Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İshak Doğan

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eeee bu adam oynuyo bildiğin? İdmanlarda çok mu saygısız neyi var da oynamıyor o zaman çözemedik bi türlü...
    Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Isak olayinda en buyuk hata hocalarda potansiyeli olmayan adamlarda haftalardir israr edilirken isak yedek bekliyor vahid hoca takim hazir degil isak hazir degil diye diye hem kendini hemde takimi zirveden etti eyy vahit hoca hic anlamadinmi biz ne kadar hazirsak diyerleride o kadar hazirdi puan verdigimiz takimlar alt siralarda ve hala hazir degiller!!! bazi oyuncular vardir isak gibi iyiyse fark yaratirlar

Yorum

• İshak'ı alarak bir yatırım yaptık.

Bu yatırımı harcamamak, değerli kılmak için oynatmak lazım.

Gelgelelim antrenörlerimiz yetenek, kalite ve potansiyelini gözardı ederek bu cevherden bizi mahrum bırakıyor.

Hakikaten bu adamın oynaması için daha ne yapmalı.

Her aldığı topu olumlu kullandı. Hem içe hem de dışa gidip pozisyon hazırladı. Yatabare'ye gollük asist verdi.

Yorum

• Girdiği süre içinde gayet iyiydi
          Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
          Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Çok iyiydi ve maça direkt etki etti.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Sonunda sol bekimizi bulduk diyebiliriz.Yusufla beraber koridor yaptilar çok begendim.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Her zaman dedik ölüsü 47 tane Musa Nizam eder diye. 3-5 maç oynasın, maç temposu yakalasın akar gider. Ortaları yeter.
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• bu adamın oynatılmamasını kabul etmiyorum

Yorum

• İshak girdikden sonra mi, yoksa, Bursa presi birakinca mi oyunun hakimi biz olduk, haftaya görürüz, ama bende oynamasini cok istiyorum su hantalligi deli ediyor beni.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İshak Doğan

Helal kocum, boyle devam. Formayi kapip vermeyeceksin, eminim ben.

Yorum

• Bir maçla bahar gelir mi bilemiyorum ama, oyuna girdikten sonra Yusufla beraber muntazam oynadılar

Yorum

• O yatabarenin kafasina kestigin ortada neyin nesiydi. Nisan aldi resmen. aynen devam
                          keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Bir insan aynı anda hem yetenekli, hem de çalışkan olamıyor demek ki.
                            diğerlerinden farklı...öteki...
                            Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                            2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Biraz kıpırdadı sanki ! İnşallah çalışarak,isteyerek,istikrar içinde sol kanattaki yerini alır.
                              Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Devamlı oynaması gerekiyor bu çocuğun. Karabük performansı ortada. Kumaşı iyi. Önünde Yusuf'da oldu mu sol kanadı çok daha etkili kullanırız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim