Amacı her topu taca atmak mıdır nedir, çözemedim bu celloyu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ersun hocaa o bolgeye iyi bir genc oyuncu mutlaka getirirr ersun yanalın celo yu oynatcagını zannetmiyorumm tabi ki transfer sezonundan sonraa o zmana kadar celoyla idare edicezzz zatennn(noT gerci ziya nın gitmesinde celo nun buyuk payı varrr ordan idare ediyoo
Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
Oyuna girdiğinde dedim sol kanattan gol yeriz.. Beni utandırmadın Celo sağolasın.
Artık Ziya gitti. Sende yol alsan diyoruz hani..Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Aldigin paralar zehir sikkim olsun insan bu kadarmi kötü oyniyabilir sanki birileri Trabzonsporu icten feth etmek icin bu oyuncuyu Trabzonspor da tutuyor. Ben burda bi mahalle takimi kursam ciddi takima almam cünkü futbolun f sinden anlamiyor. O girdi hemen golu yedik inanilir gibi degil ama gercek.
Bide Takimda en cok para kazanan oyuncularin arasinda geliyor insallah devre arasi satilir ve yerine alinmasa bile Paf takimdan oyuncu oynatilir. Cok ama cok berbat bi oyuncu Ziya nin torpiliylen oynardi artik bitti o günler insallahhhhhhhhhhh
Yorum
-
Aynen katılıyorum.İlk olarak _OziloZ_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSatılacakların başında olmalı. Bırakın Trabzonspor'u 1.ligde bile oynayamaz.
Önce gitse de Trabzonspor'da oynamasa gerisi çok da umurumda değil.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum