Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke | Teknik Direktör

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatih hocanın ogrenecegi cok sey var ama zaman vermek laızm kendisine.

simdi su kadro transfer olayları ve konusmaları hos degil tabi.eksileri cok.

transferden anlamıyor yeterince. taktiksel su bu hataları var . gs mevzusunda buyuk hatalar yaptı yonetimle beraber. bunu taraftar unutmaz. hatalı cok.

derbi alamaz kolay kolay bu net kadro da iyi degil ama tecrübesi de oturmamıs daha. buyuk takım algısı oturmamıs hala Trabzonsporda hoca oldugunu farkında değil.

duzgun bir butce lazım kendisine ama su bir gercek cok iyi bir motivator ozelligi var . kadroda uyumu cabuk saglıyor bu cok iyi ama iyi bir kadro da vermek lazım kendisine. topcu aldırma konusunda acayip eksik bir insan. ahmet kutucu gibi adamı yerli diye istemesi büyük hata daha kaliteli gurbetci oyuncular varken. gs oyuncularından uzak durmalı zaten.

basarılı olur uygun sart ve zamanda.
    su anda da basarılı ama neye gore kimse gore? ama dedigim gibi sanslı bir insan aynı zamanda.

En son erenslash tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu fatih bana göre trabzonspor teknik direktörü olamaz. takım tam kadroyken de alanyayı samsunu gaziantepi yenemedi. gençlerbirliği beşiktaş lig maçları, alanyaspor ve galatasaray kupa maçlarında eksiğim var diye konuşuyor. bir insan kendisiyle bu kadar çelişmemeli. sen hoca falan değilsin demek ki. oyun planın taktiğin sistemin nerede. hiç bir şey göremiyoruz. demek ki onaçu, folcarelli, oulai'yi çıkarsak takım küme düşecek. bide geldiğinden beri sürekli saçma sapan beyanatlar veriyor. trabzonspor teknik direktörü olmanın ekmeğini afiyetle yiyor. iyi şov yapıyor. sen şenol güneş değilsin öyle bir kariyerin, başarın yok. önce icraat göster sonra konuş.
      samsun maçında nwakaeme, bouchouari, oulai yoktu muci de henüz gelmemişti ona rağmen 88 de yediğimiz saçma sapan golle maç berabere bitti. Gaziantep maçında da yine nwakaeme, bouchouari, oulai ye ek olarak okay da yoktu hakem içimizden geçti. Ortasahada frikik oldu çabuk kullandık kaleciyle karşı karşıya gole giderken hakem oyunu durdurdu neymiş frikiği yerinden kullanmamışız. Alanya maçında ise Nwakaeme nin yanında hem Batagov hem Savic ikisi birden yoktu. George Hagi nin oğlu Ianis Hagi uzaktan tamamen kendi yeteneğiyle şansa bala gol attı da maç öyle berabere bitti Alanya maçı. Abdullah Avcı trolü müsün nesin yazdığın bir tane şey doğru değil.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fatih hocanın ogrenecegi cok sey var ama zaman vermek laızm kendisine.

simdi su kadro transfer olayları ve konusmaları hos degil tabi.eksileri cok.

transferden anlamıyor yeterince. taktiksel su bu hataları var . gs mevzusunda buyuk hatalar yaptı yonetimle beraber. bunu taraftar unutmaz. hatalı cok.

derbi alamaz kolay kolay bu net kadro da iyi degil ama tecrübesi de oturmamıs daha. buyuk takım algısı oturmamıs hala Trabzonsporda hoca oldugunu farkında değil.

duzgun bir butce lazım kendisine ama su bir gercek cok iyi bir motivator ozelligi var . kadroda uyumu cabuk saglıyor bu cok iyi ama iyi bir kadro da vermek lazım kendisine. topcu aldırma konusunda acayip eksik bir insan. ahmet kutucu gibi adamı yerli diye istemesi büyük hata daha kaliteli gurbetci oyuncular varken. gs oyuncularından uzak durmalı zaten.

basarılı olur uygun sart ve zamanda.
        su anda da basarılı ama neye gore kimse gore? ama dedigim gibi sanslı bir insan aynı zamanda.
        fatih tekke ye bütçe falan verilmez.

fatih tekke köylü ve amatör bir insandır.

nerede ne konuşacağını bilmez. sürekli rezil eder.

dünyanın en iyi üniversitesinde eğitim görsün yine değişmez.

yeniliğe kapalı, hayal aleminde yaşayan, sıfır başarıyla kendini world class teknik direktör sanıyor.

ayrıca başarılı falan değil. derbi galibiyeti yok. beraberliği bile yok nerdeyse her maçı kaybediyor hem de fark yiyerek.

gs ile 2 kupa maçına çıktı kaybetti.

çıkıp sürekli yönetimin kalkanlığını yapar. onu aldırmadım bu çok para istiyor. hikaye anlatıyor.

abdullah avcı'nın bile kariyeri kupalarla dolu degil ama elle tutulur bir veri var. puan ortalaması var.

başakşehir'de yaptıkları var.

bunda oda yok. işi gücü şov. günü kurtarmalık sonuçlarla ayakta kalıyor.

lig çok kötü. alınan sonuçlar herkesi yanıltıyor.

anadolu takımlarındaki futbolcuların çoğu halı sahada oynayamaz.

beşiktaş o kadar puan kaybediyor halen daha ilk 5 te puan durumunda.

fazla söze gerek yok bence.

Yorum

• yine gelmiş 2 tane troll hesap. Biri yazıyor, öbürü onu beğeniyor.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Başkanıyla beraber tek(1) derbi galibiyeti bile görmemiş teknik adam. Ama buna rağmen gs'ye topçu verebilmek için elli takla atıyorlar. Çok ilginç hareketler. Halbuki tam tersi olmalıydı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yine gelmiş 2 tane troll hesap. Biri yazıyor, öbürü onu beğeniyor.
              Bu troll olayının önünü alamadı BMN yönetimi. Çok bariz şekil troller var. Adam 20 saat önce üye olmuş, artık hangi üyenin ikinci ya da eski hesabıysa, ciddiye alınmak için son bilmem kaç saatte 100 mesaj atıyor. BMN yönetimi uyuyor admin
              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• troll mroll veya yeni hesap olabilir bilmiyorum yada bu Gs transfer mevzusu agrına gitmis olabilir insanların foruma üye olup hesap acabilirler. Bilmiyorum ama soyledikleri dogrular da var. Hepsi dogru degil ama dogru yorumları ve analizleri de var yok degil.

Yorum

• İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  troll mroll veya yeni hesap olabilir bilmiyorum yada bu Gs transfer mevzusu agrına gitmis olabilir insanların foruma üye olup hesap acabilirler. Bilmiyorum ama soyledikleri dogrular da var. Hepsi dogru degil ama dogru yorumları ve analizleri de var yok degil.
                  Brocum bu işin gereğini söyleyeyim. BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya! başlığında kendini kısaca tanıtmadan hele ki böyle bodoslama gelen herkes hep troll olmuştur.

Yeni site ve forumla tekrar beraberiz. Herkes bu baslikta kendini tanitsin. Bu topicte sadece kendinizi tanitiniz. Konu disicevap yazmayiniz.
                  Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• erenslash
                    erenslash yorum yaptı
                    Yorum düzenleme
                    Brocugum selam. Bir sey diyemem haklı olabilirsin. Yoksa bazen biz de kızıp iki laf ediyoruz sitem ediyoruz bazen ya taslama yapıyoruz ucundan ironi de ucundan da olsa ama ona ragmen beni veya baskasını cok yazanları da troll mesajı sanıyorlar . Sen de haklısın ama

• Kasımpaşa maçı sonrası, hocanın transfer ve Oulai konusundan bahsederken, İzleme Ekibi'ni andıktan sonra "Kendi ekibine" ayrıca teşekkür etmesi, bence güzel bir detay:

"İzleme (Ekibi) de oyuncular izliyor ama emin olun benim ekibim de on aydır sabahlara kadar oyuncu izliyor."

Herkes Eren Mert'e teşekkür edip onu ön plana çıkarırken, Fransa ve Belçika transferlerinin arkasındaki asıl ismin hocanın ekibinden A. Nadir Başkan olduğu söyleniyordu. Bunu bir iç çatışma olarak görmedim. İzleme Ekibi oyuncuları tespit etmiş, hocalar da gidip stadyumda seyretmiş olabilir. Doğrusu da bu değil mi zaten?

İnşallah İstanbul takımlarındaki gibi (Mesela Hasan Arat'ın danışmanları, Hüseyin Yücel'in transferleri, Samet Aybaba'nın çalışması, Friedel'ın ekibi, kulübün izleme ekibi, teknik kadronun oyuncu listesi);

* Başkan danışmanları
                  * Yöneticilerden (Genellikle asbaşkan veya Futbol Şube Sorumlusu) çevresi
                  * Menajer dosyaları
                  * İzleme Ekibi
                  * Teknik Kadronun çatışması yaşanmaz. Ahenkle sürdürülür çalışmalar.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• En son jpositve tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• erenslash
                      erenslash yorum yaptı
                      Yorum düzenleme
                      derbi karnesi berbat takımın. bu sene istanbul takımlarının lig performansı iyi degil ozellikle ligin ilk yarısında. buna ragmen eh iste kor topal gidiyoruz

• Bu gercek mi

Hoca resmen patent ziyanligi olmasin demis

Yahsi Bati 51:28

Yorum

• Nwakaeme ve visça halen daha takımdaysa en büyük sebebi kendisidir. ikisini de yollatmadı. ne bekliyorsun bu adamlardan. vizyonun alanyaspor, denizlispor, istanbulspor'dan öteye geçmez. futbolcudan anlamazsın. istediği topçular kulübü utandıracak cinsten. ahmet kutucu, zeki yavru, yusuf demir, samet akaydın hamlelerini de yaptır tam olsun.

Yorum

• İlk olarak l l l tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nwakaeme ve visça halen daha takımdaysa en büyük sebebi kendisidir. ikisini de yollatmadı. ne bekliyorsun bu adamlardan. vizyonun alanyaspor, denizlispor, istanbulspor'dan öteye geçmez. futbolcudan anlamazsın. istediği topçular kulübü utandıracak cinsten. ahmet kutucu, zeki yavru, yusuf demir, samet akaydın hamlelerini de yaptır tam olsun.

Tekkeye visca ve Waka konusunda hak veriyorum birazda vefa lazım şampiyonluk için bütün değerler ayak altına alinmaz ( üstelik waka ve visca olmasaydı şampiyon,mu olacaktik?)
                      visca waka darbe aldıkları için sakatlandılar genç oyuncuda sakatlanabilir
                      En son objek tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.

Yorum

• Antalya maçının skoru ne olursa olsun gözümde düşük zeka bir adamdır.

Kendi söylemiyle futbolculuğu döneminde çalışkan bir oyuncu olmamıştır. teknik direktörlüğünde de kendi tipi oyuncu en sevmediği herhalde. Ezberletip bir plan dahilinde herkesten çok çalışmasını istemektedir. Pozisyon bağımlılığı vs.

Röportajlardaki sorumluluk bende, hata ettim vb söylemleri ise ben merkezli ve kendini beğenmişlikten geliyor. Mütevazılığının altında ukalalık yatıyor aslında.

Ezel'in kör anası Meliha gördü Onuachu-Augusto olmadığını, Muçi'nin kamatta olmadığını, Merkezde Folcarelli ve Oulai olduğunda verim alınamadığını.

Pratik zekası çok düşük bir adam. Elindekinden verim almak yerine sistemden verim almaya çalılıyor ki henüz oturmuş sistemi de yok yeterli oyuncusu da ancak hem düşük zekalı olması hem ukala olması doğru hamle yapmaktan alıkoyuyor.

Ben Fayih Tekke ile şampiyon olmak istiyorum. Ben Ftaih Tekke bizim figürümüz olsun olsun istiyorum her maç olağanüstü şeylerle almayalım
                        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Yallah köyüne
                          trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                          X
                          WhatsApp Resmi İletişim