Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hata yaptığımız için rakip goller atmış.

Ee biz nasıl attık?

Düz mantık, onlar da hata yaptı biz attık.

Açıklamaya bak yarabbim ya.

Yorum

• İsterse 1000 sene teknik direktörlük yapsın, bu zihniyetteki bir adamın gelişme ve geliştirme şansı yok. Fikirlerine aşık bir adam bu. "Hedefim, Trabzonspor'la Şampiyonlar Ligi finali oynamak" demekle vizyon sahibi bir insan olunmuyor maalesef.
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• Defolsun gitsom ne vizyonu kibirli inatci. Altyapi dan kimi cikardi.kefil.oldugu oyuncu ortada nayir,okan ,ozan,nwake oynarız. Defolsun gitsin. Ha antep yener tekke yalakalari gelir laf atar burada
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Yav hocam kaybedecek birşey kalmadı oynat Onuralp i hazırlayalım senenin kalecisini, görelim en azından olacak mı transfer mi lazım. Sen değilmiydin geçen yıl geldiğinde Salih'e forma verdiğinde takımın en iyisiydi diyen oynat çocuğu bıktım Okay'ı izlemekten.
          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Okay’ı oynattın ayağına gelen 3 topun ikisini rakibe attı. Bırak da bu saçmalıkları genç oyuncular yapsın.

Yorum

• Hocam maç sonu analizin bile hatalı , üstün oynadık diyorsun da hiçbirşey oynamadın kontrol tamamen Fenerdeydi... Şimdi sen bu maçtan sonra hatanı nasıl kabul edip düzelteceksin ki , ortada hata görmüyorsun zaten gayet iyiydik elde ki kadroyla bu kadar diyorsun. Hala Okay'ı atıyorsun sahaya , Benjamin'i de sildin belli ki valla tuhaf tuhaf işler bu yolun sonu son değil hayırlısı.
              Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Fatih hocam dikine oynayan inisiyatif alan oyuncu istemiyor. Galatasaraylilar Oulai bumuymus iyiki almadik diyorlar halbuki oyun onu gerektiriyor. Önünde 3 tane 6 numara vardı nereye gidecekti çocuk.

Yorum

• ozan ve okay çok büyük oyuncular. allah eksikliklerini göstermesin. ozan ile okay olmasa ne yaparız bilmem.

Yorum

• Spaletti denen adamdan bir şeyler öğrenmiş ama spaletti zaten berbat bir hoca öğrencisi de korkak. Fatih spaletti taktığını İtalya ligini bırak biz ileride basalim GS gibi oynayalım.
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Deneyimli çalıştırıcı sözlerini, “Tehlike çok büyüdüğünde topu uzaklaştırmak gerekir. Her zaman oyunu zorlamak doğru değil. Bu tür durumlarda sorumluluk almak gerekir. Bireysel farkındalık anlamında henüz en üst seviyede değiliz ve bu akşam bunu daha da kötüleştirdik. Bu kulübe ve taraftara karşı sorumluluğumuz var.” diyerek tamamladı. Spaletti. Bu adam da aynı Fatih gibi geriden pasla çıkartıyor Fatih bildiğin spalettiyi taklit ediyor. Adam pasla bazen çıkmayın demiş ama takıma öğrettiği her zaman pasla çıkmak. Bizim Fatih çakma spaletti....
                      hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                      Yükleniyor...
                      X
                      WhatsApp Resmi İletişim