Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Karadeniz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cavalcanti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çalım atabiliyor? Waris bize geldiğiden beri kime çalım atabilmiş? Gökhan'ı bilmem ama Waris tarihimizin en boş yabancılarından biri olduğunu söyleyebilirim.
    Şikecilerle oynadığımız maçta Gökhan Gönül' ü mal etmişti. O Pozisyon unutulmaz.

İlk haftalarda fena değildi sonradan oynamaya oynamaya uyuştu eleman.
    En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 11.12.2014, 10:41.
    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Öncelikle bir kulüp için transfer üçe ayrılır;
      1- Kadroya girecek olanlar. (24,28 kişi)
      2- Gelişime açık olanlar (Kiralanır veya alt grupta oynatılır) Burada amaç sadece maç temposu kazandırmak değil aynı zamanda yarışmacı yapmaktır.
      3- Kulübün paraya çevirecekleri. Dünyanın en iyi kulübü bile olsanız ilk iki gruba ait olmayan transferleriniz elbette olacaktır. Bu üçüncü grup kulübe direkt girdi sağlar.

Gökhan'dan beklentisi olan arkadaşlar ilk iki grubun içinde yer almayacağının farkındadır. Dolayısı ile iyi bir transfer olmakla birlikte para kazanılması gereken oyuncudur.

Yorum

• Seneye kadroda olur
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• takip edebilen var mı? nasıl durumu? bu çocuktan çok ümitliyim...
          Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            takip edebilen var mı? nasıl durumu? bu çocuktan çok ümitliyim...
            4 gol 5 asisti var şimdiye kadar, Hami hoca güvenip oynatıyor sürekli.
            .

Yorum

• bu başlık çok ıssız kalmış gökhan seneye takıma katılacaktır ersun hoca kesin şans verir ona sefadan yusufdan çok daha iyi antalyada iyi oynuyor. en büyük özelliği kafası yerde gitmiyor yusuf sefa gibi. ekiciyle iyi anlaşır
              gitmesi beni en çok şaşırtan oyuncudur göhan karadeniz ligin başındaki hazırlık maçlarını hatırlayalım takımın tek iyi ismiydi o maçlarda gökhan güzelde bir gol atmıştı daha sonra vahid aga şans vermeden gönderdi
              Miguel Veloso - Angel Lafita

Yorum

• Benim beğendiğim oyunculardan fatih atik serdar sefa yılmazdan kat kat daha iyi seneye takımda olmalı

Yorum

• İlk olarak EgeKum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu başlık çok ıssız kalmış gökhan seneye takıma katılacaktır ersun hoca kesin şans verir ona sefadan yusufdan çok daha iyi antalyada iyi oynuyor. en büyük özelliği kafası yerde gitmiyor yusuf sefa gibi. ekiciyle iyi anlaşır
                  gitmesi beni en çok şaşırtan oyuncudur göhan karadeniz ligin başındaki hazırlık maçlarını hatırlayalım takımın tek iyi ismiydi o maçlarda gökhan güzelde bir gol atmıştı daha sonra vahid aga şans vermeden gönderdi
                  Vahid hoca hazırlık maçlarında şans verdiği gibi, ilk maçımız olan Erciyes deplasmanında da oynattı. Sahadan alırken sert bir fırça kaydı kendisine, 1 maçta da biletini keserek yolladı.

Belli bir yeteneği olduğu gibi, eldeki oyunculardan (Sefa da dahil) daha iyi olduğunu zannetmiyorum.
                  En son oflubektas tarafından düzenlendi; 10.02.2015, 10:18.
                  BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vahid hoca hazırlık maçlarında şans verdiği gibi, ilk maçımız olan Erciyes deplasmanında da oynattı. Sahadan alırken sert bir fırça kaydı kendisine, 1 maçta da biletini keserek yolladı.

Belli bir yeteneği olduğu gibi, eldeki oyunculardan (Sefa da dahil) daha iyi olduğunu zannetmiyorum.
                    hazırlık maçlarında takımın en iyisiydi. erciyes maçında 53.dkda oyuna girmişti zaten o maçta takım olarak dökülmüştük gökhan o maçtada kumaşını gösterdi neye göre eldeki oyunculardan daha iyi olduğunu düşünmüyosun merak ettim

Yorum

• 25 yasina girmek uzere. 19-20 yasinda olsa potansiyelli transfer dersin de.

Yorum

• Hiç bir özelliği yok, bildiğin sıradan bir oyuncu.

Yorum

• gelsin gelsin kurtarıcı olur !!

Geçen sene barış memiş 12 gol 10 asist yaptı. Şimdi süper ligdeki durumu ortada.

Gökhan mı gelip Trabzonspor'da oynayacak allah aşkına

Yorum

• İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hiç bir özelliği yok, bildiğin sıradan bir oyuncu.
                            adamı silmek için hiçbir sebep yok iyi yedek olur bulabileceğimiz en iyi yerli kanatlardan biri

Yorum

• Antalyaspor Manisaspor macini izliyorum Antalya'nin en iyi oyuncusu. Az önce asistini de yapti. Hiz, kivraklik, teknik, dribling falan hepsi var nasil hicbir özelligi yok denir anlamak zor. 22 macta 4 gol 8 asistle oynuyor bu arada.
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Havadan gelen topu yan tarafından çok iyi indirip güzel de bir asist yaptı. Böyle devam etmesi dileğiyle.
                                MCMLXVII

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim