Verilen helikopter kirasına yazık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sevimsiz bir şaka olduğunu düşünüyorum.İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık zamanı geldi Aykut. Tekrar takıma gir ve kendini göster komando.Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
-
Konya'ya çok yakışırdı ama geçen haftaki maçtan sonra böyle bir talepleri olacaklarını sanmıyorum. Belki Mustafa Hoca zorlarsa olabilir. Kiralansın diyenler falan var da zaten adamın sözleşmesi bitiyor. Aykut'un oyuncu kalitesi o kadar da rezalet değil Anadolu takımlarının hepsinde oynar. Ama özel yaşamındaki duruşundan dolayı almaya cesaret edemiyorlar...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk dönemleri için başarılı denebilir ama sonra olaydan tamamen koptu.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''Futbol camiasına has'' özel yaşantısına ayak uydursaydı, kaliteli yerli stoper kıtlığında kesinlikle 1 numara olacaktı.
Oynadığı maçlar baz alındığında bizde kesinlikle başarılıdır.
Kalıp devam etmesinden yanayım.
Sol bek oynatılarak formdan düştükten sonra kiralık maceraları tamamen başarısız. Uğur yetersiz diyoruz ama Osmanlı'da süper form tutmuştu. Aykut'ta o da yok.
Futbol ile ilgili pek hevesi olduğunu düşünmüyorum. Bu yüzden gitmeli."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum