Almanya doğumlu Onur Ramazan Toprak ile profesyonel sözleşme imzalandı.Takımımızın bütün altyapı kategorilerinde forma giyen Onur sağ açık ve forvet oynayabiliyor.Hayırlı olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Onur Toprak
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Evet o pas cok sacma ama onuda gencligine ver... Biraz hava atmak istemis. Özenti. Ama videonun tamamini izlersen yetenekli oldugunu görürsün, tabiki birde SL de görmek lazim.İlk olarak Ergin Varlibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk attığı saçma pastan sonra kapattım. orda öyle pasmı atılır? ne kadar genç ya da acemi olursan ol..
Yorum
-
o pas cok sacmaydi, ama ondan sonra bos alana attigi depar görülmeye deger, belli bir futbol zekanin gösterisi bu.İlk olarak Ergin Varlibas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk attığı saçma pastan sonra kapattım. orda öyle pasmı atılır? ne kadar genç ya da acemi olursan ol..
Yorum
-
bu cocugu canlı izlemedim ama videodak, performansını genele yayabiliyorsa ronaldo gibi maşallah. cok begendim kesinlikle degerlendirilmeli. Barıs memişi 5 senedir bekliyoruz adam olsun diye Onur adamım artık harikaymış gercekten.bize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
videodan çıkardığım sonuç: büyük bir yetenek. gelişime çok açık. ancak kanat oyuncularının genelinde olan tabiri caizse artistlik onda da var. umarım başına bela açmaz bu özelliği. bunun dışında çok beğendim. fiziği de güçlü görünüyor neden olmasın? yeter ki kendini sadece futbola versin.TRABZON SPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum