Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adam komando
    Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• kan akacak, kan, kan, vahşi kan akacak.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Vay anam neler dönmüş serhat ya. Bu olaydan sonra 11e yazıyorum kendisini. Yumlu ile oynasınlar
        ( ゚д゚)

Yorum

• Tez zamanda defolup gitsin , dalgaya alinacak mevzu degil orda bir can da gidebilirdi...Hic sevmezdim iyice nefret ettim

Yorum

• Maganda mısın?

Yorum

• Belkalemin yerinde rahat oynar
              ( ゚д゚)

Yorum

• Yok artık eğer doğruysa pes diyorum ya birin'in kafasına yahut başka yerine isabet etseydi..? Bırak futbolu hayatın kararırdı saf mısın yoksa harbiden maganda mısın..?

Gerçi hürriyet yazdıysa 1000 farklı yerden teyit ettirmek lazım..
                Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                Komünar..

Yorum

• Yok artık bu ne rahatlık arkadaş
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• O kurşun birisine isabet etseydi burada böyle komik komik yorum yapan arkadaşlar ne yazacaktı acaba.

Yorum

• bence yönetim agir ceza vermeli ve o tabancayi emniyet almali o kursun bir cocugun kafasina gelse ne olacakti daha gecen bir cocuk serseri kursunla hastanede yatiyor bunun gibi silahi kullanmasini bilmiyenleri.
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• pek inandırıcı bir haber değil.

Yorum

• Haber doğruysa ki bence doğru,hemen bavulunu ver eline gönder...

Yorum

• Bekleyelim işin aslını öğrenelim bakalım.

Yorum

• Ya simdi ne alaka ktu de aykut ne isi var neden oraya ates ediyo bunun bir aorgulamasi lazim bakalim asli nedir....
                              ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Silahı kendisi kullanmamış olabilir.. Her neyse olayın üstü kapatılır zaten..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim