Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 22.02.2015, 13:00.I am not in danger , I am the danger..
-
yedekten gelirse iyi katkı yapabilir. mehmetin yanında sesegnon gibi biri lazım.
-------------mbia--------------
------ekici-----sesegnon------- özer ancak hamle oyuncusu olur. tabi şampiyonluk istiyorsak.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Kadro oyuncusu olmayı kabul edecekse kalsın tamam.
Etmeyeceğini biliyoruz.
Geçen sene devre arası gelmiş ve sadece 1 senedir takımın oyuncusu olmasına karşın ben buranın lideriyim, kralıyım havalarını geçsin önce bi.
Takımın içine ediyor kaç haftadır.
Kendini zidane sanmalar falan.
Sen 2 tane yüksek profil kulüpten kovulmuş bir adamsın. Sana burası yeniden şans vermiş. Vazgeçilmez değilsin koçum.
Topunu oyna sen. Adam gibi oyna.
En fazla hamle oyuncusu olur. Mehmet'in yedeği falan olur. 11'e koymam normal şartlarda.
Senelik alacağı ücret 800-900 bin Euro'yu geçmez. Bonservisine de maksimum 1 milyon euro veririm. Bizden başkası bunu da vermez ya neyse...Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Tutulmayan sözler var diye ağlıyormuş. Sen profesyonel sözleşmenin gereklerini yerine getirdin mi ki böyle bir hak talep ediyorsun?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Profesyonel sözleşmenin Gereği derken ?İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTutulmayan sözler var diye ağlıyormuş. Sen profesyonel sözleşmenin gereklerini yerine getirdin mi ki böyle bir hak talep ediyorsun?
Maçlaramı çıkmıyor ?
Antremanlaramı katılmıyor ?
Yorum
-
Tamam bir söz verilmiştir olabilir de bunu sık sık dile getirmesi insanların canını sıkar. Ben bonservisi alınsın ama kulübede otursun istiyorum.İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTutulmayan sözler var diye ağlıyormuş. Sen profesyonel sözleşmenin gereklerini yerine getirdin mi ki böyle bir hak talep ediyorsun?"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
siz devam özere sallayin. Bugün gördük orta sahayi. Deniz haric kimse top oynamadi. Ekiciyi frikik golü kurtardi.
Ama yok biz özeri begenmiyelim onun kazandigi 900.000 binde gözümü olsun... Seneye kasimpasaya döner 1,4 milyon € sunu alir. Cocuk gelmis trabzona senede 500.000€ Daha az kazaniyor ama kicini yirtiyor takimi sahipleniyor. Siz daha hala begenmeyin. Baskalarina verilen milyonlar göze batmasin.
Son maclarda performans düsüsü var evet. Ama en azindan hala takimda cabaliyan istekli olan ilk isim özerdir. Performansi düzelince yine oooh özer kalsin dersiniz2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Özer Hurmacı
900 bin Euroyu hak ettirecek bir performans sergilemiyor. Tıpkı Sefa gibi, geçen seneki Zeki, Adrian gibi. Ne zaman ofansif orta saha gibi bir katkı sağlar takıma, o zaman hak eder kazandığı parayı. Biz o parayı ona kahramancılık oynasın diye vermiyoruz.İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProfesyonel sözleşmenin Gereği derken ?
Maçlaramı çıkmıyor ?
Antremanlaramı katılmıyor ?Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle900 bin Euroyu hak ettirecek bir performans sergilemiyor. Tıpkı Sefa gibi, geçen seneki Zeki, Adrian gibi. Ne zaman ofansif orta saha gibi bir katkı sağlar takıma, o zaman hak eder kazandığı parayı. Biz o parayı ona kahramancılık oynasın diye vermiyoruz.
Yanılıyorsunuz ama neyse uzatmaya değmez ibo
Yorum
-
Özer Hurmacı
Böyle katkısız bir adamı da takımın en iyileri arasına sokmakta adamcılık oluyor o zaman. Ankaraspordaki performansının yarısına bile ulaşamadı bu adam. Bizde taraftar Iniesta muamelesi yapıyor. Ne tuhaf bir topluluk arkadaş...İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Ekici ve Bosingwa'dan sonra takımın en önemli futbolcusu bu adam.Bunu görmemek için ya futboldan anlamamak lazım,yada cidden kötü niyetli olmak..Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
kes sesini,yorum yaparken senden izin alacak değilimİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle katkısız bir adamı da takımın en iyileri arasına sokmakta adamcılık oluyor o zaman. Ankaraspordaki performansının yarısına bile ulaşamadı bu adam. Bizde taraftar Iniesta muamelesi yapıyor. Ne tuhaf bir topluluk arkadaş...
Yorum
-
Özer Hurmacı
Terbiyeli konuş. Sen benim gibi düşünenleri kötü niyetli diye yaftalarken iyiydi, ben bişey diyince mi koydu sana?İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekes sesini,yorum yaparken senden izin alacak değilimMilli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum