Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kurtuluş Yurt

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bir haberin devamı ...

Öte yandan Trabzonspor Yönetimi 2015-2016 sezonunda açılması beklenen Akyazı Stadyum Projesinin hızlandırılma çalışmalarına ağırlık verdi.

Bu doğrultuda bonservisi Bandırmaspor'da bulunan Kurtuluş Yurt yıllık tek yevmiye maaşla 2018 yılına kadar kadroya katıldı . . .

9 # Osvaldo'

Yorum

Fenerliler başlarlar "Tapelerde inşaat işçisi vardı, Trabzonspor da şike yapıyor " diye
      9 # Osvaldo'

Yorum

Ya bir çakallık ya da bir yanlışlık var.
        Özkan SÜMER

Yorum

Yanlış bir hareketinden dolayı kulüp bu adama 20 bin tl para cezası kesse, adamı açlığa terk etmek demek
          En son Tayfun tarafından düzenlendi; 27.06.2014, 23:43.
          .

Yorum

Para mı toplasak adamcağıza?
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Twitter adresi
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

Vay be Bandırmaspor'dan oyuncu alacağımız hiç aklıma gelmezdi hemşo 850tl ne ya madara ettin Bandırmalıları
                Parayı kafana takma adam gibi oyna seni ben temsil ediyorum burada
                Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                Komünar..

Yorum

Adamın twitterda bile adam gibi takip edeni yok garibim ya

Yorum

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İstek yolladık, kabul eder mi bakalım.
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

La bari Ticket veya sodekso falan verseydiniz çocuğa.
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Ayklık 850 lira mı çok iyi bir transfer

Yorum

Şimdi benim anlamadığım bu futbolcu 1461 oyuncusu değil mi bizim kulüp nasıl oyuncu maaşını belirliyor borsada yayınlıyor mantıklı mı sizce

Yorum

İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şimdi benim anlamadığım bu futbolcu 1461 oyuncusu değil mi bizim kulüp nasıl oyuncu maaşını belirliyor borsada yayınlıyor mantıklı mı sizce
                            Henüz kiralamadık 1461'e şu an Trabzonspor futbolcusu. Kiralanacak mı orası da muamma ya..

Yorum

Kurtuluş 1461'e kiralanacak.Göstermelik olarak 850 TL yazılmış.Bana söylenen bu.
                              En son Burak tarafından düzenlendi; 29.06.2014, 12:34.
                              Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                              Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

"Bütün transfer çalışmaları yeni hocamızın bilgisi ve direktifi dahilinde yapılıyor."

Halilhodzic'e helal olsun, onca işin gücün arasında Türkiye İkinci Ligi'ni bile takip ediyormuş.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim