Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yerinde bir tespit ve haklı bir endişe.
    Bu arada bütün savunma oyuncularımız tek hamlelik ne yazık ki?
    Ben de onu söylüyorum üstadım.
    3 ünü toplasan 1 adam etmez be bu stoperlerle 50 küsür maç yapmak için sezona başlıyoruz.

Yorum

• Yumlu lanetledi takımı resmen!
      İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mustafa yumluyla oynayan futbolcular teker teker gidiyolar nedense aykuttamı hata oldu 2 tane bazuka gibi çıkardıgı topu sölemiyorsunuz
      Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
      Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
      Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• yumlu uğursuz bir adam normal bu olanlar.Hemen kovulmalı bu takımdan yumlu!
        Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
        Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
        Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Mustafa yumlu bugün sahanın neresindeydi bütün topa müdahalelerde zavallı aykut vardı
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• Takımın en iyisiydi. Giray'la iyi iş çıkaracak. Almedia denen arkadaşı maçtan sonra tokatlamıştır umarım.

Yorum

• Seni daha önce hiç izlememiştim, kendi kendime hiç değilse atletik yapısı var diyordum, futbolculuğunda varmış. Sadece şanssızdın, her şeye rağmen tebrikler.
              Manuel Fernandes&Gustavo Colman

Yorum

• Aykut Demir

Takimin en iyisiydi, cok diri ve sogukkanli. Fakat her sutu kesmeye calisirsa bugun yedigimiz gibi bir cok gol yeriz sene boyu.

Yorum

• Kadroya Onur'dan sonra yazacağım ilk isim. Egemen resmen adam.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Yanına süpürücü bir stoper alınmadıkça kendi kendini yer bitirir.. Beklere değinmiyorum bile.. Bizim savunmada Aykut'un yerinde David Luiz olsa farkeden hiç bir şey olmaz..

Yorum

• Madem Zokora takima geri alindi, bari Bamba'yi da Aykut'la oynatalim tam olsun
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak deadpool tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sağında Zeki solunda Yumlu var. Yazık valla adama.
                        adam ucurum kenarinda gidip gelecek

ikisinde biri yakinda iteler assaaa.yazik olacak
                        onur la sahaya niye ciktigi bilen tek kisiydi.

Yorum

• girayla birlikte oynamalı bence

Yorum

• * Şansızdı ama bana göre gecenin en iyisiydi takımda...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• dün nazar değdirdim resmen. maşallah diyorum. harika oynadı ama şanssızdı. düne dair en büyük umudumdu.
                              TRABZON SPOR

Yorum

• bana göre dün gece trabzonspor adına sahada ne yaptığını bilen bi aykut demir vardı. müdahaleleri ve sezgileri yerindeydi. biraz ağır ama bunu sezgileriyle kapatabilir. yanındaki adamlar Allahlık. zeki yavru umarım bu formayı uzun bi süre giymez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim