1.lig topçusu 900 bin euroya almıştık umarım zarar etmeden elden çıkarırız
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökhan Karadeniz
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
neye görre karar veriyosun anlamıyorum bu forumda kafayı yememek elde değil. bi erkanın var belki bi kanat alırlar 2 kanat birine bişey olsa kimi koyacan yusufumu sefayımı ? biraz mantıklı olunİlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.lig topçusu 900 bin euroya almıştık umarım zarar etmeden elden çıkarırızMiguel Veloso - Angel Lafita
Yorum
-
Geçen sezon 2.ligde 30 gol atmış ve bu performansıyla dikkat çekip kulübümüze transfer olmuştu,Bu sezon ise kiralık gittiği Antalyaspor ile Ptt 1.ligde geride kalan 22 haftda 4 gol atmış gelecek yıl yabancı sınırlaması olmayacağı için yerli oyunculara çok rağbet olmayacak geri döneceğini düşünmüyorum.İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneye görre karar veriyosun anlamıyorum bu forumda kafayı yememek elde değil. bi erkanın var belki bi kanat alırlar 2 kanat birine bişey olsa kimi koyacan yusufumu sefayımı ? biraz mantıklı olunTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
An itibariyle ptt ligin asist yarışını , 7 gol pası ile önde götürüyor. Bu ritimde giderse sezon sonunu 15 gol/asist gibi bir noktada tamamlayacak.
Antalyaspor'un sağ kanadını domine eden Emrah nedeniyle o kanatta hiç izleyemiyoruz kendisini ancak sol kanatta liginin en üretken futbolcusu olarak henüz ilk sezonunda iz bırakmayı başarıyor.
Gelecek yıl ne getirir bilinmez fakat yaz kampında olmayı kesinlikle hakediyor.En son Serdar A tarafından düzenlendi; 12.03.2015, 02:35.
Yorum
-
Yorum
-
Şimdi şöyle bir durum var
Büyük takımla ptt ligi takımı arasında fark var. Sen ptt.de her maça çıkarsın, zaten takımlar birbirine çok yakın, yani millet birbirine kapanmıyor herkes açık oynuyor top gelir golü atarsın. Ama Trabzonspor a gelirsin. Adam bi kapanır 90 dk. Arkadanda destek gelmezse sen 4 tane stoperin arasında bulursun sonra gelen topu ezersin....
Önce bu farkı anlayıp sonra transfer yapmak lazım.şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum