Adamın dibini aldık simdi rakipler düşünsün ikinci yarı en az 20 golü var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şahin Aygüneş
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ben genel kadar karamsar değilim. ilk çıktığında Kasımpaşada fırtına gibi oynuyordu. sonra sakatlık vs. formdan düşmüş ama şundan eminim ki volkandan daha iyi bir oyuncu. eğer eski formunu tutarsa ki yaşı genç, tutmak zorunda, olcandan da iyi olur. sağ ayaklı olması da olcandan kurtulduğumuz anlamına gelebilir. en kötü rotasyonda faydalanılır. aykut akgün, volkan, henrique gibi çöpler, olcan gibi futbol zekası olmayan adamlar, adrian gibi 1 maç oynayıp kaybolanlardan kurtulmamız gerek. kesin tutar diyemeyiz, ama bu kadar çöp adamın içinde yeni bir oyuncu daha katkılı olacaktır.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
İlk olarak gabriel omar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam gönlüm Fenerbahçeden diye açıklama yapmış zamanında ,yedi göbek Trabzonlu olsa ne yazar.
Yaş olmuş 24,kendini kanıtlamışlığı yok,çapraz bağları koparmış,Kasımpaşadan ..ktiri yemiş ...Bu şartları sağlayarak Trabzonspora transfer olmaya hak kazanmış.Zira Trabzonspor sportif başarıdan çok,sönmüş ya da parlayamamış oyuncuları parlatarak ,onları İstanbula pazarlamakla mükelleftir.
Neyse,en azından Batuhana kanka geldi.Beraber bir güzel ezerler şimdi milletin boğazından kısıp verdiği paraları.Sonrada "ühüüü bözö köför ödöyolaaar "diye ağlarlar yalandan bir köşede.Ben de bu transferden hiç memnun değilim açıkçası.
Yorum
-
Bordo mavili transfer komitesinden hiç gündeme getirilmeyen Kasımpaşaspor'un genç forveti Trabzonlu Şahin Aygüneş'i kadrosuna kattı.
Bu transfer Trabzon'da çok tartışılırken Aygüneş'e ilk tebrik Cici Kardeşler'in Esra'sından geldi.
Yılbaşını aynı mekanda geçirdikleri fotoğrafı instagramda paylaşan Esra, " Phuket'ten önce İstanbul'da Şahin'le partilerken.. İyi gelmiş Trabzonspor'a geçmiş.. Sevindim. Şahin Aygüneş'in de sayemde performansı arttı Trabzonspor'a geçti sayemde.. Phuket'ten önce partilemiştik" ifadelerine yer verdi.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah aşkına nasıl bir topçu aldık biz..!?
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
Ynt: Şahin Aygüneş
Futbolcu sahada oynasın, dışarda ne yapıyorsa yapsın olayı Trabzonspor'a uygun değildir. Tamam gidip eğlenebilir ama inşallah alemci çıkmaz, yoksa bi de bunun rezillikleriyle uğraşamayız. Sahada çok iyi oynasa bile bize yetmez bi de gece hayatı konusunda Trabzonspor futbolcusu olduğunun bilinciyle hareket ederse ondan iyisi olmaz bizim için
Hayırlı olsun camiamıza.Kalbime kaç kez sorduysam Hep bana ismini heceledi
Yorum
-
Hayirli olsun mu?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Saglam bir golcü aldigimizdan kimsenin süphesi olmasin
Adam golleri baska yerlerde atiyordu bile, sakat vs sizi aldatmasin.
Cardozo, Berbatov, Kalou, Quaresma, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun derken yine kaldik çöplere
Ben bu sahneyi baska biyerden daha hatirliyorum.
2013ün yaz aylari ..
Berbatov, Kalou, Cenk Tosun, Mustafa Pektemek, Quaresma, Cisse, Klose derken Batuhan Karadeniz ..
Yorum
Yorum