Sol kanattan orta kesecek, topu sürüyor köşeye iniyor zayıf olan sağ ayağıyla kesiyor üç kez yaptı bunu. Haliyle orta gelene kadar savunma adam paylaşımını yapıyor .
Tekniği çok iyi ama fizik gücü daha maçın başında bile yerlerde. Koşamıyor, mücadele edemiyor. Akhisar doğru düzgün baskı yapamadı ama Beşiktaş maçındaki gibi iki adam aynı anda bastığı zaman anında kaptırır topu çünkü toptan kolay kurtulamıyor. Temposu çok aşırı düşük. Nası güçlenecek nası kondisyon kazanacak bilmiyorum.
İlk defa İshak'ı çıplak gözle izledim. Hakkındaki görüşlerim aşağıda;
1 - Halilodziçin ve Ersun'un neden bu adama şans vermediğini anladım.
2 - Bu adamın boyu bu kadar uzunmuydu?
3 - Maçın 7. dakikasında kesildi. Ciğerleri tükendi. kondüsyon "0", yazı ile SIFIR.
4 - İleri çıktığı her pozisyonda geriye gelmekte güçlük çekti.
5 - Savunmada yetersiz, pozisyon bilgisi zayıf. Herkes bir pozisyonda karşı karşıya kalan adamın önündeki topa müdahale etti diyecek ama o adamı kaçıranda oydu.
6 - Kazma Musa'nın bu adamın yerine neden oynadığını anladım.
7 - Serbest vuruşları ve kornerleri etkili kullanıyor.
8 - Maç içerisinde 3-4 defa Constan, 2 defada Medjani geri gelmesi ve pozisyonuna dönmesi için uyardı adamı.
9 - Bunun karşısına Olcay, Gökhan Töre, Bruma, Olcan, caner yada Emenike filan gelse 10 pozisyonun 12 sinde geçerler. Kesinlikle sol kanadı kapatamaz.
Kesinlikle ve kesinlikle fizik kondüsyonunu arttırması lazım. Bu şekilde sahada yürüyerek ancak halısahada oynar. Ki eğer halısahanın boyutlarıda büyükse orda bile ikinci devreyi çıkaramayabilir.
Bunu dediğime ben bile inanamıyorum ama bu takımda solbeke yazılacak ilk isim ne yazıkki MUSA.
En son hasancebi81 tarafından düzenlendi; 19.12.2014, 20:02.
Yorum