Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• En guzel oyunun yedek klubesinde oynar, psikolojik sorunlu herif

Yorum

• Özer'in yeri Trabzonspor'un tribünleridir, tabi Trabzonsporluysa!
      Mustafa Yumlu.

Yorum

• Trabzonsporluyum diyip fenere koştun.
        2011 şampiyonu kim karar verilirse saygı duyarız dedin.
        Şikeli madalyaya bu benim emeğim diye sarıldın.
        Sonra çöp(yöneticiler rahatsız oluyorsa bu ifademi silebilir)oldun oynamaya yer aradın.
        Aaa Trabzon var beni alırlar zaten Trabzonluyum dedin kalktın geldin.
        Yok öyle hayalimdi yok böyle hayalimdi diye yalanlar söyledin. Yalan çünkü bir Trabzonsporlu 2011 madalyasını saklamaz. Şampiyonluğu adam gibi söyler.
        Sonra ben ve benim dışındaki bir kesim dışında tribünler seni bağrına bastı.
        Her maç Trabzonun çocuğu Özer diyerek şımartıldın.
        Boş koşuların göz dolduruyordu. Sonra herkes boş olduğunu anladı.
        Yine seni sevmeye devam edenler oldu.
        Sen ne yaptın? Sahada sıfır olmanın dışında ne yaptın?
        Tabii ki çok şey.
        Formaları sızdırdın. Takım içinde huzursuzluk çıkardın. Sahada arkadaşını dövmeye kalktın. Senden daha çok ruha sahip adamı!
        Sonra gruplar yaptın. İçerden bilgiler sızdırdın. Ben demiyorum. Gazeteciler diyor.
        Akraba torpili ile sıfır katkı ile o sahaya hep çıktın.
        ....
        Nefret ediyorum senden. Nefret!

Yorum

• Gideceğin günü özlüyorum.
          Twitter Adresim

Yorum

• ne idiğü belirsiz topçi...
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonsporluyum diyip fenere koştun.
              2011 şampiyonu kim karar verilirse saygı duyarız dedin.
              Şikeli madalyaya bu benim emeğim diye sarıldın.
              Sonra çöp(yöneticiler rahatsız oluyorsa bu ifademi silebilir)oldun oynamaya yer aradın.
              Aaa Trabzon var beni alırlar zaten Trabzonluyum dedin kalktın geldin.
              Yok öyle hayalimdi yok böyle hayalimdi diye yalanlar söyledin. Yalan çünkü bir Trabzonsporlu 2011 madalyasını saklamaz. Şampiyonluğu adam gibi söyler.
              Sonra ben ve benim dışındaki bir kesim dışında tribünler seni bağrına bastı.
              Her maç Trabzonun çocuğu Özer diyerek şımartıldın.
              Boş koşuların göz dolduruyordu. Sonra herkes boş olduğunu anladı.
              Yine seni sevmeye devam edenler oldu.
              Sen ne yaptın? Sahada sıfır olmanın dışında ne yaptın?
              Tabii ki çok şey.
              Formaları sızdırdın. Takım içinde huzursuzluk çıkardın. Sahada arkadaşını dövmeye kalktın. Senden daha çok ruha sahip adamı!
              Sonra gruplar yaptın. İçerden bilgiler sızdırdın. Ben demiyorum. Gazeteciler diyor.
              Akraba torpili ile sıfır katkı ile o sahaya hep çıktın.
              ....
              Nefret ediyorum senden. Nefret!
              +1

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Şu adamı dövsünler

Yorum

• Aykuttan sonra en trabzonli adam. O da Medjaniyi yolladi. Hatta ben iddia ediyorum ki bu daha bir trabzonlu! Cünkü bu medjaniyi göndermisken Marin hala gitmedi. Askolsun Aykut! Halbuki o özür de dilemis ya dövdükten sonra! O özrü dilemeyecektin be aykut.yoksa marini medjaniden önce yollar en trabzonspirlu trabzonlu olurdun. Iste! Aklin ona yetmemis anlasilan! Olsun Koc! Yumrugunu konustur sen de.Ilahi aykut! Sonr özür dilersin!

Yorum

• Gitsene sen.

Yorum

• Eskiden sakatlıklar yaşardı artık onu da yaşamıyor. Gerçi kimsenin sakatlanmasını istemem ama o raddeye getirdi...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eskiden sakatlıklar yaşardı artık onu da yaşamıyor. Gerçi kimsenin sakatlanmasını istemem ama o raddeye getirdi...
                        Ben Mbia hakkında aynı şeyleri söyleyince karşı çıkmıştınız.

Yorum

• Çok boş bir adamsın be Özer.Hiç mi olumlu bir hareketin olmaz
                          Dallas Mavericks
                          .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben Mbia hakkında aynı şeyleri söyleyince karşı çıkmıştınız.
                            İstemem diyorum farkındaysan. Ayrıca benim kastettiğim normal sakatlık. Sen ise adam Başakşehir maçında kafa travması geçirdikten sonra bunları yazmıştın...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Sahada hiç görünmedi.Hayalet gibi

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İstemem diyorum farkındaysan. Ayrıca benim kastettiğim normal sakatlık. Sen ise adam Başakşehir maçında kafa travması geçirdikten sonra bunları yazmıştın...
                                O mesajı yazarak demiş kadar oldunuz zaten. Ne fark eder yani ben de futboldan uzak olsun diyorum siz de. İster ayağını sakatlasın ister kafasını. Ama asıl mesele o değil. Özer, Yumlu, Yusuf gibi oyunculara bunları diyebilirsin ama Mbia Cardozo gibi adamlara diyemezsin. Asıl mesele o. Bu takımda bu oyuncular tanrılaştırıldıkları için bu takım sittin sene başarılı olamaz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim