kesinlikle ilk 11 oyuncusu degil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
biri kadro dışı kalacaksa öncelikle bu lobici olmalı. takımdaki ayrılığın merkezinde yatan bu ama nedense her seferinde arada kaynıyor. trabzonspor bünyesinde bulunduğu sürece oyuncular arasında huzur olacağını sanmıyorum. zor dönemde geldi katkı verdi eyvallah da artık yolcu olma vakti.
Yorum
-
Sezon basi yazdim bu Özeri gönderin zaten dogru duzgun forma sansi bulamas bundan dolayida takimda huxursuzluk cikartir diye hakli ciktim, Özer bu takimin standartlarinda her mac ilk 11 oynayacak oyuncu degil, yedek.kalincada neler yaptigi malum bildigin fitneci adam, iho ile beraber bu ve Erkan da gitmeli hatta dün sahada resmen gezen Yusufuda bunlara ekleyebiliriz.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Çoğu adamdan daha adamsın helal...İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedjani denen adam Özer'i sahada dövmeye mi kalktı?

Ya ne diyeceğimi şaşırdım şu an. Kör olsak neyse. Yahu gözümün dibinde olan şey. Belki böyle olduğuna inanmak istiyorsunuz ama üzgünüm öyle değil.
Doğrusu şu: Medjani gol pozisyonunda hata yapınca Özer geldi üzerine çullandı. Kendini bir şey zannetti. Her zamanki gibi. Medjani hiçbir hareket yapmadan uzaklaştı. Bunu yapan Onur olsa anlarım mesela. Kaptandır kalecidir. Sen kimsin Özer? O maç kornerden orta bile yapamadın. Sen kimsin?
Kendini beğenmiş şike madalyalı kişisin.
Kaldı ki abilerin ve dayin sayesinde oyunda kaldın Medjani oyundan alındı.
Yetmedi 11den kesildi.
Medjani yüzbin kere adamdır. Bazıları....
Yorum
-
Aynen böyle oldu. Ben de şahidimİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMedjani denen adam Özer'i sahada dövmeye mi kalktı?

Ya ne diyeceğimi şaşırdım şu an. Kör olsak neyse. Yahu gözümün dibinde olan şey. Belki böyle olduğuna inanmak istiyorsunuz ama üzgünüm öyle değil.
Doğrusu şu: Medjani gol pozisyonunda hata yapınca Özer geldi üzerine çullandı. Kendini bir şey zannetti. Her zamanki gibi. Medjani hiçbir hareket yapmadan uzaklaştı. Bunu yapan Onur olsa anlarım mesela. Kaptandır kalecidir. Sen kimsin Özer? O maç kornerden orta bile yapamadın. Sen kimsin?
Kendini beğenmiş şike madalyalı kişisin.
Kaldı ki abilerin ve dayin sayesinde oyunda kaldın Medjani oyundan alındı.
Yetmedi 11den kesildi.
Medjani yüzbin kere adamdır. Bazıları....
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Valla ben tvden izlediğim ve gördüğüm kadarıyla böyle bir olay cereyan etti, sonra ne olduysa medjani özere saygısızlık ettiye filan döndü olay. Devre arasında özer alınır diyorduk oyundan medjani alındı...
Bütün bu olaylar kulübün başındaki levazımat sınıfı kabadayı-mafya karışımı yönetim-sıvışım karışımı zihniyet sebebiyle oluyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum