Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Alexandru Bourceanu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ofansif olarak verebilecekleri çok kısıtlı, bende böyle bir izlenim yarattı.

Gereksiz, sadece yapılmak için yapılmış bir transfer.

Yorum

• Aykut bundan iyi falan değildi. Aykut tam bir hayalet. Maç içinde varlığı yokluğu bir. Bu adam pas alışverişlerinde iyi. Takıma hiç alışamamış daha. Rakip çıkmaya çalışırken orta sahada rakibe baskı yaparak çok top kazandı dün akşam. Bunları görmek lazım. Körü körüne eleştirmemek lazım.
      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• peki ali ece adına soruyu şu soruyu ben sorayım ;

aykuttan ''fazlası'' nedir ???
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ali Ece denen futbol fukarasının sözleri kendini bağlar. Çıkmış bi şapka takmış kendince tarz oluşturmuş.

Yandaki adam kolay olsun diye Aleks diyelim diyor bu şımarık yorumcu da "Aleks deyip çıtayı yükseltmeyelim borcanu ya da burcin diyelim" diyor.

Ben de izledim aynı maçı, kötü bir oyuncu değil, Okan Buruk tarzı bir adam. Bence faydalı olacak.

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya dün aynı maçı izledik değilmi toptan kaçmıyor adam pas verip boş alana koşuyor ama takım duran adama alışık olduğu için ezbere pas atıyolar ve hoop ana adam yok lan orda nerde bu alex bi bakıyolar ki futbol gerçekleri içerisinde olması gereken yerde yani boş alanda ...

adam ayağa pası seviyor ... dün mustafa daaan diye vurdu diye delirdi adam ... ben böyle oyuncular istiyorum zokora gibi orta alanda dikilip ona pas atılacağını anladığında eliyle geriyi gösteren adama değil....

adam düşmüş topa vururken ... colman kaç pozisyonda ayaktaydı allah aşkına ... yönetime kızgınsınız belki ama bunun hıncını oyuncudan almayın ... ben memnunum alex den ...
            topsuz oyunda müthis, savasiyor ve kosuyor evet ama top teknigi amatör seviyesinde
            bize ikisinide iyi yapan biri lazim ve böyle birini bulmak imkansiz degildi! yekta cok daha uygundu bize...ama yapti iste bir adilik gelmedi
            En son Bud Spencer tarafından düzenlendi; 21.02.2014, 10:36.
            Forvete: Tencere Hill
            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Boş beleş bir oyuncu, Ayman tarzı bir adam hatta top tekniği Ayman'dan kötü . Ziya Doğan'ın sevdiği tip bir oyuncu.
              Ey Türk Gençliği!
              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• futbol basit oyundur,bourceanu basit olanı yapıp tek pas oynuyor ve bunu çok iyi yapıyor,çok iyi transfer olduğunu düşünüyorum zamanla çok daha iyi olacak.

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  topsuz oyunda müthis, savasiyor ve kosuyor evet ama top teknigi amatör seviyesinde
                  bize ikisinide iyi yapan biri lazim ve böyle birini bulmak imkansiz degildi! yekta cok daha uygundu bize...ama yapti iste bir adilik gelmedi
                  Bildiğimiz Hasan Üçüncü işte.

Yorum

• yanılmıyorsam bu adam daha bir kaç ay evvel şampiyonlar liginden grup maçlarında oynamış ve söylenene göre bayağıda iyiymiş,kendini kanıtlaması için neler vermesi gerekiyor bu taraftara acaba,oyuncu takımda tek pas yapmayı bilen ender oyunculardan,sırf geriye doğru oynuyor diye adama türlü türlü yakıştırmalar yapılıyor karşında juventus var önde top tutmak haliyle zor bourceauda basit oynayarak topun bizde kalması adına iyi işler çıkardı bunları yalnız benmi gördüm.

Yorum

• Dünkü oyunu 6/10 alır rahat. Futbol profları tarafından beğenilmemesi açıkçası umudumu artırıyor.
                      "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• ben dün beğendim....

fena değildi..

geldi gitti...defanstan top aldı

adam daha 2 maç oynamış..

kesin hukum için 5-6 maç geçmeli

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• en azından oyun kurmaya falan hevesi var.ama ağır biraz, yabancı oyuncu aldın mı atletik olanından alacaksın, misal henrique

Yorum

• Hüseyin Çimşir boştaydı neden o kadar para verdik ki ? Hemde yabancı..

Yorum

• Ulusal medyadaki yorumlara aldanmayın. Temposunu düşürmesin, niyetini bozmasın, sandığımızdan çok daha fazla faydası olur diye düşünüyorum inşaAllah
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ulusal medyadaki yazarlar oyuncumuzu tukaka yapmaya çalışıyor. Burda bazı arkadaşlar da buna aldanıyorlar. Art niyetle izlenmediğinde gayet de oynaması gerektiği gibi oynadı. Belli ki verilen görev defansın önüydü. O yüzden iyi ya da kötü değerlendirmesini bırakıp görevini yapıp yapamadığına bakmak gerek.
                                Benim gördüğüm bariz tek hatası vardı ilk yarıda yana pas atarken ortada topu rakibe atmıştı.

Çıkmadan heen önce taça attığı topta hatası yoktu. Ona pas veren adamın o baskıyı düşünmesi ya da diğerlerinin top ondayken yardıma gelmesi gerekirdi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim