Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Serdar Gürler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu geldiyse olcan gidecek demektir...
    If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
    Milton Friedman

Yorum

hayırlı olsun

Yorum

Nedense ümitli değilim, bir artı görmüyorum, ama hayırlı olsun.

Yorum

Hayırlı olsun umarım bizleri üzmez, saç baş yoldurmazsın..
          #7 Óscar René Cardozo Marin
          #28 Abdul Majeed Waris
          #8 Mehmet Ekici
          #11 Kévin Constant

Yorum

Hayırlı olsun.

İnşallah kulübeye yapılmış bir transferdir.
            9 # Osvaldo'

Yorum

hayırlı olsun
              TRABZONSPOR
              iyi ki varsın Eren Bülbül...
              İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

Bu çocuk buradaki çoğu kişinin yuzunu kızartacak' manuyla haberleri cikacak büyük topcu olacak
                Kevin Constant Müridleri, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği
                15.08.14

Yorum

Çok beğendiğim bir oyuncuydu. Trabzonspor forması altında izlemek daha güzel olacak...
                  Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

Maaşı 850 bin euro + maç başı olacak deniyor, umarım yoktur o kadar çünkü Yusuf ben enayi miyim 350 bin euro alacağım diye sorar.

Hele Yumlu, adam bildiğin yok paraya oynuyor.

Yorum

İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Maaşı 850 bin euro + maç başı olacak deniyor, umarım yoktur o kadar çünkü Yusuf ben enayi miyim 350 bin euro alacağım diye sorar.

Hele Yumlu, adam bildiğin yok paraya oynuyor.
                      O rakamlar verilecekse bu oyuncudan hatta Deniz'den de bişey beklemeyin, bkz Volkan, Soner...

Takım içi dengeleri de dağıtır, TL cinsinden olsa neyse...
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Serdar Gürler

Rakamlar dogru ailesinin bana dedigine göre bugün imzaya geliyor ardindan fransaya dönecek
                        son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Rakamlar dogru ailesinin bana dedigine göre bugün imzaya geliyor ardindan fransaya dönecek
                          Ne yani İHO basın toplantısında deniz ve serdar ı damı getirecek
                          “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                          HAMİ AYAZ

Yorum

Serdar Gürler

İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne yani İHO basın toplantısında deniz ve serdar ı damı getirecek

Olabilir bunu bilmiyorum
                            son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

Profesyonel futbolcular Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz ile 2016-2017 futbol sezonu sonuna kadar (üç yıllık) anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre;

Serdar Gürler'e;

20014-15 futbol sezonu için 1.710.000.-TL garanti ücret ve 11.875.-TL maçbaşı ücreti,
                              20015-16 futbol sezonu için 1.710.000.-TL garanti ücret ve 14.844.-TL maçbaşı ücreti,
                              20016-17 futbol sezonu için 1.710.000.-TL garanti ücret ve 17.813.-TL maçbaşı ücreti ödenecektir.

Deniz Yılmaz'a;

20014-15 futbol sezonu için 1.995.000.-TL garanti ücret ve 15.140.-TL maçbaşı ücreti,
                              20015-16 futbol sezonu için 1.995.000.-TL garanti ücret ve 18.109.-TL maçbaşı ücreti,
                              20016-17 futbol sezonu için 1.995.000.-TL garanti ücret ve 21.078.-TL maçbaşı ücreti ödenecektir.
                              En son anth tarafından düzenlendi; 05.06.2014, 21:26.

Yorum

Hayırlı olması dileğiyle..
                                ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                                ~Twitter ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim