Arkadaşlar neye şaşırıyorsunuz anlamıyorum. Zaten bu vasıfsızı burada savunan 2 kişi vardı. Biri akrabası olduğunu itiraf etmek zorunda kaldı, diğeri bu nickiyle uyumlu kardeşimiz de ya akrabası ya da maaşlı elemanı falandır, zaten foruma geliş tarihi de özerin başımıza bela olması tarihiyle yakın.
Şikecilerle olan geçmişini,orta da kalınca hatırladığın Trabzonsporluluğunu,hizipçiliğini,
geçtim,
sen bom boş bi topçuymuşun be Özer,
Lemi'nin Türk futboluna attığı bir kazıkmışsın,
1461 de ya oynarsın ya oynayamazsın futbolculuğunun hepsi bu.
Hadi şimdi eyvallah.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
özer ankarasporda iken yakından takip ettiğim cok yetenekli ve basarılı bir oyuncu idi o donemlerde Lemi para ile trabzonspor arasında kalınca hiç dusunmeden kararını verip özeri fenerbahceye gonderdi uzun yıllar yedek kalan ozer ustune ciddi bir sakatlıkda gecirince bir daha toparlayamadı.. trabzona geri donebilme durumunu leminin bağlantılarına bağlasamda herkezın yurudugu bir kadroda kosan bir iki oyuncudan birisi oldugu gerceğini unutmamak lazım kosu oranlarında turkıye standlarını yakalayan yada bu standartların uzerıne cıkan 2 oyuncumuzdan birisi idi.
peki bu durum bizim için yeterlimi ? kesinlikle hayır eksik noktalarının cok oldugunu kabul etmek lazım orneğin Ankaraspor da oyun kurucu 10 numara pozısyonunda oynarken bizim takımda nerede oynadığı belli bile değil tipik bir orta saha oyuncusu olarak evet cok kosan ama ne top kesebilen ne takımı ataga kaldırabılen kanat ortaları, ara pas gibi hiç bir yeteneğini goremediğimiz özerin yaşı ve maliyetinede bakacak olursak takımda durmasının hiç bir manası olmadıgını dusunuyorum her ne kadar normal ustu tepki gosteren arkadasları haklı bulsamda trabzonsporun oyuncularını giderkende gelirkende insanı olarak eleştirmek gerektiğini dusunuyorum
En son demir tarafından düzenlendi; 12.07.2016, 09:40.
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
Bu sefer gerçekten gidiyorsun he?
Yolun açık olsun.
Umarım mutlu olursun.
Gitmeni çok istiyordum ama veda mesajını(profilinde yayinladigin yazıyı okuduğumda) okuduğumda içim cız etmedi desem yalan söylerim.
Hoşça Kal Özer HURMACI...
Şu rol kesmeleriniz yokmu beni benden alıyor.Yok şerefli formayı öperken yok gece uyurken güneş doğarken.Bırakın bu safsataları özer efendi adam gibi top mu oynadın burda,madem o kadar Trabzonsporlusun takımını neden düşünmedin takımı karıştırdın.
hayırlı olsun pek bi faydasını görmedik kendine kariyerinin kalan kısmında başarılar formasını giyip tribünde armasını istediği kadar öpebilir trajediye gerek yok diğer kakalaklardan da tez zamanda kurtulmak dileğiyle
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Yorum