Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
Mücadele gücü düşük, rakibe basmayı sevmeyen, pres yapmayı sevmeyen ve aynı zamanda hantal olan Trabzonspor orta sahasına muhakkak direnç katacaktır. Bunun dışında oynamaya başlayınca değerlendirme yapmak daha doğru olacaktır. Bence şimdiden ne çok beklentiye girmeye ne de enkaz olarak görmeye gerek yok.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
İnşallah yaz aylarında "yabancı kontenjanını boşaltmak lazım, gönderelim" gibi düşüncelere sevk etmez bizi. Hakkında yazılanlar umut verici ama sütlerden ağzımız o kadar yandı ki, ister istemez yoğurdu üflemek gerekiyor.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Muhtemelen Zokora veya Colman'ın yerine oynayacaktır. Hangisinin yerine oynarsa oynasın takıma her ikisinden de daha fazla katkı sağlayacağına eminim. Belki de hoca Zokora Colman ve Burcu'yu yan yana oynatır Bu da onu efsane hocalar arasına sokar artık.
Takımın orta alanında hırslı, mücadeleci ve ayaklarına hakim bir oyuncuya ihtiyacımız vardı. İnşallah derdimize derman olur.
Onur
Bos....aykut...musti..kadir
.......zokora......
Olcan..colman...alex...malouda
.....emre
Bu kadro ile kendisine kadroda yer bulabilir diye düşünüyorum
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum