Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şikecilere karşı ekstra bir motivasyonla oynayacağı kesin. Kadıköy'ü de iyi tanıyor.

Bakalım dik mi yapacak, dip mi yapacak...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şikecilere karşı ekstra bir motivasyonla oynayacağı kesin. Kadıköy'ü de iyi tanıyor.

Bakalım dik mi yapacak, dip mi yapacak...
      Bekir'in burnunu sıkacak abisi.

Yorum

• Bekir'in burnunu sıkanı görmedim de ağzını öpeni gördüm.

O yüzden o konuya pek girmeyelim
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• Burdaki maçta sıkmıştı görmemişsin

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Burdaki maçta sıkmıştı görmemişsin
            Bak onu kaçırmışım
            Ayağa KALK!

Yorum

• oyun zekası ve teknigine hayranım.
              bu macta kendisine cok iş dusuyor.
              THEMRA EPİ MEDİUM

Yorum

• Şu maçta kim gol atsın diye sorsalar, ilk Özer derim
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Özer... iyi topçu. İyi bir insan.

Saha dışında da etkin, takıma hava katan, taraftar ile kulübe köptü karakteri çizen bir topçu.

Yalnız çoğu maçta ilk11' de oynamasını istemem.

Neden mi ?

Özer bakıldığında çok koşuyor, çok mücadele ediyor, hata yapmıyor ama takımın dengesini bozuyor. Herkes atağa kalkarken topu alıp dönmeler... pas vermemesi gereken yerde pas verip, vermesi gereken yerde vermemeler... Koşması gereken yerde kalıp, koşmaması gereken yerden koşmalar... Takım arkadaşlarını bugda bırakacak alakasız hareketler yapmalar...

Görev adamı değil Özer. Kendi işini bırakıp hep ekstra iş peşinde koşuyor malesef.

Sadece topa odaklanıp maçı izlediğinizde bunları farkedemezsiniz ama sadece Özer'i izlediğinde farkedersiniz.

Pozisyon alma bilgisi koskoca bir SIFIR. Duracağı yeri kesinlikle bilmiyor. Hep bir; "ön planda olayım" havaları var. Neresi boşsa, nerde gol atma imkanı varsa orda Özer. Bu iyi bişey gibi geliyor ama dönen toplarda hep 1 kişi eksiğiz.

Ayrıca gelecek maçta dikkat edin; Özer hep istatistiklere oynuyor. Boşuna koşuyor (koşu istatistiği için) defansa gelip stoperlerle en az 10-15 al-ver pas yapıyor (pas istatistiği için) Maç sonuna bu istatistikler yansıdığında "Oooo Özer'in bonservisi alınmalı, 12 km koşmuş, &76 isabetli pas yapmış" diyoruz.

Ayrıca bizim çok bilmiş taraftar; "gol atıyor, asist yapıyor, koşuyor, mücadele ediyor. Daha ne istiyosunuz bu adamdan" diye çemkiriyor. Ne isteyeceğiz. Tipine gıcık değilim ben. Kendisini de çok severim. İlk 18' de bulunması gereken bir oyuncu bence. Hatta çoğu zaman kadroma da yazarım ama yukarıda saydıklarım da çok ince ve inanınki çok doğru şeyler.

Kaldı ki Özersiz bir maçta 9 gol atmış bir takımız. Kimse bana Özer olmazsa ofansta etkili olamayız demesin.

Bu takımda bir Colman gerçeği vardı. Namıdeğer; Maestro... Colman'ı maestro yapan şey istatistikleri değildi. Pozisyon bilgisiydi. Colman 90 dakika hiç topa değmese bile sahada olması gereken bir adamdı. Tam bir görev adamıydı. Duracağı yeri çok iyi bildiği için, sadece işgal ettiği yer bile yüzlerce rakip atağa engel olmuştur.

Özer; mahalle maçlarında baskın karakter topçularının kenarda başka işlerle uğraşıp top yaklaştığında oyuna dahil olması gibi bir rol çiziyor. Kimse farkında değil. Kesinlikle çok iyi topçu ama kesinlikle takım oyunu oynamıyor. Kesinlikle iyi topçu ama kesinlikle görev adamı değil. Kesinlikle katkı sağlar ama kesinlikle verdiği katkıdan fazla -dolaylı yollardan- zarar verir.

Dediğim gibi, benim Özer'e bir gıcığım yok. Hepimizin tek amacı takımımızın başarılı olması. Bu benim tespitim. Katılırsınız yada katılmazsınız, siz bilirsiniz. Son olarak da şunu söyliyim. Özer'in takımda olmasını isterim ama "1.5 M € bonservis ödemeye değer mi?" derseniz, "tartışılır" derim.
                  En son kyodou tarafından düzenlendi; 06.02.2015, 03:29.
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Akhisar macindaki gibi dengeli ve sakin oynamayi basarabilmeli...

Ozaman kalitesini daha da iyi gosterecektir...

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Özer... iyi topçu. İyi bir insan.

Saha dışında da etkin, takıma hava katan, taraftar ile kulübe köptü karakteri çizen bir topçu.

Yalnız çoğu maçta ilk11' de oynamasını istemem.

Neden mi ?

Özer bakıldığında çok koşuyor, çok mücadele ediyor, hata yapmıyor ama takımın dengesini bozuyor. Herkes atağa kalkarken topu alıp dönmeler... pas vermemesi gereken yerde pas verip, vermesi gereken yerde vermemeler... Koşması gereken yerde kalıp, koşmaması gereken yerden koşmalar... Takım arkadaşlarını bugda bırakacak alakasız hareketler yapmalar...

Görev adamı değil Özer. Kendi işini bırakıp hep ekstra iş peşinde koşuyor malesef.

Sadece topa odaklanıp maçı izlediğinizde bunları farkedemezsiniz ama sadece Özer'i izlediğinde farkedersiniz.

Pozisyon alma bilgisi koskoca bir SIFIR. Duracağı yeri kesinlikle bilmiyor. Hep bir; "ön planda olayım" havaları var. Neresi boşsa, nerde gol atma imkanı varsa orda Özer. Bu iyi bişey gibi geliyor ama dönen toplarda hep 1 kişi eksiğiz.

Ayrıca gelecek maçta dikkat edin; Özer hep istatistiklere oynuyor. Boşuna koşuyor (koşu istatistiği için) defansa gelip stoperlerle en az 10-15 al-ver pas yapıyor (pas istatistiği için) Maç sonuna bu istatistikler yansıdığında "Oooo Özer'in bonservisi alınmalı, 12 km koşmuş, &76 isabetli pas yapmış" diyoruz.

Ayrıca bizim çok bilmiş taraftar; "gol atıyor, asist yapıyor, koşuyor, mücadele ediyor. Daha ne istiyosunuz bu adamdan" diye çemkiriyor. Ne isteyeceğiz. Tipine gıcık değilim ben. Kendisini de çok severim. İlk 18' de bulunması gereken bir oyuncu bence. Hatta çoğu zaman kadroma da yazarım ama yukarıda saydıklarım da çok ince ve inanınki çok doğru şeyler.

Kaldı ki Özersiz bir maçta 9 gol atmış bir takımız. Kimse bana Özer olmazsa ofansta etkili olamayız demesin.

Bu takımda bir Colman gerçeği vardı. Namıdeğer; Maestro... Colman'ı maestro yapan şey istatistikleri değildi. Pozisyon bilgisiydi. Colman 90 dakika hiç topa değmese bile sahada olması gereken bir adamdı. Tam bir görev adamıydı. Duracağı yeri çok iyi bildiği için, sadece işgal ettiği yer bile yüzlerce rakip atağa engel olmuştur.

Özer; mahalle maçlarında baskın karakter topçularının kenarda başka işlerle uğraşıp top yaklaştığında oyuna dahil olması gibi bir rol çiziyor. Kimse farkında değil. Kesinlikle çok iyi topçu ama kesinlikle takım oyunu oynamıyor. Kesinlikle iyi topçu ama kesinlikle görev adamı değil. Kesinlikle katkı sağlar ama kesinlikle verdiği katkıdan fazla -dolaylı yollardan- zarar verir.

Dediğim gibi, benim Özer'e bir gıcığım yok. Hepimizin tek amacı takımımızın başarılı olması. Bu benim tespitim. Katılırsınız yada katılmazsınız, siz bilirsiniz. Son olarak da şunu söyliyim. Özer'in takımda olmasını isterim ama "1.5 M € bonservis ödemeye değer mi?" derseniz, "tartışılır" derim.
                      Özer'in özelliklerini doğru değerlendirmişsin ama şu an 11'e yazmamak mümkün değil, orta sahada başka adam yok ki? Constant-Aytaç-Ekici orta saha 3'lüsü kulağa hoş geliyor ama Aytaç'ın hazır olmasına daha çok zaman var gibi duruyor. Ayrıca böyle olsa bile sağ kanatta Sefa yerine Özer'i bin kere tercih ederim. Gerçi Waris de düşünülebilir orda, bilemedim pek
                      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak exelance tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        oyun zekası ve teknigine hayranım.
                        bu macta kendisine cok iş dusuyor.
                        Tekniği iyi, kabul. Özellikle havadan arkaya çok güzel indiriyor topları. Enerjisi de iyi.

Ama oyun zekası iyi değil maalesef. Yukarıda kyodou'nun yazdığı gibi çoğunlukla yanlış tercihler yapıyor, yanlış yerlerde duruyor.
                        yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Kadıköy'de,Ersun Yanal yönetimindeki Trabzonspor'un Cardozo,Erkan ve Özer'in atacağı gollerle yenmemiz bambaşka bir hava getirecek bize.
                          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Kaptan çıkacak ve muhtemelen Volkan'la sarılıp poz verecek...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Mehmet Ekici için yazdıklarımın aynısını Özer için de ifade etmek istiyorum.

fb maçında da gördük ki zorlu maçlarda Özer de Mehmet gibi çok etkisiz kalıyor. Yeterince sorumluluk almıyor ve pas trafiğini yönetemiyor. Fiziki olarak ikili mücadelelerde zayıf kalıyor. Bu nedenle de orta alanda üstünlük
                              kuramıyoruz. Maalesef gerçek bu. Özer ve Mehmet daha dirençli olmazsa sıradan takım olma yolunda devam edeceğiz. Bence ikisini aynı anda oynatmak yerine Erkan-Mehmet veya Erkan-Özer ikilisinin oynaması orta sahada daha dirençli olmak adına daha doğru bir tercih olur.

Yorum

• geniş alana yayarak hücum yapan fener'e karşı orta sahamızın pozisyon alma yeteneğinin sıfıra yakınsadığını gördük kendisi ve ekici sayesinde bugün.
                                napoli darmadağın eder bizi ekici-özer orta sahası ile.
                                derhal aytaç'ı monte etmeliyiz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X