızı değersizleştirmeden satabilme kontenjanından oynuyor diyecem yok arkadaş sene sonu zaten sözleşmesi bitiyor bu neyin kafası?
                              Topsuz oyunda rakibin peşinden koşup, sağa sola pres yaparak koşu mesafesinde en önde olmasından dolayı oynatılıyor. Şampiyonluğa oynamayan takımlarda da her zaman böyle bir oyuncu vardır...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Topsuz oyunda rakibin peşinden koşup, sağa sola pres yaparak koşu mesafesinde en önde olmasından dolayı oynatılıyor. Şampiyonluğa oynamayan takımlarda da her zaman böyle bir oyuncu vardır...
                                Hey gidi Medjani...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim