Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Celaleddin Koçak

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Celaleddin Koçak

Mevki : Orta Saha
    Forma Numarası : 99
    Doğum Tarihi : 24.11.1977
    Dogum Yeri : Berlin
    Ana Adı : Habibe
    Baba Adı : İsmail
    Boy : 178 cm
    Kilo : 72 kg
    Ayakkabı No : 42
    Medeni Hali : Bekar
    Burcu : Yay
    Sözleşme Başlangıç : 01.07.2006
    Sözleşme Bitiş : 31.05.2008
    Oynadığı Kulüpler : Tenis Borussia Berlin, Altay, Ankaragücü, Diyarbakır, Malatya

son zamanlardaki form düşüklüğü takımı etkiledi hele ki sol kanadımızı sıkıntıya soktu...Nerde o eski Celo...

Bu arada Celaleddine yorum yazıcaktım ki bi baktım forumda yok. o zaman ben açıyım dedim

Yorum

Vugrineç'in bile başlığı var Celaleddin'in yok.İnşallah düzelir

Yorum

başlığa gerek yok hiç iyi bi oyuncu değil geldi geleli beenmiorum bu adamı üzülerek söylüyorum
        apoel maçını nerdeyse kendi eliyle teslim ediyodu ben takımdan gitmesi taraftarıyım

Yorum

sen ne diyorsun arkadaşim yaa.ziya doğan döneminde bu adam türkiye nin en iyi solbeki idi.şimdi İnşallah yine öyle olacak.zaten türkiye liginin sorunlu bölgesi orası.ziya doğan geldi.yine aynı performansa çıkarsa milli takımda bile oynar.

Yorum

satın qidsin
            GOKDENİZ KARADENİZ

---------61---------

Yorum

Ziya Doğan zamanında iyiydi umarım yine iyi olur.. Ama ondan önce formayı hakeden kişiler war. rekabet ortamının takıma faydası olur diye düşünüyorum..
              Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

varsdı aslında demek form tasınırken bu unutulmuş
                "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

ziyanın öğrencisi ,umarım ziya geldikten sonrada oda düzelir,
                  @zafercalikoglu
                  @trabzonspor

Yorum

ancak kolay maçlarda oynar aldığı her topu dandun ileriye vurması çok kötü

Yorum

2 sene evvel Bjk maçının son dakikasında bir eli direğe dayalı lakayt halde topa vurmaya çalışan adam değil mi bu? Evet evet o.. Hala kadroda.. üstelik bugün ilk 11 de.. kestiği adam Mustafa Keçeli.. Ömer Rıza'dan sonra Celaleddin çıktı başımıza.. Kel Ziya adam mı kolluyor? Bu lafı dedirtecek sonunda kendine..
                      #7 King of Kings

Yorum

celalettin çok kötü oynadı adam ne zamandan beri top oynamıyor bu maçta ilk 11 de başladı çok yanlış
                        -1461 TRABZON-

Yorum

Cok kötüydü cok, sol tarafta oynayacak o kadar cok adam varken neden celaleddin anlamadim.

Yorum

yazık

Yazık takımda yeterince haketmeyen futbolcu oynarken birde Celalettin ve Ömer Rıza ile maça başlamak büyük saçmalık.Bu takım bu adamlarla maçı kazanırsa tamamen tesadüfen kazanır.Yani Celalettin i denemedik mi Ziya Hocam Ömer Rıza yı denemedik mi Ziya Hocam Hüseyin in bu takıma zaradan başka birşey katmadığını anlamadın mı Ziya Hocam ?Sende yanlışın içindesin.Özellikle bu adamlar 11 den uzaklaşmadıkça Trabzon bir yener bir yenilir.Hangi maçı kazanacağız diye kimse tahminde bulunamaz.Hüseyin,Celalettin,Ömer Rıza oynayacaksa Ziya Hocam biz artık maçları izlemeyeceğiz.Çünkü onların yüzünden sağa sola sataşıyoruz.Sinir katsayılarımız artıyor.Sürekli günaha giriyoruz .

Yorum

Ziya Hocam Celalettin i Malatya dan sen getirdin diye oynatmak zorunda değilsin ki.Bun adam 2-3 yıldır bizde kanatta oynuyor, bir tane gol pası atmış mı hocam?Allah aşkına kendi kendini sokma sen akrep değilsin

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim