Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bursanın orta sahasına baktım..josue-ozan-belushi...bu adamlar ayarında bırakın ayarlarına yakın ortasahamız bile yok..Özer bu takım için yetersizdir yedek olabilecek bir adama 1,5 bonservis 1,2 maaş çok fazladır
    Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Özer Hurmacı

Sahada görmedim.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sahada görmedim.
        bi göz doktoruna görün sen en iyisi

Yorum

• Özer Hurmacı

İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bi göz doktoruna görün sen en iyisi

Emredersiniz. Özer'in avukatı oluyorsunuz değil mi?

Yorum

Emredersiniz. Özer'in avukatı oluyorsunuz değil mi?
            Ne alakası var anasını satayım??Senin şu maçtan sonra ilk lafın Özer'i sahada görmedim oluyorsa sende problem vardır..Şu maçta en fazla sorumluluk alıp birşeyler yapmaya çalışan 2 adam var,biri Yusuf,diğeri de Özer..Ama sen adama takık olduğun için gerçkeleri görmezden geliyorsun...

Yorum

• Özer Hurmacı

Ne alakası var anasını satayım??Senin şu maçtan sonra ilk lafın Özer'i sahada görmedim oluyorsa sende problem vardır..Şu maçta en fazla sorumluluk alıp birşeyler yapmaya çalışan 2 adam var,biri Yusuf,diğeri de Özer..Ama sen adama takık olduğun için gerçkeleri görmezden geliyorsun...

Peki.

Neyse seneye yedek olabilecek bir oyuncu için tartışmaya girmek istemiyorum.

Yorum

Peki.

Neyse seneye yedek olabilecek bir oyuncu için tartışmaya girmek istemiyorum.
                iyice komik duruma düşmeye başladın artık..Seneye belki yedek bile olamayabilir ama bunu o zaman görürüz..Şurada bile Özer hakkında tarafsız yorum yapamayacağını belli ediyorsun,bunu diyince de bozuluyorsun..Boşver kimin oynayıp oynamadığı önemli değil,önemli olan Trabzonspor'un başarılı olması

Yorum

• Özer Hurmacı

iyice komik duruma düşmeye başladın artık..Seneye belki yedek bile olamayabilir ama bunu o zaman görürüz..Şurada bile Özer hakkında tarafsız yorum yapamayacağını belli ediyorsun,bunu diyince de bozuluyorsun..Boşver kimin oynayıp oynamadığı önemli değil,önemli olan Trabzonspor'un başarılı olması

Trabzonspor'un başarısı için hangi pozisyonda oynadığını belli olmayan futbolcu yedek olmalı. Sağ açık desen değil, göbek desen iki yönlü değil, forvet arkası desen temposu yetersiz.

Komik olan bir şey de görmüyorum ve daha da uzatmaya gerek yok.

Neyse

Yorum

Trabzonspor'un başarısı için hangi pozisyonda oynadığını belli olmayan futbolcu yedek olmalı. Sağ açık desen değil, göbek desen iki yönlü değil, forvet arkası desen temposu yetersiz.

Komik olan bir şey de görmüyorum ve daha da uzatmaya gerek yok.

Neyse
                    Yeter ki taş gibi takım kurulsun da kimin yedek kimin as olduğu önemli değil.Ama ben başka şeyden bahsederken sen olayı farklı yere çekmeye çalışıyorsun..Neyse bence de uzamasın bu mevzu...

Yorum

• Özer ligin ikinci yarısının büyük bölümünde sahanın en yeteneklisi, en verimlisi ve en isteklisiydi. Topu aldığı zaman sürekli ileri taşıyan bir adam, yan pas geri pas neredeyse hiç düşünmüyor. Bazen bunu abartıyor, dribbling ile gidip gidip en sonunda kaptırıyor ama olumlu kullandıkları olumsuzlara göre çok fazla. Özer olmasa takım yarı sahayı geçemiyor, bunu görmek zor değil. İsteyen açıp istatistiklere bakabilir Trabzonspor kaç kez topla birlikte yarı sahayı geçip hücumda etkili olmuş, bunların kaç tanesi Özer'le gelişmiş.

Ama nedense bizim taraftar Özer'i bi sevemedi gitti.
                      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• uzun topları iyi.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Özer ligin ikinci yarısının büyük bölümünde sahanın en yeteneklisi, en verimlisi ve en isteklisiydi. Topu aldığı zaman sürekli ileri taşıyan bir adam, yan pas geri pas neredeyse hiç düşünmüyor. Bazen bunu abartıyor, dribbling ile gidip gidip en sonunda kaptırıyor ama olumlu kullandıkları olumsuzlara göre çok fazla. Özer olmasa takım yarı sahayı geçemiyor, bunu görmek zor değil. İsteyen açıp istatistiklere bakabilir Trabzonspor kaç kez topla birlikte yarı sahayı geçip hücumda etkili olmuş, bunların kaç tanesi Özer'le gelişmiş.

Ama nedense bizim taraftar Özer'i bi sevemedi gitti.
                          Aynen yahu, inanılmaz bir önyargı var forumda. Ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor. Özer takımı ileri taşıyan bir isim. Ve bu sezon genel olarak beğendim ben. Seneye 11'i zorlayacaktır.
                          ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Birşeyler yapma çabası var ya,bu bile yeter.O kadar gamsızın ruhsuzun arasında iyi niyetle maksimum performans vermeye çalışıyor.
                            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Öncelikle şunu söylemem gerek, takımda eleştirilecek o kadar çok futbolcu var ki Özer'e sıra gelir mi bilmem.
                              O nedenle Özer hakkında eleştiri yaparken bu vasat takımı göz önünde bulundurmak gerekir.

Özer Hurmacı 6 Gol 3 Asist yapmış!
                              Mehmet Ekici 9 Gol 11 Asist yapmış!

Sneijder 9 Gol 3 Asist
                              Jose Sosa 5 Gol 8 Asist
                              Diego 4 Gol 7 Asist
                              Josue 6 Gol 6 Asist
                              Mossora 4 Gol 7 Asist

Benzer mevkilerde oynayan futbolcuların istatistiklere bakınca Özer'in iyi performans sergilediğini söyleyebiliriz. Üstelik Trabzonspor bu sene akıl almaz kötü futbol oynuyor.

Demem o ki istatistikler Özer'in Trabzonspor'a ciddi katkı sağladığını söylüyor.
                              Bir futbolcuyu eleştireceksek ortaya somut veriler koymamız gerekir.
                              Özer benim babamın oğlu değil, akrabam veya tanıdığım da değil.
                              Objektif şekilde oynadığı futbolu değerlendiriyorum.

Trabzonspor gelecek sezon şampiyonluğa oynayacaksa Özer gibi bir isme kesinlikle ihtiyaç duyacaktır.

Trabzonspor gelecek sezon liderliğe oynayacaksa ''Melo'' tarzında iyi pas yapabilen ve top kazanma becerisi yüksek bir ortasaha almamız gerek!

Ayrıca sağ ve sol bek mevkilerine orjinal bek oyuncusu almak zorundayız!

Farkındaysanız beklerimiz yol geçen hanı gibi...

Umarım Ersun Yanal bu sorunlara çare olabilecek futbolcular aldırır.

Yorum

• biraz daha çabuk ve defansif yönden kararlı olsa şampiyonluk senesi engin in yaptığı işi üstlenebilir.uzun topları iyi, oyunu iyi açıyor.daha geride oynayıp daha çok süre alabilir.takıma yararı daha fazla olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim