Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ersun Yanal Özer kalsın derse ne diyeceksin peki?O zaman da Ersun Yanal'a mı sallayacaksın?

sezon sonu gelsin görelim çocuklar.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yedek kalmayi kabul etmez Özer asla, ama ilk 11 oynayacak ona göre yer yok maalesef, Ekici ile ayni tarzda adamlar ama Ekici kalite olarak bundan cok daha iyi, yedek kalirsa kesin sorun cikartir bence kesinlikle bonservisi alinmamali, bedava verseler bile almamaliyiz.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sezon sonu gelsin görelim çocuklar.
        Boşver sezon sonunu,bu kadar vasat seviyede gördüğün adamı Ersun Yanal her maç oynattı şu ana kadar.Ersun Yanal da hoca moca değil o zaman senin mantığa göre,ama bunu söyleyemiyorsun..

Yorum

• Ersun Yanal bugün Özeri cikarip Ekicinin performansini artirmisdir, o hamlesi olmasa mac dönmezdi zaten.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Özer Hurmacı

İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            instagramdan bişeyler yazıp taraftara yaranmaya çalış hadi bakalım
            Bu anlamda performansı mükemmel. Parayı bunun için alıyor sanki.
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Boşver sezon sonunu,bu kadar vasat seviyede gördüğün adamı Ersun Yanal her maç oynattı şu ana kadar.Ersun Yanal da hoca moca değil o zaman senin mantığa göre,ama bunu söyleyemiyorsun..

adamın elinde sanki oynatacak başka topçu var. ibretlik yorum... neyse ben diyeceğimi dedim, bu adam hakkında görüşüm değişmeyecek çünkü özer in ne olduğu, takıma ne verebileceği ortada. hee cevabı çok merak ediyorsan, sezon sonu beleşe bir sürü kaliteli topçu varken gidip özer i aldırırsa evet ersun hocayı da eleştireceğim.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adamın elinde sanki oynatacak başka topçu var. ibretlik yorum... neyse ben diyeceğimi dedim, bu adam hakkında görüşüm değişmeyecek çünkü özer in ne olduğu, takıma ne verebileceği ortada. hee cevabı çok merak ediyorsan, sezon sonu beleşe bir sürü kaliteli topçu varken gidip özer i aldırırsa evet ersun hocayı da eleştireceğim.
                bu gece sana ilk başta ayar oldum ama iyice güldürmeye başladın artık ya arkadaş madem elinde başka adam yok,o yüzden Özer gibilerini oynatıyor bu adam;o zaman niye şampiyonluğa oynayacak takım zırvalığı yapıyorsun burada?Senin demene göre bizim takım çok kötü o zaman..Napıcan seneye 20 transfer daha mı yapacan şampiyonluğa oynamak için?

Bi de şu beleş topçuları söyle de biz de bilelim,takmışsın Yunus Mallı denen adama..Tolgay'ı söyleye söyleye aldıramadın şimdi de buna takmışsın ama söyleyeyim o da gelmez keza Mehmet Ekici bu kadar gözden düşmeseydi Almanya'da o gelmezdi bize..Ayrıca Özer'le Yunus'un bir alakası yok,birinin ortasaha özellikleri ağır basıyor,diğerinin ise kanat özellikleri.Keşke ikisi de olsa ama Yunus orada direk oynarken bize gelmez
                En son truva28 tarafından düzenlendi; 03.03.2015, 02:13.

Yorum

bu gece sana ilk başta ayar oldum ama iyice güldürmeye başladın artık ya arkadaş madem elinde başka adam yok,o yüzden Özer gibilerini oynatıyor bu adam;o zaman niye şampiyonluğa oynayacak takım zırvalığı yapıyorsun burada?Senin demene göre bizim takım çok kötü o zaman..Napıcan seneye 20 transfer daha mı yapacan şampiyonluğa oynamak için?

Bi de şu beleş topçuları söyle de biz de bilelim,takmışsın Yunus Mallı denen adama..Tolgay'ı söyleye söyleye aldıramadın şimdi de buna takmışsın ama söyleyeyim o da gelmez keza Mehmet Ekici bu kadar gözden düşmeseydi Almanya'da o gelmezdi bize..Ayrıca Özer'le Yunus'un bir alakası yok,birinin ortasaha özellikleri ağır basıyor,diğerinin ise kanat özellikleri.Keşke ikisi de olsa ama Yunus orada direk oynarken bize gelmez

ben ne diyorum sen ne diyorsun... yaw 20 tane transfer isteyen kim ? özer ile şampiyonluğa oynayamazsın diyorum, tolgay ı evet istedim olmadı şimdi bjk nin prensi oldu. özer den daha yetenekli, daha iyi bir oyuncuydu. bize en kalitelisinden bir adet box to box orta saha ve g.töre gibi bir sağ kanat, birde sol bek lazım. bunlar öncelikli ihtiyaçlar, ayrıyetten bir tane daha orta saha lazım, benim isteklerim bunlar. yunus niye gelmeyecekmiş tolgay da hamburg da oynuyordu, yunus kalmak istese sözleşme imzalardı. adamın amcası mı ne çıktı tolgay için yapılanlar yunus için yapılmadı dedi, ilgi alaka gösterilmedi dedi. sezon sonu için mesajı almadıysan bilemem.

good night truva...
                  En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 03.03.2015, 02:23.

Yorum

• Instagram futbolcusu.
                    Yahu bir git. Düş yakamızdan. Sevmiyoruz seni.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu anlamda performansı mükemmel. Parayı bunun için alıyor sanki.
                      Sırf bu sebepten dolayı kalmasına razıyım ...
                      9 # Osvaldo'

Yorum

• Ben burada neyin ne olduğunu söylerken Özer düşmanı olmuştum..

Özer geçmiş olsun düşmanın çoğalmış..

Çok koşuyor yeaa

Yorum

• Kotu oynarsin kizmam ama orada ekici bile yerde yatan rakibe tepki gosteriyor.. hakeme dikleniyor senden boyle bir hirs goremiyoruz. Trabzonun çocuğuna yakışmıyor. Hırs olmadiktan hic birsey olmuyor

Yorum

• Özerın kosu ıstatıstıklerının fazla olması tamamen topla 10 metre kosmadan pas atmamasından kaynaklanıyor.Bızım yavas oyunumuzun tamamen sebebı 10 metre top surecek once sola sonra saga ve tekrar sola dönecek pas atacak bızde hucuma cıkıcaz.
                            Fızık olarak yetersız bolge olarak kaptırdıgı ber top kalemızde tehlıke oluyor.
                            Ozer ıyı bır oyuncu olabılır ama basıt oynamayı ogrenmelı,gurbetten yaz tatılıne gelen akcaabatlı gıbı takılmamalı,Mehmet'tekı Aytactakı,Cardozodakı hırsın 100/1 yok adamda

Yorum

• İnanılmaz düşüşte. Dün resmen rakibe 2 asist yaptı. Mehmet-Erkan-Özer-Sefa (Zaten bu arkadaş futbolcu değil) Bu 4'lü inanılmaz yumuşak kalıyor. Ekici'nin yedeği olmalı kendisi.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Özer Hurmacı

Bonservisi ve maaşı 300'er bin Euro'yu geçmeyecekse gelsin, otursun yedekte. Yoksa hiç gerek yok...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim