her ne olursa olsun o şanlı formayla ayağı kırıldı bizim için her zaman özel kalacaktır teşekkürler musa...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Musa Büyük
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Geriye dönüp baktığımda aklıma hep o talihsiz anın ve sahadaki onurlu duruşun gelecek. Oynadığın ilk dönemler seni istemiyordum ama zamanla sevmeye başlamıştım. Kadroda kalmanı isterdim. Keşke para konusunda biraz tölerans tanısaydın kulübe. Oynamadığın süre zarfında ( sakatlık dönemi ) paranı hep almıştın. Keşke gitmeseydin. Bu sene tarihin şanlı sayfalarına adı altın harflerle yazılacaklardan birisi olabilirdin. Neyse şampiyonluk yaşamak istiyorsan kalacaktın
Yolun açık olsun BÜYÜK Musa.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak fındıkoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüle güle musa. Umarım bizimle oynayacağın maçlarda aslan kesilmezsin...
nedense aslan kesılıyolar ama bence kalmalıydı o bolgede serkana alternatıf kım varkı ::::::::::::
((
[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
Yorum
-
güle güle musa hakkında hayırlısı olsun...Başkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)
https://twitter.com/saityildiz61
Yorum
-
-
artık bizim futbolcumuz değil baslık kapatılsınBaşkasını ıslah etmeye kalkışmadan önce kendini ıslah etmeye bak... Hz.Ömer (R.A.)
https://twitter.com/saityildiz61
Yorum
-
maalesef bu ikinci ihanet oldu hatırlarsanız havaalanından dönmüştü 3 kuruş için ne diyelim herkes layığını bulurİlk olarak oflu_ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseyirciye formaya yönetime ihanet etmayen her futbolcumuza saygı gösteririz yolun açık olsun musa
Yorum
-
güle güle musa.
tekke,gökdeniz gittiğinde nasıl üzüldüysem aynı şeyleri sendede yaşıyorum...
kalmalıydın...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum