Sol kanatta büyük eksiğimiz var Mustafa Keçeli ve Musampa gönderilmeli yerine hızlı iyi bir sol almak lazım ikiside yetersiz umarıım toparlanırlar sezon sonunda gitmek zorunda kalmazlar bakalım görelim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mustafa Keçeli
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Musampayi ben iki mac haric sol kanatta oynadigini görmedim. Bize hizli ve topu oynamasini bilen oyuncu lazim haklisin.İlk olarak hakomako tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol kanatta büyük eksiğimiz var Mustafa Keçeli ve Musampa gönderilmeli yerine hızlı iyi bir sol almak lazım ikiside yetersiz umarıım toparlanırlar sezon sonunda gitmek zorunda kalmazlar bakalım görelim...TRABZONSPOR
Yorum
-
Yahu bu adam Denizli'deyken bari top sürerdi,zannımca bunun kramponlarının altında bir kaç tane çok uzun çivi var,o yüzden top geldiği zaman hareketlenmeye başlaması yaklaşık 8 saniye kadar gecikiyor,sonra da kaplumbağa hızıyla gittiği halde topla beraber taca çıkıyor...
Önceden Lee'ye top süremiyor derdim,Lee bunun yanında dribling uzmanı sayılır...E o zaman geçen sene fenere nasıl o kadar top sürüp gol attı bu adam?..Bizim maçtada iyiydi yanlış hatırlamıyorsam.Ne olduğunu anlayamadım gitti,çünkü bu kadar futbolla alakasız bir adamın bu kadar sene birinci ligde top oynaması mümkün değil,kesinlikle bilmediğimiz bir sorun var.Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
Fenere Gol atanı alıyoruz takıma Geldikden sonra Fos çıkıyor anlamadım gitti.. Aslına bakarsanız İlk geldiğ zaman Sol kanattan Orta felan açardı bu adam sonradan ne olduysa Topu iki adım sürüp Taca Bırakmaktan başka birşey yaptığı yok... Yattara iyileşsinde Gökdeniz Sola Geçer Yattara da sağda Oynar bizde mustafa keçeliye katlanmak ozrunda kalmayız inş.Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!
Yorum
-
İlk olarak hakomako tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol kanatta büyük eksiğimiz var Mustafa Keçeli ve Musampa gönderilmeli yerine hızlı iyi bir sol almak lazım ikiside yetersiz umarıım toparlanırlar sezon sonunda gitmek zorunda kalmazlar bakalım görelim...
lee yi mumla arıyouz valla
Yorum
-
Sorun da bu ya zaten fenere gol attı diye adam alıyoruz.İlk olarak hakantpl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenere Gol atanı alıyoruz takıma Geldikden sonra Fos çıkıyor anlamadım gitti..Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Kesinlikle....İlk olarak MuratDinc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelee yi mumla arıyouz vallaDİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum