Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence çok koştuğu için performansı düşüyor son hamlelerde gücü yetmiyor. Ayrıca maçlarda dikkatle bakarsanız pas için boşa kaçarak arkadaşını rahatlatıyor soner vs. gibi oyuncular gibi toptan kaçmıyor.
    Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• Muazzam bir şekilde mücadele ediyor. Yardıma koşuyor. Oyunu rahatlatmak için elinden geleni yapıyor.
      Hamiş

Yorum

• Özer'e top ezme, boş koşu(ne demekse) gibi nedenlerle giydirenler var şaka gibi.

Hele ki Edriyın gibi %80 gibi üst düzey top kaybıyla oynayan bi salağanaya hayran olup Özer gibi bir takım oyuncusuna laf etmek akıl alır gibi değil.

Dün sahada ne yaptığını bilen 2-3 adamdan biriydi, topu geriden alıp çıkarıyor, ayağında tutup rahatlatıyor, takımı öne taşıyor, 12 km üzeri koşuyor, Sefa becerikli olsa muhteşem de bir asist yapıyordu ve daha bi sürü şey.

Boş koşu nedir ya? Adam deli mi de boşuna kendini paralayıp koşu atsın. Hem de bu adam orta bölgede oynuyor, topu atar boşa çıkarır kendini topu atarlar ya da atmazlar. Maç boyu denersin bunları. Hadi kanat oyuncusu olsa forvet olsa yanlış koşu yapıyor dersin anlarım da bu adama boş koşuyor demek için maçları 3d gözlükle izlemek lazım.

Neyse Özer'ciğim sen şikeci takım forması giyerken gizli gizli müzedeki kupayı çantaya atıp gelseydin hiç sorun yoktu. İşte bunlar hep şike.
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• özerden sadece yedek olur.

Yorum

• Dün iyi gördüm...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• iyi adam kesinlikle alınma işi bitirilmeli
              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Sırf saha dışındaki etkinliğinden ötürü bile kadroda bulundurulmalı diyorum. Fakat buda demek değil ki parasını bol verelim, yan gelip yatsın. Bende mevcut şartlarda takımda kalmasının Trabzonspor'un yararına olacağını düşünüyorum.
                9 # Osvaldo'

Yorum

• ALLAH-U TEALA, hayırlı bir ömür geçirmenizi nasip eylesin.

Yorum

• Bir ömür boyu mutluluklar Allah güzel ahlaklı cocuklar nasip etsin.

Yorum

• İlk olarak SametKumbasar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ALLAH-U TEALA, hayırlı bir ömür geçirmenizi nasip eylesin.

vay be patrona bak! Damattan bile yakışıklı davetliyi pek sevmem ama Bosi'nin torpili var bende.

...

Özere bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak SametKumbasar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ALLAH-U TEALA, hayırlı bir ömür geçirmenizi nasip eylesin.

herkes fotoya odaklanırken gelin niye başka yere bakıyor ? haberim yokmuş gibi çek panpa yapmış resmen.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Kaptan'ın düğünde olmaması dikkatimi çekti.

Ya da ben mi göremedim ?

Yorum

• Müthiş çabalıyor, hiç durmadan koşuyor.

Bu aralar pas hatası biraz fazla, ama yine de çok faydalı oynuyor. Bu şekilde mücadeleye devam Özer.
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kaptan'ın düğünde olmaması dikkatimi çekti.

Ya da ben mi göremedim ?
                              Reistir o reis

Yorum

• cidden onur neden düğünde değildi acaba ? fotolarda yok.
                                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Yükleniyor...
                                X