Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Mustafa Keçeli

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cale sol bek oynuyor defans ağırlıklı yani Mustafa ise denizlide sol açık oynuyodu ve de bence çok başarılıydı calenin önünde hücum ağırlıklı oynayabilir yani en kötü ihtimal yedek olarak kalmalı

Yorum

• ohhhh kurttulduk... defansif yönün vasat altı sadece... ofansif yönü kötünün kötüsü..... 250 mikllyar veriilip yedek bekletilebilir.. tek olumlu hareketi bursa macında topu doksana takması şanstı zaten
      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cale sol bek oynuyor defans ağırlıklı yani Mustafa ise denizlide sol açık oynuyodu ve de bence çok başarılıydı calenin önünde hücum ağırlıklı oynayabilir yani en kötü ihtimal yedek olarak kalmalı
        Valla kimsenin geldiği takıma bakmam ben. Keçeli ve Ömer Rıza Denizli'deki, Augustine Ankaragücü'ndeki, Bushi İsanbulspor'daki performansını gösterse zaten çoktan şampiyon olmuştuk. Keçeli'nin bu takıma faydası yok denecek kadar az oldu ne yazık ki. Hücum yönününde iyi olduğuna asla katılmıyorum. Geldiği günden beri kaç asisti yada kaç düzgün ortası var. Hücum anlamındam müsaitken topu ortalamayıp, anca sıfıra doğru gidip topu kaptırmaktan başka bir şey yapmadı...
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şaka yapıyorsun...Yılda 1 milyon dolar bana verseler onun kadar idman yapsam oynadığı kadar oynardım gibime geliyor
          KARDEŞİM HAKLISIN DA KİM oynadı bana söyler misin.yattara diyoruz bu yıl kaç maç aldı.takımdan bahset bana hangisi mustafadan iyi.ayrıca körü körüne onun savunucusu değilim elbette kötü olduğunda belki de senden çok kızıyorum ancak yine de lazım olduğunu düşünüyorum.kendi fikrim.enn azından geçmişi ve oyun stili bana bunu düşündürüyor.

Yorum

• tekme tokat gönderilmeden kendine kulup bul, bırak yakamızı...
            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• yerine çok çok iyi birisi alınmassa kalsın
              ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Birisi yukarıda Yattara kaç maç aldı diye sormuş
                Ben buna gülerim
                Yattara ve Umut olmasaydı bu sene bu takım küme düşerdi.Bu kadar basit.

Yorum

• İlk olarak Mustafa K. Demirbaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  cale sol bek oynuyor defans ağırlıklı yani Mustafa ise denizlide sol açık oynuyodu ve de bence çok başarılıydı calenin önünde hücum ağırlıklı oynayabilir yani en kötü ihtimal yedek olarak kalmalı
                  peki bizde ne başarısını gördük bu mustafanın?
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    peki bizde ne başarısını gördük bu mustafanın?
                    mustafayı sevdiğimden falan değil ama bi futbolcuyu yerinde oynatmazsasn başarılı olamaz marcello örneği

Yorum

• Keçelinho mutlaka kalmalı,Cale'nin yedeğimi var takımda da yollanacak !?
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        mustafayı sevdiğimden falan değil ama bi futbolcuyu yerinde oynatmazsasn başarılı olamaz marcello örneği

keçelinin kapasitesini biliyoruz.daha fazlası olmaz artık bu adamdan.istediğin yerde oynat...

ayrıca marcelinho istediği her yerde denendi.basın açıklamalarını okumadınız sanırım hiç.ama sonuç yine değişmedi.
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Arkadaşlar yeni transferlerimiz gerçekleşiyor yavaş yavaş..gitmesi gereken oyunculardan birisi de Keçelidir.
                          Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• yerine adam alınır ankaragücündeki gökhan alınır mustafa bursaya gidecekmiş galiba
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak ÜNAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar yeni transferlerimiz gerçekleşiyor yavaş yavaş..gitmesi gereken oyunculardan birisi de Keçelidir.
                              hemfikirim...

İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yerine adam alınır ankaragücündeki gökhan alınır mustafa bursaya gidecekmiş galiba
                              inşallah...

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                keçelinin kapasitesini biliyoruz.daha fazlası olmaz artık bu adamdan.istediğin yerde oynat...

ayrıca marcelinho istediği her yerde denendi.basın açıklamalarını okumadınız sanırım hiç.ama sonuç yine değişmedi.
                                mustafa konusunda diyeceğim bişey yok yerine iyi bi isim alınırsa gitsin fakat alternatif olarak da kalabilir
                                marcello istediği her yerde mi denendi Z.Dnin istediği her yerde mi denendi
                                benim okuduğum adam bas bas bağırıyodu alışık olmadığım yerde oynatıldım diye

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim