Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Selim Akbulut

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

hatirlarim ziya hoca onu 2004de hazirlik maclarinda oynatiyordu bana gore hicte fena degildi..defans dokuluyor diyor aha futbolcu neden denenmesin bugun golde atmis..
    İnsan ol evlat!

Yorum

bu adam nerde oynuyor bilen varmı ya artık gençelere zaman vermenin zamanı gelmedimi ya neyi bekliyor bu yönetim anlamadım biz denizliyemi çalışıyoruz keçeliymiş boş altyapıda bir dünya keçeli var yeterki şans verilsin
      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

sebatta..
        geçen bir yerel programda ziyadoğan; selim, ufuk ve muhammedi yakından takip ediyorum demişti...

Yorum

selim çok ii defasntı gerçekten de
          "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sebatta..
            geçen bir yerel programda ziyadoğan; selim, ufuk ve muhammedi yakından takip ediyorum demişti...
            Bence yalan!!!
            Uftin Karalardayım...

Yorum

a takıma yükseldiği dönemde çok şey beklediğim ümitli olduğum bir gençti...fakat gerekli sıçramayı bir türlü yapamadı...ne yazıki selim sendende çok var
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Selim Akbulut

Selim Akbulut
                Boy: 1,82
                Yas: 22
                Mevkii: Stoper

Bu oyuncumuz hakkinda ne düsünüyorsunuz? Ben olumlu seyler duydum hakkinda. Akcaabat Sebatsporda takimin en iyisiydi diye ve sadece futboluyla degil saglam karakteriyle , efendiligiyle , profesyonelligiyle ve olgunluguylada kendini sevdirdi Akcaabat Sebatsporlu taraftarlara. Belki sans verilirse Stepanovla yan yana oynatmaya denenebilir. Takimda trabzonlu oyuncularimizin cogalmasi lazim. Zaten stoper mevkiinde sıkıntı cekiyoruz.
                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

defansta sağlam bir oyuncu diye biliyorum. ama stoper mevkiinde ona sıra geleceğini pek sanmıyorum. step, risp, erdinç, çağdaş, onlar olmazsa hüseyin ve tayfun varken;üstüne üstlük teknik direktör ziya doğanken şans bulamaz

Yorum

risp zaten malum sakat...cagdas ve erdincde is yok...tayfun sag bek , hüseyin ön libero oynarsa oynar...sans taninmali bence stepanovun yaninda..
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

mantık yürütünce elbette düşünülebilir ama ziya doğan gençlere şans vermiyor. bu da bir gerçek. mesela 3 yıl önce ziya doğan/şenol güneş ile ikinci olduğumuz sezon a takım kadrosundaydı ve o dönem stoperde ciddi eksiklerimiz olmasına rağmen (tolga/erdinç sakattı d'haene ile tayfun oynuyordu) şans bulamadı. eminim kendini geliştirmiştir ama çok zor çok...

Yorum

ziya dogan konusu dogru iste...simdi ersun yanal takimin basinda olacakti bakin böyle ne oyuncular cikardi bizden...

Yorum

bence ziya dogan sans veriri cunku genc file bekcısını geredey6e cagırdı buradan pay bicin
                          Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

eğer bu gibi futbolcuların a takımda oynamasını istiyorsak Samet Aybaba'yı geri çağırmalıyız.Ziya hocayla imkansız...
                            61_______...Gökdeniz kraldır gerisini bilmem..._______61

Yorum

bencede şans tanınmalı bu oyuncuya benimde bildiğim akçaabatta çok sevilmiş kendisi

Yorum

selim akbulut konuusu daha önce açılmış ve forumda mevcut

Futbol takımımızda yer alan tüm oyuncularımıza ve teknik kadrorumuza ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı forum bölümüdür...
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim