Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexandru Bourceanu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alexandru Bourceanu

Emre belezoglunun namuslusu edeplisi daha guclusu...o insanla karsilastirmak ayip ama
    tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ilk geldiginde buyuk bir kazik yedigimizi dusunmustum, bos bir oyuncu gibi gelmisti, her topa kosup yetisemeyip faul yapiyordu falan filan, demekki heyecandan yapiyormus.

Simdi formasinin hakkini vermeye baslamis, yanilmak ayip degildir beyler burdaki bu algiyi yokedelim. Burasi bir yarisma degil, birbirimizlede yarismiyoruz. Fikirlerimiz ayri dusebilir bunu birbirimiz uzerinde koz olarak gormeyelim.
      (lafim sana degil genel olarak yazdim)

iyi gunler
      iyi deneme ben dalgamı geçerim valla.

Yorum

• Bu adamin nazil topcu olduğunu fark etmekte bir yere gelmektir...olumlu fikirlerin çokluğu futbolu en iyi bilen taraftara yakisir zaten...bu adam basit oynar...basar...girer..cikar..ateşler...ari maya...Gattuso'm benim...

İlk maç sonu eyvah dedim bizim uşaklar yer şimdi bunu diye...ancak benim için bükreşteki maçları yetmişti..

Bakin bu adam bur colman veya szykowiak...Adrian falan değil...Araba bujisi...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Bu arkadaş kaç gol atmış saymadım ama ortaları hep bizim bourceanu kesmiş. Kornerlerde ve duran toplarda bizde Yusuf gibi Zeki gibi üstün duran top ustaları olduğundan dolayı sıra gelmiyor tabi adama. Olcan bile kaleye doğru abanmaktan başka birşey yapmıyor orta keserken. Bırakın azda bu adam kessin ortaları.
          ( ゚д゚)

Yorum

• bi kaç hafta önce top mustafa daydı sanırım, onura at topu diye eliyle işaret etti alex, mustafa her zaman ki gibi uzun oynadı döndü top alexe geldi direk onura attı topu

Yorum

• Alex-Yekta
              --Özer----
              orta sahası ligin en iyi orta sahalarından birisi olur.
              Ne yapıp ne edip Yekta'yı almamız lazım.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alex-Yekta
                --Özer----
                orta sahası ligin en iyi orta sahalarından birisi olur.
                Ne yapıp ne edip Yekta'yı almamız lazım.
                bizim lig için bile vasat kalır bu orta saha yektanın yerine daha teknik biri olmalı

Yorum

• seneye kritik maçlarda büyük işler yapacagına adım gibi eminim

Yorum

• Üstad ğsye karşı insan gibi değil hayvan gibi top oynamani istiyorum.
                    Sahada ağzına etmelisin onlarin.
                    Pısırık olan bir çok takım arkadaşlarına umarım örnek olursun...
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Hami varken bu adam orta yapmaz hami kovulursa zeki de defolup giderse evet
                      İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      https://www.youtube.com/watch?v=xUFsCP0ZPog

Bu arkadaş kaç gol atmış saymadım ama ortaları hep bizim bourceanu kesmiş. Kornerlerde ve duran toplarda bizde Yusuf gibi Zeki gibi üstün duran top ustaları olduğundan dolayı sıra gelmiyor tabi adama. Olcan bile kaleye doğru abanmaktan başka birşey yapmıyor orta keserken. Bırakın azda bu adam kessin ortaları.
                      Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                      Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                      Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Alexandru Bourceanu

İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Üstad ğsye karşı insan gibi değil hayvan gibi top oynamani istiyorum.
                        Sahada ağzına etmelisin onlarin.
                        Pısırık olan bir çok takım arkadaşlarına umarım örnek olursun...

Mavi donunu giysin de ciksin maca bence de

Yorum

• Alex e yarin cok is düsecek,umarim gününde olur aksi halde sikinti büyük olur.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• insallah yarin selcuk inan oynar da Alex yerle bir eder o ihtiyari.
                            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Anlamadığım bir şey var zokora takımdayken herkes kızıyodu geriye oynuyor defanstan çıkmıyor hücuma çıkan ortasaha lazım diye bourceanuda aynı sitilde oynuyor ve bu adama karşı bir sempati var. Yeni diye heralde bu sempati adamın hırsına bişey demiyorum ama kapasitesine çok lafım olur sonuçta 28 yaşlarında adam bu.
                              Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Anlamadığım bir şey var zokora takımdayken herkes kızıyodu geriye oynuyor defanstan çıkmıyor hücuma çıkan ortasaha lazım diye bourceanuda aynı sitilde oynuyor ve bu adama karşı bir sempati var. Yeni diye heralde bu sempati adamın hırsına bişey demiyorum ama kapasitesine çok lafım olur sonuçta 28 yaşlarında adam bu.
                                zokorayla alakası yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim