Kotu takimin iyilerindendi, ayagina carpan toplar sansizlikti. Takimi sahiplenmeside bir arti..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aykut Demir
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İşte bize böyle futbolcular lazım. Adama 2 golde de top çarptı girdi ama önemli değil. Veriyor kendini oyuna. Zeki-Almeida tartışmasında hemen yanına koştu. Trabzonspor'u, takım arkadaşlarını sahiplenecek adam lazım bize. Ben takımımda tam verimli Colman'dansa, Aykut Demir gibi karaktere sahip Colman'dan daha kalitesiz adam görmeye razıyım. Yeter ki maçı izlerken bize, ben buraya para alıp yatmaya geldim duruşunu göstermesinler. Umarım ilerde bozulmaz böyle devam eder. Performansı da bence her maç artacaktır.
Yorum
-
Diger Aykutumuzla beraber takimin iyilerindendi. Takim biraz yerine otursun dahada iyi olacak.En son Giallorossi tarafından düzenlendi; 19.08.2013, 18:57..
FrancescoTotti
Yorum
-
zeki calimi yedide kademede kim vardi? 1461 maclarinda ayni pozisyonlarda en az 2 kisi aninda orada bitiverip rakibi bozuyordu birinci golde,de ne geriden takimi uyaran ne ofsayt takdigi hic birsey yokİlk olarak muammer_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezekinin orda topu saçma bi şekilde kaybettiği an 2. golü yemiştik zaten aykutta suç yok
Yorum
-
Aykut ve bamba,da sans yok her carpan top gol oluyor):İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAykut'un yanında sağlam bir Bamba olsa nasıl olurdu acaba bıktım Giray ve Yumlu'yu izlemekten.
Yorum
-
Girayla beraber oynamalı. İkisi birlikte çok güzel ikili olur.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum