bu herifi tuttum ben, düz oyuncu, teknigi fazla yok ama görev adami ve cesur. zokora gibi korkak degil, birimizin dedigi gibi ziya doganlik, ayman style.
olay tamamen bundan ibaretir, evet...yazik giden paralara
Niye rezil?Sadece bir iki pas hatasi yapti,iki ayaginida kullanabiliyor,tek pas ve hizli oynamaya calisiyor.Su ana kadar cok cok goze batacak bir oyun ortaya koyamadi ama rezil oldugunu da dusunmuyorum ben abartmayalim.Ha sizin beklentiniz alip gidecek calim yapacak bir orta sahaysa beklentilerinizi cok yuksek tutmussunuz derim oyle cok hucum ozellikleri olan bir oyuncu olmadigi belliydi zaten.
Benim gözüme çarpan tek olumsuz yanı takıma henüz uyum sağlayamadığıydı.
Bu normal bir durum, takımla Akhisar bozgunu sonucunda 2.maçında çıkıyor.
Şimdi burada Ziraat Türkiye Kupasının önemi çıkıyor , hem Avrupaya gitmenin kısa yolu olarak , hemde fazla maç şansı bulmayan oyuncuların takıma uyumunu sağlamak için orada kalmalıydık. Bence Akçay'ın en başarısız olduğu alan orası oldu.
bence dün geceki 3 kötü oyuncudan biriydi.özer emre borcena
bir kere borcena,zokoradan ağır ileri topğla gitme yeteneği yok pasları hep sağa sola mücadeleci ama yetmez oynadığı bölgede ondan daha hızlı bir oyuncuya ihtiyaç var ben zokoradan daha ağır bir oyuncu olarak gördüm onu kesinlikle zokora daha iyi oyuncu bence hala transfer sorunu yaşıyoruz alamıyoruz seçemiyoruz böyle bir oyuncu alacağına yerli bir ismi 2 katına alsaydı daha iyidi.yanlış transfer politamız devam ettiği sürece yenilmeye devam
Ali Ece: Aykut u rize ye gönderip ondan daha kalitesiz ve yabancı olan bir oyuncuyu transfer etmekteki mantığı ben düşünüyorum düşünüyorum, çözemiyorum.
korktuğum başıma geldi, bu herifte çöp çıktı. işin yoksa sezon sonu bunuda yollamak için uğraş, 1.3 milyon euro bonservis verdik bide.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Bourceanu ile Aykut Akgün kiyaslamasi Yuh be yuh...
Aykut önce Rizesporda oynasin...
Defansif iyi bu kesin...Ama ofansda pek yok su ana kadar. Katkisi olur.
Zokora stoperde kullanip defansif orta sahada Bourceanu mantikli.
Ali ece söylüyor ve haklıda. aykut u bile aratıyor düşün artık, dün pas atarken düşmeler toptan kaçmalar felan zokora o bölgede daha iyi bize çift yönlü adam lazımdı peki bunu niye aldık ?
defansif orta saha lazımsa oraya yabancı almaktaki mantık nedir, bizim teneke aykut bile bundan daha iyiydi acayip boş bir oyuncu çıktı bu burcu.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
ya dün aynı maçı izledik değilmi toptan kaçmıyor adam pas verip boş alana koşuyor ama takım duran adama alışık olduğu için ezbere pas atıyolar ve hoop ana adam yok lan orda nerde bu alex bi bakıyolar ki futbol gerçekleri içerisinde olması gereken yerde yani boş alanda ...
adam ayağa pası seviyor ... dün mustafa daaan diye vurdu diye delirdi adam ... ben böyle oyuncular istiyorum zokora gibi orta alanda dikilip ona pas atılacağını anladığında eliyle geriyi gösteren adama değil....
adam düşmüş topa vururken ... colman kaç pozisyonda ayaktaydı allah aşkına ... yönetime kızgınsınız belki ama bunun hıncını oyuncudan almayın ... ben memnunum alex den ...
Ali ece söylüyor ve haklıda. aykut u bile aratıyor düşün artık, dün pas atarken düşmeler toptan kaçmalar felan zokora o bölgede daha iyi bize çift yönlü adam lazımdı peki bunu niye aldık ?
defansif orta saha lazımsa oraya yabancı almaktaki mantık nedir, bizim teneke aykut bile bundan daha iyiydi acayip boş bir oyuncu çıktı bu burcu.
O tarz biri lazimiydi o konu baska...
Ama Aykut malesef Bourceanun yarisi bile degil onun icin Rizede de yedek ztn. Gözünüzü seviyim Aykut asla Bourceanudan iyi degil.
Aykut Akgün Bukareste top toplayaci cocuk bile olamaz. Bourceanu yanlis Transferde olabilir orasi ayri bir mesele ama aykut peh.
Yorum