Ersun Hoca kalmasını istemiş güya. Seneye ilk 11'de oynamaya devam ederse işimiz iş...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Keçeli
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Keçeli'yi bu kadar güzel bir üslûbla eleştiren siz (ki doğrusu budur) neden Hasan Üçüncü'ye saldırıyorsunuz? Merâk ettiğimden soruyorum, yanlış anlamayın.İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO da canla başla mücadele eden ama o mücadelesini artı yönde bir katkıya dönüştüremeyen oyuncularımızdan maalesef..
Son derece savruk ve kontrolsüz bir oyun stili var..
En önemlisi ise bir sol kanat oyuncusu olarak Celaleddin' den çok daha kötü ortalara sahip olması..
Hareketli topa asla hükmedemeyen bir yapıya sahip..
Hücuma çıktığı anlarda ise geri dönüşü neredeyse yok..
Bie sonraki sezon için çok daha iyisine layık olduğumuz kesin..Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
İlk olarak cengizalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun hocam nkadire biraz daha şans verseydi iyi olurdu en azından çocuk a takımda oynamaya alışırdı dünkü maçta 5 dakika oynadı fiziği oldukça iyi gözüküyo
bu adamdan hiçbirşey olmaz abicim.yeteri kadar şans verildi.
Yorum
-
Önce "Saldırmak" diye bir tabir kullanıyorsun, ondan sonra da "Yanlış anlamayın" diyorsunİlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeçeli'yi bu kadar güzel bir üslûbla eleştiren siz (ki doğrusu budur) neden Hasan Üçüncü'ye saldırıyorsunuz? Merâk ettiğimden soruyorum, yanlış anlamayın.
Neyse, ben gene de yanlış anlamayarak sana cevabını vereceğim
Hasan' ı sıklıkla eleştirmemin en önemli iki sebebi var:
1* Mesela Mustafa Keçeli' yi eleştirdiğimde bana kimse itiraz etmiyor, saldırmıyor, hakaret etmeye çalışmıyor ama Hasan Üçüncü başlığında maalesef aynı şey olmuyor. Ben de bazen bunlara ağızlarının paylarını vermeyi kalktığımda saldırıyormuşum gibi bir intiba ortaya çıkıyor sanırım..
2* Mustafa Keçeli dediğin adam bu gün var yarın yok. O da tıpkı Hasan gibi 10 sezon boyunca takıma hiçbir şey katmadan yedekte yata yata palazlanırsa ona çok daha fazlasını yazarım; bundan emin ol..
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Hizmetlerin için teşekkürler Mustafa Keçeli. Sen bizim Keçelinho'muzdun ama bir türlü kanımız uyuşmadı. Futbol hayatında başarılar dileriz.
Diyoruz ama hayırlısı. Belki yedek olarak kalabilir takımda.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
sanırım kurtulduk artık bu adamdan.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHak ettiği için kötülüyoruz. Ha Celalettin'den kötü müydü değildi ama Trabzonspor'un büyüklüğünü kaldıracak bir oyuncu olmadığı ortadaydı...
katılıyorum.
lakin;kulube de alternatif olarak kalabilir.
Yorum
-
İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüle güle Keçelinho . Cale geldi sana yol göründü gibi .
sizlerin aksine ben mustafanın iyi bir oyuıncu olduğunu düşünüyorum ve takımın ona ihtiyacının olduğunu düşünüyorum.
Yorum
-
Şaka yapıyorsun...İlk olarak yağız61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesizlerin aksine ben mustafanın iyi bir oyuıncu olduğunu düşünüyorum ve takımın ona ihtiyacının olduğunu düşünüyorum.
Yılda 1 milyon dolar bana verseler onun kadar idman yapsam oynadığı kadar oynardım gibime geliyor
En son LazAnisT tarafından düzenlendi; 21.05.2008, 21:07.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum