Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CuttySark tarafından gönderildi

İlk olarak kadirsa_2000 tarafından gönderildi
    Dergimizin Kasim sayisindaki ropörtajini okudumda; geçen yillarina yanmis ama geçen yillar onu çok olgunlastirmis. O eski, düsünmeden agresifçe hareketlerde bulunan ve kendisine takimina zarar veren Fatih gitmis, çok mantikli düsünen konusan birisi gelmis. Bu durum sahadaki tutumuna da yansiyor artik. Yetenegi tecrübesiyle birlesti, artik tutabilene ask olsun.Kaptanimiz sarap gibi, futbolculugunun degeri gittikçe artiyor daha da artacak Allah'in izniyle. Allah nazardan saklasin.

evet dogru. gittigi zamanlari hatirliyorum, "çok sükür kurtulduk." demistik.... simdi ise biz onsuz ne yapariz, aman basina birsey gelmesin diye sabah aksam dua ediyoruz..!

Ben gittigi zaman "su adam nasil elden kaçar" diyenlerdendim, ayiptir söylemesi... Hatta babamla siki tartisirdik Fatih konusunda. Isin komik tarafi, kendisinin de söyledigi gibi, o zamanlar çok daha iyi olmasinda. Homurtular bir dinmemisti ki tribünde adam kapasitesini kullansin... Oysa ilk resmi maçinda, ki Samsunspor'la oynanan bir kupa maçiydi,25 metreden topu üst direge vurdurunca yüzündeki "ya ben bunu nasil atamadim, hay aksi" ifadesi "ben topçuyum" diye bagiriyordu.

Tepeden tirnaga topçu adam cidden. Allah kazadan beladan saklasin, o da gollerini ve asistlerini bizim için yapsin...

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 align=left>
      <T>
      <TR>
      <TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=8></TD></TR>
      <TR>
      <TD vAlign=top align=left></TD>
      <TD vAlign=top colSpan=2></TD></TR>
      <TR>
      <TD vAlign=top align=left colSpan=3 height=8></TD></TR></T></TABLE>
      <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0>
      <T>
      <TR>
      <TD></TD></TR>
      <TR>
      <TD vAlign=top>Fatih: Sezon sonu gidebilirim</TD></TR></T></TABLE>

Trabzonspor'un golcüsü Fatih Tekke, UEFA'nin resmi internet sitesine konustu. 27 yasindaki futbolcu, teknik direktör Ziya Dogan için, "Hazirlik maçi bile kaybetmek istemez. Takima kazanmayi o ögretti" dedi. Avrupa Kupalari'na erken vedayi oyuncularin genç ve tecrübesizligine baglayan Fatih, "Kadro darligi da ciddi sikinti. Bu yüzden bazen sakat sakat oynamak zorunda kaliyoruz" ifadesini kullandi. Fatih Tekke transferi için ise, "Sezon sonunda ayrilabilirim" açiklamasini yapti.

Yorum

• yapma kaptan etme kaptan bizi sensiz birakma kaptannnn

Yorum

• Yapma Tekke ya.Sampiyon olalim da o zaman biz seni kendi elimizle ugurlariz.

Yorum

• Trabzonspor fatih tekke gibi forvetim kiymetini bilmelidir fatih tekke istekli oynarsa rooney den daha iyi olabilir yeterki istesin

Trabzonspor luysan övün degilsen itaat et
            Trabzonluysan övün
            Degilsen itaat et

Yorum

• <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n">
              <T>
              <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
              <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"></TD></TR>
              <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
              <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
              <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
              <BLOCKQUOTE id=23111737>
              <TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n"><T>
              <T>
              <TR height="100%" width="100%" UNABLE="&#111;n">
              <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">fatih tekke bunu bize yapamazsin !</TD></TR>
              <TR hb_tag="1" UNABLE="&#111;n">
              <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
              <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></TABLE></BLOCKQUOTE>Edited by: tulin
              KALBIM SENSIZ ATMIYOR DÜNYA SENSIZ DÖNMUYOR
              TRABZONSPOR

Yorum

• Bencede artik Avrupada kendini gösterme vakti

ama öyle dandik takimlarda degil

arsenal,barcelona,milan,manchester gbi oynamali..

Yorum

• giderse coook üzülürüm ama onun gibi klas bir futbolcu ve insani tüm dünya tanimali...

ALLAH c.c. gönlüne göre versin fatih agbi...
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Avrupaya gitmek istemesi en dogal hakki. Ancak bu zoraki olmamali. Kendisine karsi istah kabarttirmali, dahada cosmali costurmali. Fatih Sultan Tekke'mizin zoraki avrupaya gidipte hayal kirikligiyla dönen futbolcularimizdan olmasini kesinlikle istemem. Hayirlisi olur insallah.
                    <font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"3\">Yer <font color=BROWN>BORDO</font> Gök <font color=BLUE>MAVI</font></font></font>

<font face=\"Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif\"><font color=GREEN>Irtibati koparmayalim...</font></font>

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=464 align=center>
                      <T>
                      <TR>
                      <TD vAlign=top>
                      <TABLE height=78 cellSpacing=0 cellPadding=0>
                      <T>
                      <TR>
                      <TD>

(Fanatik)

Yanal gelmeseydi milli olamazdim </TD></TR>
                      <TR>
                      <TD></TD></TR>
                      <TR>
                      <TD>A Milli Takim ve Trabzonspor?un yildizi Fatih Tekke, göz kamastiran formu hakkinda itirafta bulundu: Ersun Yanal olmasaydi beni yine kimse görmezdi ve Ay-Yildizli formayi giyemezdim... </TD></TR>
                      <TR>
                      <TD vAlign=bottom>

Mahçup etmedim?
                      Son dönemde hem Trabzonspor hem de A Milli Takim?da attigi gollerle gündeme gelen Fatih Tekke, FANATIK?e çok ilginç açiklamalarda bulundu. Teknik direktör Ersun Yanal?a minnet borçlu oldugunu söyleyen yildiz oyuncu ?Hocama sizin araciliginiz ile tesekkür etmek istiyorum. Kendisi bunca kargasanin içinde bana güvendi ve formayi verdi. Ben de Yanal?i mahcup etmedim. Emin olun, Ersun Yanal teknik direktör olmasaydi, ben milli takima seçilmezdim. Simdi çok mutluyum? dedi.

?Daha iyi olacagiz?
                      Elemelere bakildiginda en iyi performansi Danimarka karsisinda gösterdiklerini söyleyen tecrübeli golcü sözlerine söyle devam etti: ?Danimarka karsisinda gerçekten de çok iyi bir oyun ortaya koyduk. Ayaga iyi pas yaptik ve mükemmel bir uyum içinde oynadik. Danimarka?yi yenmeliydik. Yunanistan karsisinda da galip gelebilirdik. Ama olmadi. Gürcistan ve Kazakistan maçlarinda rakibin karsisinda kaybolup, gittik. 8 kisinin arasinda 4 kisi çaresiz kaldik. Ama iyi yoldayiz. Zamanla çok daha iyi olacagiz...

?Seyirci sabirli olmali?
                      Çok kritik bir döneme giriyoruz. Ukrayna maçi bizim için hayati önem tasiyor. Mutlaka kazanmaliyiz. Kendi sahamizda oynuyoruz ancak seyircimizin sabirli olmasini istiyoruz. Çünkü biz Ukrayna?dan daha iyi bir takimiz. Gol için maçin basinda strese girmemeliyiz. Takim olarak iyi defans yapip, takim olarak iyi ataga kalkabilirsek, bizi galibiyete götürecek gol veya goller gelecektir. Çünkü ekip olarak 2006?ya gitmek için Türk halkina söz verdik.?

(Milliyet)

'Yanal'a borçluyum'

A Milli Takimimiz'in golcü ismi Fatih Tekke, Ersun Yanal'a minnettar oldugunu açikladi. Yildiz oyuncu, "Baska bir teknik direktör görev basinda olsaydi yine Ay-Yildizli formayi giyemezdim" yorumunu yapti

MEHMET DEMIRCAN

'Beni görmezlerdi'
                      TEKNIK Direktör Ersun Yanal'in göreve gelmesiyle birlikte A Milli Takim'in gol yollarindaki süper gücü olan Fatih Tekke, Milliyet'e çarpici açiklamalar yapti. "Ersun hocam olmasaydi, yine Milli Takim'a alinmazdim" diyen yildiz futbolcu, "Kendisine minnet borçluyum. Bu kadar karmasik bir ortam içinde bana güvendi ve forma verdi. Baskasi olsaydi beni yine görmezdi" diye konustu.

'Hedefe yürüyoruz'
                      FATIH Tekke, Danimarka maçindaki futbollarini daha üst seviyelere çekeceklerini iddia etti. Trabzonspor'un golcüsü, "O maçi kazanmaliydik. Yunanistan karsisinda da galip gelebilirdik, ama olmadi. Gürcistan ve Kazakistan sinavlarinda ise çok adamli savunmalarin arasinda kaybolduk. 8 kisinin arasinda 4 kisi çaresiz kaldik. Ancak hedeften uzaklasmadik" dedi.

'Destek versinler'
                      YARISIN her maçtan sonra kizistigini belirten Fatih Tekke, Ukrayna sinavinin Milli Takim adina hayati önem tasidigini açikladi. Basarili oyuncu söyle konustu; "Ukrayna maçini mutlaka kazanmaliyiz. Kendi sahamizda oynuyoruz ancak seyircimizin sabirli olmasini istiyoruz. Gol için maçin basinda strese girmemeliyiz. Son dakikaya kadar sabirli olmaliyiz."

</TD></TR></T></TABLE></TD>
                      <TD vAlign=top width=10></TD>
                      <TD vAlign=top width=122>
                      <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=122 align=center>
                      <T>
                      <TR>
                      <TD bgColor=#aaaaaa colSpan=3></TD></TR>
                      <TR>
                      <TD width=1 bgColor=#aaaaaa></TD>
                      <TD vAlign=center width=122>
                      <T>
                      <TR>
                      <TD colSpan=3></TD></TR>
                      <TR>
                      <TD width=1></TD>
                      <TD width=122>
                      <T>
                      <TR>
                      <TD bgColor=#e5e5e5 colSpan=3></TD></TR>
                      <TR>
                      <TD width=1 bgColor=#e5e5e5></TD>
                      <TD width=120 height=150></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE></TD></TR></T></TABLE>
                      DAGLARIN KARTALI OVALARIN KAPLANI DENIZLERIN HIRÇIN DALGASI TRABZONSPORUM

Yorum

• uefa sitesinde sampiyon olmadan asla demis. helal

Yorum

• HELAL SENI GIBI TRABZONLUYA;ZATEN KENDINI ISPATLAMIS BI FUTBOCU.ILERDE DAHA IYI YERLERDE OLACAGINA INANIYORUM.
                          KALKINMA/TRABZON \"Muzzy\"

Yorum

• seneyede takimda kalip 2006da kendini gösterse ve çook iyi bir takima gidecegine eminim...

Yorum

• İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi
                              uefa sitesinde sampiyon olmadan asla demis. helal

nasil gökdeniz gecen sene her iyi oynadigi maçtan sonra medyada fenerle anlasti diye çikiyorsa simdi medya kafayi fatihe takti

fatih aksini söylemez o lafin zaten

sampiyon olana kadar bizimle.. böyle gidersek de zaten yakina sampiyonuz..ondan sonra barcelonada oynadigini görmek bizi mutlu eder sonnnnnn derece hemdee

Yorum

• bugün fatih tekkenin abisini gördüm

acayip benziyorlar

ama abisi sarisin ve yesil gözlü

tek fark bu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim