Solbekde Sefa Akın Başıbüyük oynasın,forvette de Ali Han Tunçer madem transfer yok cesaret edip kendi öz yeteneklerini oynatacaksın.Nedir arkadaş bu rezalet.Yumlu zeki gibi trabzonlu ama yeteneksiz olanların yerine bu yetenekleri oynatBu adamı oynatsınlar forvette.Yeter!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ali Han Tuncer
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu oyuncular belki fizik olarak tam hazir degiller ama 1461'de en azindan Kadroya girip süre bulmalari gerekiyor.Mustafa Tiryaki'nin girecegi yerde Alihan Tuncer'in girmesi daha saglikli olur TD'ler bunu neden yapmiyor anlamiyorum.
Yorum
-
1461 paf takımıyla cıkıyor maclara.Bana kalsa As takımla cıkmalı.
bu sene onur toprak,alihan tuncer ve oguzhan acar 1461 de forma giyip A takım icin hazırlanmaları gerekirdi.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
AW: Ali Han Tuncer
A2 takımında oynuyormuş. Yarın öbür gün Janko ve Henrique sakatlanınca A takımdada oynayabiliyormu?
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
AW: Ali Han Tuncer
Bu kardeşimizin başlığını "1461 Oyuncular" bölümüne alabilirsiniz. Instagram sayfasında 1461'in Buca maçı 18 kişilik kadrosuna alındığını yazdı.
1461'in A2 takımında maçlara çıkmış. Trabzonsporda değilmiş.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2Milli Takımım TRABZONSPOR
Yorum
-
Dün sonradan oyuna girdi, Bolu maçında.İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arkadas nerelerde simdiHürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
sağol ali bilgi içinİlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün sonradan oyuna girdi, Bolu maçında.
o zaman başlık 1461-kiralık olarak yeniden düzenlenmeliBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
AW: Ali Han Tunçer
Ordada başlığı mevcut. Birleştirilmesini talep ettim ama gözden kaçmış belliki.İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesağol ali bilgi için
o zaman başlık 1461-kiralık olarak yeniden düzenlenmeli
Yorum
-
AW: Ali Han Tunçer
Forumda kendi haline birakilmis cok baslik var ibrahimİlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrdada başlığı mevcut. Birleştirilmesini talep ettim ama gözden kaçmış belliki.
Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
Sorumlu arkadaşlar gerek duymuyo anlasilanBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum