yar saçların lüle lüle,celo sana güle güle...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
-
Yandan bakınca Cel@letttine benziyor sankiİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
Celalettin senin gittiğini gördüm ya yıldız bir topçu almışız gibi geldi bana. Vah seni alacak olan takımın başına, merakla bekliyorum. Ama gittiğin yerde bizdekinden çok iyi oynuyacan kesin alıştın yatmaya bu nuri sayesinde biraz gitte ekmek parası nasıl kazanılıyor öğren.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
dün bir kanalda Trabzonspor genç yetenek celalettin ile yollarını ayırdı dediler.
gülmekten öldüm.hangi yetenekden bahsediyolarsa???

''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Yarinin saçları sarı daa eşininkini bilmiomİlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyar saçların lüle lüle,celo sana güle güle...
Hangisini diyoruz burada?
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
ziya saçların lüle lüle,celo sana güle güle.İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarinin saçları sarı daa eşininkini bilmiom
Hangisini diyoruz burada? 
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum