Neyse çok önemli değilmiş sakatlığı,ben kırık falan olur diye korkmuştum açıkçası.Aslında tam formdayken sakatlanması kötü oldu ama yine de kötü bir sakatlık olmaması sevindirici.En kötü son 2 maça yetişir herhalde...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Özer Hurmacı
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Doktorlar sakatlığının ciddi olduğunu belirtmişler, 1.5, 2 santimlik bir yırtılma varmış.İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyse çok önemli değilmiş sakatlığı,ben kırık falan olur diye korkmuştum açıkçası.Aslında tam formdayken sakatlanması kötü oldu ama yine de kötü bir sakatlık olmaması sevindirici.En kötü son 2 maça yetişir herhalde...
Sahalara dönmesi 3-4 haftayı alacakmış. En iyi ihtimalle Galatasaray maçına yetişecekmiş.En son B61 tarafından düzenlendi; 15.04.2014, 09:26.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
özer gibi oyuncular, şampiyonluğa oynayacak takımın ancak yedek oyuncusu olur. bu isimler istikrarsız oyuncular, bir var bir yoklar. müzmin sakatlığıda cabası. fb de de böyleydi, sık sık sakatlanan bir oyuncu özer. bu yüzden gelecek sene eğer şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız diyorsak ilk 11 e özer i kesinlikle yazmamalıyız. engin gibi kulübeden girer katkı yapar bize..."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Ozaman her mevkiye transfer sart Onur disinda , buda mumkum olmadigi icin Ozer seneye banko oynar ve oynamali.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözer gibi oyuncular, şampiyonluğa oynayacak takımın ancak yedek oyuncusu olur. bu isimler istikrarsız oyuncular, bir var bir yoklar. müzmin sakatlığıda cabası. fb de de böyleydi, sık sık sakatlanan bir oyuncu özer. bu yüzden gelecek sene eğer şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız diyorsak ilk 11 e özer i kesinlikle yazmamalıyız. engin gibi kulübeden girer katkı yapar bize...
Yorum
-
İlk olarak Efsane-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzaman her mevkiye transfer sart Onur disinda , buda mumkum olmadigi icin Ozer seneye banko oynar ve oynamali.
biz 2008 de şu kadrodan ;
_________________ahmet_________________
___jabi_______erdinç_____çağdaş______keçelinho
_______________ayman___hüseyin
_______yattara_______ceyhun______gökdeniz
____________________umut
-------------------------------------------------------
__________________tony__________________
____serkan_____song_____egemen_____cale
___________________ceyhun
______________selçuk____colman
_______yattara___________________umut
____________________g.ünal
şu kadroyu yarattık.... hiçte zor değil, transfer başlığındada yazdım. yeni yönetim 15 milyon euro sıcak parayla gelsin yeter, direk 2 tane yıldız golcü almalarına yetecek para bile kasada yatıyor. kendileri defans, orta saha alsın, eldekileri yollasın yeter. 2 tane forvet parası kasada duruyor şuan.En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 15.04.2014, 15:04."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Bilmeden konuşmayın,fb'de ve ankarasporda oynarken 2 defa ayak tarak kemiği kırıldı Özer'in,bir defa da fbde oynarken omzu çıkmıştı.Bunların dışında orada herhangi başka bir sakatlık yaşamadı Özer.Ayrıca bu sakatlıkların müzmin sakat olmayla ne alakası var?Geçen sene Kasımpaşa'da 27 maçta ilk 11 oynamış,sadece 1 defa sakatlık yaşamış.O kadar da olsun artık...İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözer gibi oyuncular, şampiyonluğa oynayacak takımın ancak yedek oyuncusu olur. bu isimler istikrarsız oyuncular, bir var bir yoklar. müzmin sakatlığıda cabası. fb de de böyleydi, sık sık sakatlanan bir oyuncu özer. bu yüzden gelecek sene eğer şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağız diyorsak ilk 11 e özer i kesinlikle yazmamalıyız. engin gibi kulübeden girer katkı yapar bize...
Yorum
-
İlk olarak truva28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmeden konuşmayın,fb'de ve ankarasporda oynarken 2 defa ayak tarak kemiği kırıldı Özer'in,bir defa da fbde oynarken omzu çıkmıştı.Bunların dışında orada herhangi başka bir sakatlık yaşamadı Özer.Ayrıca bu sakatlıkların müzmin sakat olmayla ne alakası var?Geçen sene Kasımpaşa'da 27 maçta ilk 11 oynamış,sadece 1 defa sakatlık yaşamış.O kadar da olsun artık...
fb li arkadaşım bizdede böyleydi sakatlanıp duruyor dedi, onada teyit ettirdim
bilemiyorum bundan fazlasını, kafamda özer in sık sakatlandığına dair soru işaretleri var.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Sevmem şikeci takımdan gelen futbolcuları ama Özer'de insan sonuçta.
Sadece geçmiş olsun dilerim. Hepsi bu.
En son Derbeder-53 tarafından düzenlendi; 15.04.2014, 23:49.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum