Güzeldin olacaksın sen, o güveni verdin başarılarına katlayarak devam et çocuk...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mertcan Çam
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu şekilde kendine güvenerek oynadığın sürece seni kimse tutamaz. şimdiye kadarki genç oyuncular sorumluluk almaktan hep kaçtılar. ama sende bu istediği hepimiz gördük. ileri çıkışlar, çalım denemeleri.. bunlardan hiç vazgeçme. doğru yoldasın. yoksa ligdeki basit futbolculardan biri olarak kalacaksın.
Yorum
-
Demek ki Marcelo'ya benzeten tek ben değilmişim.İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak şimdi Marcelo, şımarmayacaksın, daha çok çalışacaksın, bosingwadan sonra sağbeki tapulayacaksın. Allah yolunu açık etsin.
İnşallah diğer genç (!) yetenekler gibi olmaz. Çok çalışması lazım çoook.
"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Benim.anlamadigim herkes hucum.oyuncusu dedi bunun icin neden sag bekde denendi.. goksu da ayni sey oldu.. adam gol.krali oldu genc takimda.. sonra sag beke cekildi.. aman sen sag bek oyna orda gozede batmasin gencsin kosarsin iyi yeter mi denilio acaba
Yorum
-
Mertcan Çam
Bak bu mesaja taraftar gözüyle katılırım. Ekici nin yerine orta sahada veya Bosingwa nın yerine Sag bekte oynatilir ve kötü oynarsa hocanın ve bu çocuğun duyacağı hakaretleri az çok tahmin edebiliyorum.İlk olarak oğ 61 efsanesi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet adamım inanılmaz bir oyuncusun.Hadi bakalım bu hafta ekici-özer veya sağ bekte oynayacaksan bosingwanın yerine oyna da görsün bu taraftar.Kim kabul eder acaba bunu?Hiç kimse.O zaman da bırakalım hayal kurmayı.
Yorum
-
Yorum yapmak için daha erken
Birkaç maç oynasın hele bi
Yaşı da geldi Ts forması giymesi için
Bosinin olmadığı zamanlarda özellikle kupa maçlarında banko saha da olmalı
Yorum
-
arsenal takım kadrosuna baktıgımda utanıyorum.Bu adamları bekleterek gelistiremeyiz.
Özellikle kupa maclarında ilk 11 oynamalılar.
Tekrar ediyorum eger degerini bulurlarsa elimizde cok iyi bir jenerasyon var.
onur ramazan,oguzhan acar,batuhan artaslan,alihan tuncer,mertcan camALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
hırslı çocuk
Yorum