Sen bitmişsin Celo, bırak artık yakamızı.Ne ataklara katkın var nede eski hırsın.Gençlere yol açalım lütfen.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Celaleddin Koçak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
celaleddine de çok şans tanıdı hocamız. ama geldiği günden beri hatırladığım tek pozisyonu kupa maçında kaleciyi bile çalımlayıp topu aut atmasıydı. tam bir facia bu adam. Futbolun kanserlilerinden birisi.TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
Ahmet FıraTSerdar BAHAR
Yorum
-
İlk olarak afsbahar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecelaleddine de çok şans tanıdı hocamız. ama geldiği günden beri hatırladığım tek pozisyonu kupa maçında kaleciyi bile çalımlayıp topu aut atmasıydı. tam bir facia bu adam. Futbolun kanserlilerinden birisi.
haklısın o gs macıydı dimi. atsa o golü elioduk cimbomu.işin ilginç tarafı o pozisyonu o zamn 6 yaşında olan kuzenim geçelerde anlattı bana. O bile hatırlıo işte ne kadar belleğinde yer yapmıi:yazık gunah yaaa bu takıma bu taraftara bu formaya..
CELOOOOOOOO GO HOME!!!!!!!!!!!!
Yorum
-
ya biz toplu halde kör müyüz, mal mıyız
bütün trabzonspor taraftarları aptal mı
bu adamı beğenen bir kişi bile yokken
t.d. bu adamı neden oynatıyor anlaşılır gibi değil
orta kesemez şut çekemz
bitirici pas atamaz normal pası da çoğu zaman doğru düzgün atamaz
top kesemez hızlı değil hava toplarında sıfır
dribling yapamaz kalas adamın teki
her topu ileriye doğru diken yarısını taca atan arkasına adam sarkıtan kütüğün teki
ve buna rağmen her maç onbir de
t.d. sırf bu gerekçeyle kovulabilir
anlamak mümkün değil
ayağı falan kırılsa da kurtulsak
ya da ziyanın basına celaleddin kadar tas düsse
celaleddin yüzünden futboldan soğudum be
lanet olsun yaaaaaŞampiyonluk süreci bitmemiştir...
Yorum
-
transferde kapandı seneye umudumuzu saklıcaz artıkİlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOf, of! Bu herife Avrupa'dan teklif gelmiyor mu?
Gelse de satsak. Pardon Ziya Doğan'ı unuttum.BMN l TRABZON
Yorum
-
ziya ne zaman gider celalettinde o zaman gider, öz oğlu ziyanın.İlk olarak umraniye34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegitsede kurtulsakİmzam yok parmak bassam olurmu ?
Yorum
-
sevgili arkadaşlar ltfn celaleddinin ismini taşıyan forumu boş geçmeyelim sürekli bişiler yazalım..Dunyanın en iyi solbeklerinden biri takımımızda oynuyo ve biz forum unu boş bırakıyoruz. Yakışıomu bize hiç....
son olarak celo mu o topçumu ya hatta o ne ossuruğumdur.
celo bu takıma geldiin gun benim ruh halim nasıldı çok merak ediyorum......
Yorum
-
Bu celaleddin denen "toçu bozuntusu" 2002 yılında Diyarbakırda top oynarken 2 -0 yenildiğimiz maçta bize bir gol atmıştı ( sanıyorum maç cezamız nedeni ile izmit de oynanmıştı ) maçtan sonrada tv ye verdiği demeçte takımımızın büyüklüğü ile alay etmişti , şimdi gelmiş o alay ettiği kulübün ekmeğini yiyor hemde utanmadan , maçlarda bize saç baş yoldurması da ayrı bir uyuzluk zaten. sana hakkımızı helal etmiyoruz cello musun ne sin işte....En son Nurettin Yılmaz tarafından düzenlendi; 07.09.2007, 10:27.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum