Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aykut Demir

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adami oynatirsan sol bekte performansi düser tabiki..

Kendine guveni gitti.. Mental olarak hazir bir goruntu vermedi...
    Suc burda Hoca da...
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• arkadaş yabancı sınırsız olsun. türk bir defansa kim 3 milyon euro verir. gideriz italyadan bir defans alırız kafamız rahat olur.
      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• 1-2 mactir dökülüyor...
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• aykut sert oynamaya çalışıyor ama dozunu ayarlayamıyor.
          iki hareketinden biri net faul.
          bu seneki performanslara bakıldığında yumludan başkası yalan

Yorum

• * Şu adama da mana bulduk ya, adam bir sol bek bir stoper oynuyor yahu bir adamla bu kadar oynanmaz kafasını Hoca karıştırdı. Aykut'a sonuna kadar güveniyorum...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• komando gazi ters tepti galiba,kendini ispatlamasi gereken yeni transfer statusunden erken cikti.Insallah onda gordugumuz potansiyele dogru yonelir.

Yorum

• Aykutun oncelikle ellerigle degil diyer vucut uzuvlarini! kullanarak faul yapmasini ogrenmesi lazim ayrica gencler macinda gordugu sari kart haksizdi adam serce parmagi! omuzunda hissedince kendini cok guzel atti hakemde yedi eger adam aykutun elinin agirligiyla dustuyse aykut hic durmasin hemen kirkpinar yagli gureslerine katilsin ):
                Takima bir stoper lazimdi ama lazim olan stoper oyun bozup mucadele etmenin yaninda topla iyi cikacak oyunu geriden kuracak ayni zamanda futbol zekasiyla defansi toparlayacak kapasiteye sahip olmasi lazimdi simdi tartisilmasinin sebebi buradan kaynaklaniyor biraz zaman vermek lazim

Yorum

• Adamin sol bekte oynamasi, onun ne hizini ne hava toplarina cikmasini dusurur. Bu nasil bir koruma tarzidir. Yeni transfer diye kimse soz soyletmiyor ama Giray'dan fazlasi yok. Yakinda sizde kabul etmeye baslarsiniz zaten

Yorum

• Belarus macinda ilk 11'de baslayacak.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Ben begeniyorum aykutun oyununu. Gayet guzel oynuyor

Yorum

• Kas olayını biraz abartmış gibi. Ağırlık var adamın üstünde sanki. Dönüşler ve esneklik konusunda dezavantaja neden oluyor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Dün akşam bence milli takımın en iyi oynayanıydı Aykut.topu oyuna sokmada biraz daha kendini geliştirebilirse ligin açık ara en iyi stoperi olacak.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Adamin sol bekte oynamasi, onun ne hizini ne hava toplarina cikmasini dusurur. Bu nasil bir koruma tarzidir. Yeni transfer diye kimse soz soyletmiyor ama Giray'dan fazlasi yok. Yakinda sizde kabul etmeye baslarsiniz zaten
                            aykutun giraydan iyi oldugunu düşünüyorum tabi kral mustafa yumlu. Aykut gelişime daha acık ama girayı bildim bileli yaptıgı hatalar var ve hala devam ediyor bir tık ilerleme yok hattagerileme var. Yani aykut genç ve daha yararlı oyuncu girayın devri artık kapandı.
                            bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• hoca heyecan arıyor halbuki stoperde oynatmaya devam etse taş gibi olacak.
                              -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Adamın gücü ve kaslı vücudu dışında elimizdeki diğer stoperlerden bir tane fazla artısı olmamasına rağmen hem 3 milyon bayıldık, hem de oynatmak için yer arıyoruz.
                                Oynarsa stoper oynar, yoksa sol bek falan ona göre değil, ben bile en az onun kadar oynarım sol bekte.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim