İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Serdar Gürler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Şuan için yazık olan bir şey yok. 1,300'e alındı kiralamadan 250 bini geldi. Serdar daha 23 yaşında. İnşallah verimli geçirir ikinci yarıyı.
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleverilen paraya yazık oldu yine.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
beyimiz kadro disi kaldi
Gurler serdar @darser67 3 Min.Vor 3 Minuten
@TransferHH soylersem komik duruma dusenlen olur ben bana yakisani yapip idmanlarima devam ediyorum
@TransferHH rahat olun seneye beni taniyamicaksiniz
Serdar Gürler: "Beni fatih hoca kadro dişi birakmadi. Bütün maçları full oynadım ve birden bire kadro dışı kaldim." @darser67En son selcuk tarafından düzenlendi; 23.04.2015, 15:22."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
erciyes te kadro dışı kalmayı nasıl becerdi bilemiyorum ama bizim için çok kötü oldu. birkaç maç iyi oynasa kendisini gösterse sezon sonu rahat rahat bir anadolu kulübüne itelerdik diye düşünüyordum.
şimdi yıllık 1.7m TL ücretini düşünüyorum. yazık şuna vereceğimiz paraya... hakan ın bonservisine karşılık kayseri ye vermeliyiz. genç oyuncu vereceğiz sonuçta para felan istemezler herhalde."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum