Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özer bir orta saha oyuncusu ama yıllardır kanatta oynatıla oynatıla bildiğin ortada oynamayı unutmuş durumda. Ne zaman ortada kullanılsa saçma sapan oynuyor. Aslında bi 8-10 maç devamlı ortada oynasa belli bir ivme yakalar. Şimdi tamam dünkü maçta kötüydü ama iyi oyuncu var mıydı peki ? İyiyi geçtim hepsi rezildi, resmen döküldüler. Bu kadar oyuncu rezilken senin 10 numaran Özer değil Mesut Özil olsa ne fayda !
    Sen bir maksimum iki GENÇ yeteneğe sabır gösterebilirsin...yetişme ve form tutma yeri değil Trabzonspor...beşir'e 8değil 80maç sabrederim...abdülkadir için aynısı geçerlidir...hatta yusuf'un ve okay'ın bile kredisi var hala bende fakat özer'e 2maç bile sabrım kalmadı...yaş dayanmış 30'a...maaşı bir milyon.... bunami ben yarım devre sabır göstereceğim...yok öyle bir dünya...sefa oynasin özer oynamasin belki birileri görüp bir türlü satabiliriz (performanslarinda büyük fatk yok nasilsa) fakat özer işini artık bitirelim
    En son Bud Spencer tarafından düzenlendi; 02.02.2016, 18:23.
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Senin dayınıda sevmezdim sütoğlan. Geldiğinide istemedim. İHO nun kazıklarından birisin. bana başka takıma transfer oldum deme, bana futbolu bıraktım de
      :mad:

Yorum

• Ozer lutfen iyi ayrilalim sene sonudna menejerini cagir iyi bir kulup bul lutfen guzel ayrilalim olmadi olmuyor olmayacak..
        bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• kimseye faydasi olmayan yalanci kosularin adami. bu takim bunun gibilere kaldi. harbiden acinacak hallerdeyiz

Yorum

• lemi dayisi sabah aksam bu oynasin diye belli ki kulis yapiyor. bes kurusluk faydasi olmayan adam takimin degisilmezi oldu cikti.

Yorum

• Cok isteklisin calisiyorsun ama henuz form tutturamadin. Biraz az kos duzgun paslar vermeye bak. Su formu bi yakala.
              "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• Bonservisi niye alındı bunun?
                8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cok isteklisin calisiyorsun ama henuz form tutturamadin. Biraz az kos duzgun paslar vermeye bak. Su formu bi yakala.
                  Hahahahaha cidden izleyerek boyle bir yargiya vardiysaniz sizin adiniza uzuldum

Yorum

• Sene sonunda gönderilmesi gerek hiçbir numarası yok

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hahahahaha cidden izleyerek boyle bir yargiya vardiysaniz sizin adiniza uzuldum
                      Edepsizlik etme. Yorum yapacaksan adam gibi yap. Yaz sende dusunceni. Buyuk ihtimal kafana gore yorumladin yorumu. Iyi oynuyorsun demiyoruz. Ama adam kendi capinda calisiyor. Asiri kosuyor once pas vermeye baksin bos bos kosacagina. Ama sen takil kafana gore klavye sovalyesi.
                      "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak Bayundur Han tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Edepsizlik etme. Yorum yapacaksan adam gibi yap. Yaz sende dusunceni. Buyuk ihtimal kafana gore yorumladin yorumu. Iyi oynuyorsun demiyoruz. Ama adam kendi capinda calisiyor. Asiri kosuyor once pas vermeye baksin bos bos kosacagina. Ama sen takil kafana gore klavye sovalyesi.
                        Afrika da havalar baya sicak galiba ozer den medet umdugunuza gore sicak basiniza vurmus klima altina gecip ondan sonra yorum yaparsaniz daha saglikli olur

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Afrika da havalar baya sicak galiba ozer den medet umdugunuza gore sicak basiniza vurmus klima altina gecip ondan sonra yorum yaparsaniz daha saglikli olur
                          he he

Yorum

• Osmanlispor 10 numarası 10 gol, 3 asist . Trabzonspor'un 10 numarası 1 asist.

Gol atacan, asist yapacan, takımı tasiyacan.haa yapamiyosun o zaman o formayi giymiycen. Üstüne oturmayan formayi giymiycen.

Yorum

• Zamanında Colman’a yapılan haksızlıkların ve mahalle baskısının 10’da 1’i sana yapılsa da keşke gitsen. Ama kimliğinde Trabzon yazıyor. Futbolu biraktigin anda bu klupte hoca olara işin hazır ne de olsa başkan da olursun bi 30 yil sonra dusundukce cildirasim geliyor giiit artiik

Yorum

• ula yetersiz sana mı kaldı koca Trabzonsporun kaptanlık mertebesi ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim