hatirlarim ziya hoca onu 2004de hazirlik maclarinda oynatiyordu bana gore hicte fena degildi..defans dokuluyor diyor aha futbolcu neden denenmesin bugun golde atmis..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Selim Akbulut
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bence yalan!!!İlk olarak 61_dnc_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesebatta..
geçen bir yerel programda ziyadoğan; selim, ufuk ve muhammedi yakından takip ediyorum demişti...Uftin Karalardayım...
Yorum
-
a takıma yükseldiği dönemde çok şey beklediğim ümitli olduğum bir gençti...fakat gerekli sıçramayı bir türlü yapamadı...ne yazıki selim sendende çok varTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
Selim Akbulut

Selim Akbulut
Boy: 1,82
Yas: 22
Mevkii: Stoper
Bu oyuncumuz hakkinda ne düsünüyorsunuz? Ben olumlu seyler duydum hakkinda. Akcaabat Sebatsporda takimin en iyisiydi diye ve sadece futboluyla degil saglam karakteriyle , efendiligiyle , profesyonelligiyle ve olgunluguylada kendini sevdirdi Akcaabat Sebatsporlu taraftarlara. Belki sans verilirse Stepanovla yan yana oynatmaya denenebilir. Takimda trabzonlu oyuncularimizin cogalmasi lazim. Zaten stoper mevkiinde sıkıntı cekiyoruz."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
risp zaten malum sakat...cagdas ve erdincde is yok...tayfun sag bek , hüseyin ön libero oynarsa oynar...sans taninmali bence stepanovun yaninda.."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
mantık yürütünce elbette düşünülebilir ama ziya doğan gençlere şans vermiyor. bu da bir gerçek. mesela 3 yıl önce ziya doğan/şenol güneş ile ikinci olduğumuz sezon a takım kadrosundaydı ve o dönem stoperde ciddi eksiklerimiz olmasına rağmen (tolga/erdinç sakattı d'haene ile tayfun oynuyordu) şans bulamadı. eminim kendini geliştirmiştir ama çok zor çok...
Yorum
-
ziya dogan konusu dogru iste...simdi ersun yanal takimin basinda olacakti bakin böyle ne oyuncular cikardi bizden..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum