Allah bu formayı bir daha nasip etmesin sana.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
şampiyonluk hedefleyen kulübün yedek oyuncusu bile olamayacak adam için 1.5m euro para ödeyecek yönetime ağzıma geleni söylerim.
yunus mallı mı gelir, almanya dan başkası mı gelir bilemem. özer e vereceğimiz bonservis + yıllık ücrete en kral topçuyu getiririz, gitsinler yunus a özer için istenen 1.5m euro yıllık ücreti teklif etsinler, özer e verilecek 900 bin euro yıllık ücreti de imza parası diye versinler. yunus düşünmeden imzayı atar, beleşe belki ekici gibi bir topçu kazanırız."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
puhahahaha komediye gel..Fenerbahçe gibi son 10 senede bir defa 3'üncü olmak dışında her sene ilk 2'ye girmiş bir kulüpte 3 sene oynamış,son senesinde devamlı oynamak istediği kendi isteğiyle kulüpten ayrılan bir adam şampiyonluğa oynayan bir kulüpte yedek bile olamazmışİlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşampiyonluk hedefleyen kulübün yedek oyuncusu bile olamayacak adam için 1.5m euro para ödeyecek yönetime ağzıma geleni söylerim.
yunus mallı mı gelir, almanya dan başkası mı gelir bilemem. özer e vereceğimiz bonservis + yıllık ücrete en kral topçuyu getiririz, gitsinler yunus a özer için istenen 1.5m euro yıllık ücreti teklif etsinler, özer e verilecek 900 bin euro yıllık ücreti de imza parası diye versinler. yunus düşünmeden imzayı atar, beleşe belki ekici gibi bir topçu kazanırız.

Yorum
-
İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepuhahahaha komediye gel..Fenerbahçe gibi son 10 senede bir defa 3'üncü olmak dışında her sene ilk 2'ye girmiş bir kulüpte 3 sene oynamış,son senesinde devamlı oynamak istediği kendi isteğiyle kulüpten ayrılan bir adam şampiyonluğa oynayan bir kulüpte yedek bile olamazmış

işte o fenerliler bu adama neden 3 sene boyunca sövmüş şimdi daha iyi anlıyorum, fb li arkadaşın olsa sende anlardın. hiç mi özer hakkında bilgi almadın onlardan ? bu adam neden fb de selçuk şahin ile birlikte en nefret edilen topçuydu ? çünkü yetersizdi. gerçi onların ne dediğinin önemi yok ben her maçı izliyorum, oyuncuların ne olduğunu görüyorum. hedef zirveyse eğer, özer gibi oyuncular ile bunu başaramazsın.
geldiğinden beri bir tane kurtardığı maç yok, ofansif bir oyuncu hiç mi skora katkı yapmaz. hiç mi bir atak başlatıp sonunu getirmez. yunus mallı gibi bir oyuncu bedavayken 30 yaşında özer e gidip para verirlerse gelecek sezondan o an umudumu keserim."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Özer nefretin yüzünden saçmalamanın dibine vurmuşsun..Özer'den nefret edenlerin büyük çoğunluğu Aykut Kocaman takıma getirdiği için nefret ediyordu.Çünkü fb taraftarının büyük çoğunluğu Aykut'tan nefret ediyor,git adamların bir forumuna bir bak bakalım..Ayrıca Özer fbde 2 defa ağır sakatlık geçirdi ve hep sol kanatta oynatıldı.Bugün Mehmet Ekici'yi çok övüyorsun koyalım bakalım sol kanatta ne yapacak?Skora katkı yapmadı dediğin adamın sene başı ayağı kırıldı,ilk 7-8 hafta oynamadı.Buna rağmen adam 4 gol atmış..Bu bir ortasaha oyuncusu için az bir rakam mı sence?Neyse daha çok şey söylerdim de uzatmak istemiyorum,çünkü önyargılı birine ne söylesem boşİlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleişte o fenerliler bu adama neden 3 sene boyunca sövmüş şimdi daha iyi anlıyorum, fb li arkadaşın olsa sende anlardın. hiç mi özer hakkında bilgi almadın onlardan ? bu adam neden fb de selçuk şahin ile birlikte en nefret edilen topçuydu ? çünkü yetersizdi. gerçi onların ne dediğinin önemi yok ben her maçı izliyorum, oyuncuların ne olduğunu görüyorum. hedef zirveyse eğer, özer gibi oyuncular ile bunu başaramazsın.
geldiğinden beri bir tane kurtardığı maç yok, ofansif bir oyuncu hiç mi skora katkı yapmaz. hiç mi bir atak başlatıp sonunu getirmez. yunus mallı gibi bir oyuncu bedavayken 30 yaşında özer e gidip para verirlerse gelecek sezondan o an umudumu keserim.
Yorum
-
İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzer nefretin yüzünden saçmalamanın dibine vurmuşsun..Özer'den nefret edenlerin büyük çoğunluğu Aykut Kocaman takıma getirdiği için nefret ediyordu.Çünkü fb taraftarının büyük çoğunluğu Aykut'tan nefret ediyor,git adamların bir forumuna bir bak bakalım..Ayrıca Özer fbde 2 defa ağır sakatlık geçirdi ve hep sol kanatta oynatıldı.Bugün Mehmet Ekici'yi çok övüyorsun koyalım bakalım sol kanatta ne yapacak?Skora katkı yapmadı dediğin adamın sene başı ayağı kırıldı,ilk 7-8 hafta oynamadı.Buna rağmen adam 4 gol atmış..Bu bir ortasaha oyuncusu için az bir rakam mı sence?Neyse daha çok şey söylerdim de uzatmak istemiyorum,çünkü önyargılı birine ne söylesem boş
benim bu adamı eleştirmem yada övmem bir şeyi değiştirmeyecek, sezon sonu ersun hoca kalsın mı gitsin mi tartışmalarına son verecek zaten ama böyle oynamaya devam ederse, beleşe alınacak yığınla kaliteli topçu varken özer e kasadan tek kuruş çıkmaz, çıkmamalı."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Bir türlü standard tutturamiyor. Bir bakiyorsun cok iyi mücadele ediyor ve oyun kuruyor bir bakiyorsun presi yiyince kayboluyor. Sene sonu bonsersivisini almak icin bence 3 kere düsünmek lagzim. Hazir yabanci kurali bu kadar genislemisken onun yerine alinacak daha bir oyuncu bulunabilir. Tabi yerli statüsünde iyi(?) bir yedek olabilir.
Yorum
-
Ersun Yanal Özer kalsın derse ne diyeceksin peki?O zaman da Ersun Yanal'a mı sallayacaksın?İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim bu adamı eleştirmem yada övmem bir şeyi değiştirmeyecek, sezon sonu ersun hoca kalsın mı gitsin mi tartışmalarına son verecek zaten ama böyle oynamaya devam ederse, beleşe alınacak yığınla kaliteli topçu varken özer e kasadan tek kuruş çıkmaz, çıkmamalı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum