Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Musa Büyük

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• her ne olursa olsun o şanlı formayla ayağı kırıldı bizim için her zaman özel kalacaktır teşekkürler musa...
    SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
    SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
    SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

• Geriye dönüp baktığımda aklıma hep o talihsiz anın ve sahadaki onurlu duruşun gelecek. Oynadığın ilk dönemler seni istemiyordum ama zamanla sevmeye başlamıştım. Kadroda kalmanı isterdim. Keşke para konusunda biraz tölerans tanısaydın kulübe. Oynamadığın süre zarfında ( sakatlık dönemi ) paranı hep almıştın. Keşke gitmeseydin. Bu sene tarihin şanlı sayfalarına adı altın harflerle yazılacaklardan birisi olabilirdin. Neyse şampiyonluk yaşamak istiyorsan kalacaktın

Yolun açık olsun BÜYÜK Musa.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• fazla büyütmeye gerek yok musa büyük ü .adam trabzonsporda 2 maçda güzel performans sergiledi biri 3-1 yendimiz gs maçı diğeride son hafta 2-0 yendiğimiz fener maçıydı.sakatlığının dışında oynadığı diğer maçlarda iyi performans sergileyememişti

Yorum

• güle güle musa. Umarım bizimle oynayacağın maçlarda aslan kesilmezsin...
          İnsanda güzel olan yüzdür, yüzde güzel olan gözdür ama aslında insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür.. »
          Mevlana Celaleddin-i Rumi

Yorum

• İlk olarak fındıkoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            güle güle musa. Umarım bizimle oynayacağın maçlarda aslan kesilmezsin...

nedense aslan kesılıyolar ama bence kalmalıydı o bolgede serkana alternatıf kım varkı ::::::::::::((
            [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
            [/COLOR]

Yorum

• güle güle musa hakkında hayırlısı olsun...
              Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)

https://twitter.com/saityildiz61

Yorum

• Fener maçındaki harika performansından sonra kalmasını isterdim ama hayırlısı.İnşallah başarılı olur orda.Yolu açık olsun....
                Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• neyse beliki jabiyi satamayızda oda adm olmaya karar verir ve dikkatini ve ilgisini futbola verirse takıma gerçekten büyük katkı yapacak bi adam

Yorum

• Yolu açık olsun.
                    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• şu başlıkları yavaş yavaş kapatmaya başlayalım bence

Yorum

• seyirciye formaya yönetime ihanet etmayen her futbolcumuza saygı gösteririz yolun açık olsun musa

Yorum

• artık bizim futbolcumuz değil baslık kapatılsın
                          Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)

https://twitter.com/saityildiz61

Yorum

• musa kücük düsünmüstür.zirveye oynayan bir takim yerine küme düsme mücadelesini tercih etmistir.böyle bir futbolcuya yolun acik olsun demek düser.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak oflu_ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              seyirciye formaya yönetime ihanet etmayen her futbolcumuza saygı gösteririz yolun açık olsun musa
                              maalesef bu ikinci ihanet oldu hatırlarsanız havaalanından dönmüştü 3 kuruş için ne diyelim herkes layığını bulur

Yorum

• güle güle musa.

tekke,gökdeniz gittiğinde nasıl üzüldüysem aynı şeyleri sendede yaşıyorum...

kalmalıydın...
                                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim