Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Özer Hurmacı

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öncelikle şunu söyleyeyim...

''Bu takım şampiyon olacaksa bu takım içerisinde Özer kesinlikle olur! Ve olmalı da!!''

Eleştiren arkadaşlara soruyorum: ''Takımda Özer kadar mücadele eden başka bir futbolcu var mı? (Mehmet Hariç)

Bu çocuk sakatlığı atlattıktan sonra canla başla mücadele ediyor!
    Öyle anla oluyor ki, kimsenin topu ayağında tutmaya cesareti olmadığı anlarda inisiyatif alıp topu saklıyor, pas yapıyor!
    İleri/Geri yapıyor, koşuyor, pas alış verişi var, gol atıyor. Daha ne yapacak? Gerçekten ne yapmasını bekliyorsunuz?

Takımda Özer ve Mehmet dışında pas yüzdesini artıran oyuncu yok! Siz hala Özer kötü diyorsunuz. Şaşırıyorum!
    Özer kötü ise bu takımda kim iyi? Gerçekten merak ediyorum.

Özer ve Mehmet'in arkasına şu an sözleşmeli oyuncularımız olan Bourceanu ve Aytaç'ı koyalım.
    Bakın o zaman takımın oyun anlayışı nasıl değişiyor.
    Her şeyden önemlisi bu takımın zamana ihtiyacı var. Şu kötü takımda bile Özer iyi işler çıkarıyor.
    Özer sistemi ve felsefesi oturan bir takımda çok daha iyi işler yapacaktır.

Bu çocuğun sahada liderlik yapmasına kim neden bozulur buna bir anlam veremedim.
    Bırakın liderlik yapsın, bırakın oynasın oynatsın...

Ve lütfen Trabzonlu çocukları artık eleştirmeyin! Gerçekten kendi değerlerimize destek olmak yerine köstek oluyorsunuz artık...

Yorum

• Özer eleştirilebilir, top kayıpları ve bazen yanlış pas tercihleri sebebiyle özellikle.

Ama bugün görüldü ki ortasaha ve civarında topu alan her oyuncu etrafına baktığında 30 metreden yakın adam bulamadı. Kimse arkadaşının yanına gelip top istemedi. İşte Özer bu durumlarda insiyatif alıp arkadaşlarından top istiyor, pas alternatifi oluşturuyor ve oyunu akıcı hale getiriyor.

Bu özelliği zaten izlerken görülüyordu, oynamadığında daha çok belli oldu. Özer maç içerisinde aldığı bu birçok topu daha verimli kullansa takım çok daha etkili olacak. Özer'in çabası, isteği ve ciddiyeti 11 oyuncunun 5-6 tanesinde olsa kolay kolay puan kaybetmeyiz.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Özer'in koşu mesafesinin önemi dün çıktı ortaya diyebiliriz.Ama anlamak-görmek isteyene.
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• ani çıkışından sonra şimdi de önlenemez bir düşüşe geçmiş gibi görünüyor. gazla olmuyor bu işler. imanda bile çok ibadet değil önemli olan asıl mevzu sürekli olması...

Yorum

• burada özeri beğenen, yokluğunda değeri anlaşıldı diyen arkadaşlar muhtemelen ekiciyi de beğeniyordur.

bu varsayımdan yola çıkarak ortasahamızda oynayan 2 oyuncu da iyi oynamış oluyor.

o zaman şu soruyu sormak gerekir:

10-11 sezonunda selçuk colman ikilisi her rakibe karşı maçı domine etti mi?
            cevap belli

bugüne gelelim
            mehmet iyi, özer iyi, ortasaha yolgeçen hanı.. maçı domine ettiğimiz maç sayısı çok az.

bu denklemde hata var.

Yorum

• Özer değişik bir adam.Herşeyden biraz var ama hiçbir şeyden yeterince yok.Bana göre kulübede iyi bir alternatif olur ama üstüne plan yapılacak bir oyuncu değil.Bonservisi makul bir bedelle alınır,kendisi de makul bir ücrete razı olursa alınması taraftarıyım.Zira kulübemiz de güçlü ,alternatifli olmak zorunda.

Yorum

• Özer Hurmacı

İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Özer değişik bir adam.Herşeyden biraz var ama hiçbir şeyden yeterince yok.Bana göre kulübede iyi bir alternatif olur ama üstüne plan yapılacak bir oyuncu değil.Bonservisi makul bir bedelle alınır,kendisi de makul bir ücrete razı olursa alınması taraftarıyım.Zira kulübemiz de güçlü ,alternatifli olmak zorunda.

Aynen katılıyorum. Şunu da eklemek istiyorum,

İnsan taşıdığı numaranın gerekliliklerini yapmalı bazen, bazı numaralar mevkilerle özdeşleşmiştir, 1 kale 9 santrfor gibi gibi.

Eğer 10 numaraysan mükemmel olmalısın. Değilsen de numaraya saygı duyup almamalısın.

Bizde ne 10 numara mükemmel, ne 61 numara özel, ne 9 golcü, ne 11 çalışkan ne de 7 numara hızlı.

Özer olursa 12 numara olur. Göreve her an hazır ama asla en üst değil. Hem taraftar, hemde futbolcu.
                9 # Osvaldo'

Yorum

• bence ya bonservisi alınmalı yada kadro dışı bırakılmalı bu haliyle faydası yok çok çok farklı şeyler yapabilecekken sadece koşmasını hazmedemiyorum yetenekli ama kafası rahat değil
                  UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Özer Hurmacı

İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence ya bonservisi alınmalı yada kadro dışı bırakılmalı bu haliyle faydası yok çok çok farklı şeyler yapabilecekken sadece koşmasını hazmedemiyorum yetenekli ama kafası rahat değil
                    Bonservisi alınsın istiyorsa adam gibi oynayacak!
                    Bu haliyle alınmaz, okadar para da etmez..

Yorum

• İlk olarak canna52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      burada özeri beğenen, yokluğunda değeri anlaşıldı diyen arkadaşlar muhtemelen ekiciyi de beğeniyordur.

bu varsayımdan yola çıkarak ortasahamızda oynayan 2 oyuncu da iyi oynamış oluyor.

o zaman şu soruyu sormak gerekir:

10-11 sezonunda selçuk colman ikilisi her rakibe karşı maçı domine etti mi?
                      cevap belli

bugüne gelelim
                      mehmet iyi, özer iyi, ortasaha yolgeçen hanı.. maçı domine ettiğimiz maç sayısı çok az.

bu denklemde hata var.
                      Sana yorum atıcak o şanslı kişi benim.biraz sana futbol dersi versem hiç fena olmaz.

Öncelikle kardeş şampiyonluklar 2 3 kişi değil 11 kişi takım halinde herkesin kendi üstüne düşen görevi layıki ile yerine getirerek kazanılıyor. Senin bahsettiğin takımdaki oyunculardan özellikle Song'u gözlerim çok arıyor. Futbolu bu kadar basitçe efendim neymiş selçuk colman domine ediyordu, bunlar niye etmiyor diye ifadeler kullanmak net bir şekilde futbolu bilmediğinizi açıkça belirtiyor. Şuan ki takım sene başında 20 tane yeni oyuncu alınmış yeni bir takım. Senin bahsettiğin selçuk colmanlı takım ise 5 6 yıl önceden temeli atılmış ve seneler geçtikçe erson hoca, ziya hoca , şenol güneş in üstüne koyarak uzun yıllardır süren bir emekle oluşmuş bir gerçek bir takımdı. Sen ise gelmişsin takımın defans hattı hallaç pamuğuna dönmüş bir takımda niye özer ekici domine etmiyormuş muş flnda filanda. Ersun Yanal çok akıllı teknik direktör zamanında da bizim selçuk lu umutlu sistemi kuran bir kişidir.Ara dönemde aldığı adamlara bakıyorum (Aytaç,Uğur,Erkan). Gelecek 2 3 senenin takımını kurmak istediği her halinden belli. Ve buradan da söylüyorum.Eğer Ersun Hocayı göndermezseler , 2 3 senede bu takımı aynı selçuklu umutlu sistemi kurduğu gibi bu takımı uçaracaktır.

Ama ümitli miyim hayır? Taraftar olarak sabırsızız ve sinirlendiğimiz anda hemen birilerini kazığa oturtmak istediğimizden yine hocayı göndereceğiz eminim.

Haa bide Mustafa Yumlu'yu başka takımda izlerken geçen içim acıdı resmen. Kendi çocuğuna gaddarca küfürler savurup o çocukları neredeyse içlerindeki trabzon sevgisini körelten taraftarımız aklını başına toplamalı. Yoksa bu döngü böyle gider söyleyeyim.

Yorum

• İlk olarak makif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sana yorum atıcak o şanslı kişi benim.biraz sana futbol dersi versem hiç fena olmaz.

Öncelikle kardeş şampiyonluklar 2 3 kişi değil 11 kişi takım halinde herkesin kendi üstüne düşen görevi layıki ile yerine getirerek kazanılıyor. Senin bahsettiğin takımdaki oyunculardan özellikle Song'u gözlerim çok arıyor. Futbolu bu kadar basitçe efendim neymiş selçuk colman domine ediyordu, bunlar niye etmiyor diye ifadeler kullanmak net bir şekilde futbolu bilmediğinizi açıkça belirtiyor. Şuan ki takım sene başında 20 tane yeni oyuncu alınmış yeni bir takım. Senin bahsettiğin selçuk colmanlı takım ise 5 6 yıl önceden temeli atılmış ve seneler geçtikçe erson hoca, ziya hoca , şenol güneş in üstüne koyarak uzun yıllardır süren bir emekle oluşmuş bir gerçek bir takımdı. Sen ise gelmişsin takımın defans hattı hallaç pamuğuna dönmüş bir takımda niye özer ekici domine etmiyormuş muş flnda filanda. Ersun Yanal çok akıllı teknik direktör zamanında da bizim selçuk lu umutlu sistemi kuran bir kişidir.Ara dönemde aldığı adamlara bakıyorum (Aytaç,Uğur,Erkan). Gelecek 2 3 senenin takımını kurmak istediği her halinden belli. Ve buradan da söylüyorum.Eğer Ersun Hocayı göndermezseler , 2 3 senede bu takımı aynı selçuklu umutlu sistemi kurduğu gibi bu takımı uçaracaktır.

Ama ümitli miyim hayır? Taraftar olarak sabırsızız ve sinirlendiğimiz anda hemen birilerini kazığa oturtmak istediğimizden yine hocayı göndereceğiz eminim.

Haa bide Mustafa Yumlu'yu başka takımda izlerken geçen içim acıdı resmen. Kendi çocuğuna gaddarca küfürler savurup o çocukları neredeyse içlerindeki trabzon sevgisini körelten taraftarımız aklını başına toplamalı. Yoksa bu döngü böyle gider söyleyeyim.
                        dediklerinize kısmen katılsamda yukarıdaki arkadaşının takımda Song yoktu ve o takım 5 6 senelik bir takım degildi

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          dediklerinize kısmen katılsamda yukarıdaki arkadaşının takımda Song yoktu ve o takım 5 6 senelik bir takım degildi
                          O takımın temelleri çok önceden atılmıştı buna adımı basarım.Sistemde oyuncular değişebilir. Ama sistem aynı kaldığı sürece sıkıntı olmaz.Ne zaman ki o sistemin kilit oyuncuları ayrıldı takım olarak çöküş yaşadığımızı hepimiz biliyoruz.
                          Mesele akıllıca Trabzonspor takımı için sistemli bir takım oluşturulmalı.O selçuk Umut ve Egemen gibi oyuncuların kilit oyuncular olduğu bir sistemi kuran ERsun Hoca diye hatırlıyorum. Hatta bir önceki teknik direktörün de katkıları var diye hatırlıyorum. O takım üzerinden bazı oyuncular gitmiş alınmış olabilir.Ama sistemimiz hiç değişmedi. Taa ki kilit oyuncularımız egemen selçuk Umut ve diğer futbolcular takım gitti. O zaman işte takım çöküşe geçti. Yaa şu Gs'yi görmüyor musun. resmen bizim eski oyuncularımız ile maç kazanıyor. Oyuncular o kadar iyi birbirlerini tanıyor ki aynı Ts'daki gibi goller , ataklar benzer.

Daha çok şey söylenebilir ama gerçek olan şu ki teknik direktöre sabredilmediği sürece başarının gelmeyeceğini düşünüyorum. Ersun Hoca yaptığı transferlerden belli yeni bir takım ve sistem oluşturma içerisinde.

Sezon öncesi yapılan yerli transferler ile(sefa,fatih atik,ishak,salih dursun) , ara dönem arasında yapılanlar arasında ( Erkan, aytaç,Uğur)
                          (tek istisna Ekici) dağlar kadar kalite farkı var. eğer bu taraftar biraz sabrederse teknik direktörüne seneye şu bahsettiğim oyuncuları hiçbirisini takıma almayacağı kanaatindeyim. Adam mecburiyetten Bosingwayı stoperde oynatıyo düşün.

Neyse lafı uzatmayalım, taraftar sabrederse hocaya başarı gelir. yoksa bu kısr döngüde gider bu takım.

Hadi selametle

Yorum

• Özer en iyi zamanlarında sağ kanat değil miydi. Bu adamın ortasahanın ortasında oynayacak kapasitesi yok. Sefa nın oynadığı mevkiye kaydırsak sanki daha çok verim alabiliriz. Ortasahada kendine yer bulamıyor. Aşırı derece niteliksiz koşu yapıyor.
                            TRABZONSPORUM İÇİN ÇEKİLEN HERTÜRLÜ ÇİLE KUTSALDIR

Yorum

• beni en cok üzen senin icin cok kavga ettim yaniltiyorsun beni.. gözü kapali Bons almamiz lazimdi su an acikcasi kadroda olsun mu diye soruyoruz

Yorum

• İlk olarak Adem Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özer en iyi zamanlarında sağ kanat değil miydi. Bu adamın ortasahanın ortasında oynayacak kapasitesi yok. Sefa nın oynadığı mevkiye kaydırsak sanki daha çok verim alabiliriz. Ortasahada kendine yer bulamıyor. Aşırı derece niteliksiz koşu yapıyor.
                                Aynen adam kanattı Ankaraspor da CR7 vari çalımlar atıyordu ne olduysa orta saha oldu.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim