Igreniyorum lan zorla mi igreniyorum senden bas git su takimdan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Son röportaj çok talihsiz. Hala medjani ile aralarının barışık olmadığını gösteriyor. Bu arada egolu insanları xeverim ama sendeki boş ego be kardeşimBen Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
aslında orta sahamıza dınamızım katabılecek bır oyuncu ıken bos ıslerın bos felsefelerı ıle zaman kaybedıyor futbolculuk yasantısının belkıde son ımzasını buyuk bır takıma atmıssın bunu degerlendırmelısın ama nerdeee ?
bız senden trabzonlu olmanı bızım cocuk olmanı beklemıyoruzkı ?? bızım gıbı hırslı ve mucadelecı olmanı beklıyoruz ama sen ıkıncısının dısında her durumda varsın gundeme hıc bır zaman futbolunla gelmıyorsun ???Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
Ne terbiyesiz adamsın sen ya ? İşin gücün utanmadan iftira atmak...İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.radyospor.com/Futbol/1938...ta-uyuyamadim-
AYKUT HOCA’YA MİNNETTARIM
G.SARAY’A HELAL OLSUN, ŞAMPİYONLUK TÜRK OYUNCULARDAN GEÇER
MEDJANİ AÇIKLAMASI: CAMİAYI DÜŞÜNDÜM SESİMİ ÇIKARMADIM
ek açıklamalar:
Alt yapıya şans verilmiyor, (Zekilere, Yumlulara, Özerlere)
Hami hocayla tavan yapmıştım (Şota düşünsün, banane?)
Şimdi bu adamın açıklamalarının altında yatan manaları geri zekalıya anlatır gibi anlatmamıza gerek yok, anlayan anlamıştır. Köstebek de bulundu, takımın huzunuru bozan adamda bulundu. Gereği yapılacak mı ŞOTA bey ?
Kasımpaşa da kadro dışı kalmış 3 kuruşluk adama 1.5m euro yıllık ücret verip 5 sene sözleşme imzalarsan başın dertten kurtulmaz. Medjani için hala susuyorum diyor, bu adam yedek kalmaya tahammülüm yok diyor ve Medjani oynarsa Özer yedek kalırsa olacakları düşünebiliyor musunuz ?
Yorum
-
saçma sapan konuşmayın ya başlicam sizin şu yabancı hayranlığınıza be ! Medjani dediğin adam özer'i sahada dövmeye kalktı, soyunma odasında neler oldu kim bilir ama hala Özer'i suçluyorsunuz..İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon röportaj çok talihsiz. Hala medjani ile aralarının barışık olmadığını gösteriyor. Bu arada egolu insanları xeverim ama sendeki boş ego be kardeşim
Yorum
-
Başlık sahibi geldi, Özer i arkadaşın üstüne bırakıp dışarı çıkın. Özer e olumsuz yorum atmayın, terbiyesizlik yapmayın diye levha var burada bu adama yorum atılmayacak laf edilmeyecek 50 kere söyledik ya az laftan anlayın be kardeşim ?
Gel truva, kovdum hepsini. Kıyamam sana. Bu adamı bu forumda kimse kızdırmayacak, Özer e de laf edene hamsi fırlatırım."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Medjani denen adam Özer'i sahada dövmeye mi kalktı?

Ya ne diyeceğimi şaşırdım şu an. Kör olsak neyse. Yahu gözümün dibinde olan şey. Belki böyle olduğuna inanmak istiyorsunuz ama üzgünüm öyle değil.
Doğrusu şu: Medjani gol pozisyonunda hata yapınca Özer geldi üzerine çullandı. Kendini bir şey zannetti. Her zamanki gibi. Medjani hiçbir hareket yapmadan uzaklaştı. Bunu yapan Onur olsa anlarım mesela. Kaptandır kalecidir. Sen kimsin Özer? O maç kornerden orta bile yapamadın. Sen kimsin?
Kendini beğenmiş şike madalyalı kişisin.
Kaldı ki abilerin ve dayin sayesinde oyunda kaldın Medjani oyundan alındı.
Yetmedi 11den kesildi.
Medjani yüzbin kere adamdır. Bazıları....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum