Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Batuhan Karadeniz

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O değilde 5 numaralı rakip oyuncunun yaşadığı korkuyu Allah kimseye göstermesin.Ne çekti be .

Yorum

• Adamın koşarken ki bir adımı 3 metre zaten. Yetenek vardır belki de futbol ahlakı da olacak yani futbolcu da. Yani bizim profesyonellik dediğimiz şey..
      https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• bırakın kardesımı yavas yavas hazırlanıyor ıste batuhanı yıllardır takıp ederım hıc bıkadar hırslı gormemıstım...
        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Kafasını futbola verirse bu çocuk adam olur.

Maç 2-0 iken attığı depar bombaydı
          .

Yorum

• yüzde 0.1 bile ümidim yok inşallah hayırlısı olur.
            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• olacak. kendini sadece futbola verirse burak gibi olacak
              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

Offf, çok güldüm vallaha Bir ara tengerlenir gibi oluyor koşarken ya, o sırada o momentumla düşse menzile yuvarlanarak devam edecek gibi gözüküyor.

Yorum

Deparın ilk saniyelerine dikkat ederseniz yüksek tork sahibi spor araba gibi olduğu yerde patinaja düşüyor sonra kalkışa geçiyor..

Yorum

• deparı attığında çok güldümm ) batuhana çok güveniyorum.. inşallah umudumuzu boşa çıkarmaz..

Yorum

• Fiziki büyük bir avantajı kullanabilirse. Türk futbolunun büyük bir sorunu çözülmüş olacak.
                      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk 11'de oynamalı artık. Emre Güral'ın afra tafralarını izleyeceğime Batu'nun deparlarını izlerim her maç daha iyi.
                        En son OYılmaz tarafından düzenlendi; 23.08.2013, 14:35.
                        Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Deparın ilk saniyelerine dikkat ederseniz yüksek tork sahibi spor araba gibi olduğu yerde patinaja düşüyor sonra kalkışa geçiyor..
                          Abi gece gece öldürdün beni gülmekten ya Allah razı olsun süpersin
                          KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• sana güveniyorum...

Yorum

• Şaka bir yana aklını tamamen futbola verirse ve daha kaslı fit bir vücuda sahip olursa iş yapar..Ama zor dostum zor...

Yorum

• başarılı olabilmesi için bir mantalitesini değiştirme ihtiyacı var
                                En son UğuR tarafından düzenlendi; 26.08.2013, 09:35.
                                Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

Çalışıyor...
                                X