Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Karadeniz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Kafamda kadrolar yapıyorum belki 11e değil ama 18e sürekli yazıyorum adını.
    Çok ümitli olduğum bir oyuncu, Allah yolunu açık etsin.

Yorum

Gökhan Karadeniz

Hiç izlemeden ümitlenmiyelim derim istatistik yanıltmasın

Yorum

Altınordu'da abimin arkadaşı oynuyordu.Bu sene transfer oldu.Daha önce soracaktım.Unuttum.

Gökhan Karadeniz'i sordum. ' İlk sene zorlanabilir,ama iyi futbolcu ' dedi.Neyse referans sağlam

Yorum

Bu çocuk olacak inşallah..Bugün bir kaç sinyal verdi..

Yorum

Takım oturduktan sonra bir şeyler olma ihtimali var.Gerçekten çok iyi bir tekniği var,hızlı düşünüyor.
            "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

Dunki macta tek yenilerden seni begndim.hizli dusunup ayaga pas atabiliyor.
              [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
              [/COLOR]

Yorum

Bir pozisyon vardı Emre Güral'ın ona vermeyip direk kaleye vurduğu. Eğer Emre o pası verseydi golü de atardı maçında gidişatını değiştirirdi.

Yorum

Takımın en iyisiydi diyebiliriz, hareketli koşuyor pas yetenekleri iyi

Yorum

hiç izlemedim ama inş iyi çıkar aslen nereli bu çocuk bilen var mı bursalı değil aslı bence tip olarak bursayla alakası yok

Yorum

En çok merak ettiğim oyuncuların başında geliyor...
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

İyi bir alternatif olur.
                        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En azinda ayagindaki topu bizim adamlara verdi ve galiba dünkü maçta bunu yapabilen tek adamdi

Yorum

valla insanlar neden bu kadar beğendi anlayamadım.Çünkü kendisini ön plana çıkartacak bir pozisyon yada ortam yoktu dün sahada.Birşeyler yapmaya çalışması falan olumlu kesinlikle ama onun dışında en az 3-4 maç daha izlemememiz lazım Gökhan'ı net bir yorum yapabilmek için...

Yorum

İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              valla insanlar neden bu kadar beğendi anlayamadım.Çünkü kendisini ön plana çıkartacak bir pozisyon yada ortam yoktu dün sahada.Birşeyler yapmaya çalışması falan olumlu kesinlikle ama onun dışında en az 3-4 maç daha izlemememiz lazım Gökhan'ı net bir yorum yapabilmek için...
                              Pas alışverişi çabası içerisinde bulunan tek adamdı ondanır. Bi de hareketli

Yorum

En kötü yedek klübesinde olur.Maça girip oyunu hareketlendirebilecek birine benziyor
                                "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim