Şubat'ı göremez.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke | Teknik Direktör
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Başkan gördüğüne göre Tekke niye görmesin!İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞubat'ı göremez.
Yorum
-
Çok doğru söylemiş acar hoca ilk okuduğumda bu kitabı bu düşünceyi geçirmiştim içimden, Nedense aklıma 2 kitap daha geldi. 1. Doğan hocanın Savaşçı adlı kitabı geldi. 2. olarak Ekip Çalışması ve Liderlik Değişimin İçinden Geleceğe Doğru adlı kitabını endüstri psikolojisi dersinde hocamız okutmuştu Acar hocanın kitabıydı,o geldi. Bu 3 kitabın Liderlik konusunda farkındalık hatta kendini görebilme ve uyumlu hareket edebilme üzerine çok bilgilendirici ve öğretici olduğunu düşünüyorum, öneririm Forumdakilere.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Prof. Dr. Acar BALTAŞ: "Liderlik serüveninizde, size olumlu duygular yaşatan, güçlü yönlerinizi öne çıkaran yaşantılarınız neyi yapmayı sürdürmeniz gerektiği konusunda size fikir verir. Buna karşın, olumsuz yaşantılar neyi yapmamanız gerektiğini gösterir. Bu açıdan, ilk bakışta hayal kırıklığı yaratan olumsuz yaşantılar aslında size gelişim fırsatı sunar. Türk kültüründe sükûnetle bağdaştırılan, huzur ve gönül rahatlığı gibi olumlu duygular, lider olarak an'a odaklanmak yerine geçmişte yaptıklarınızla bugünü değerlendirdiğiniz yaşantınızla uyumludur." ("Türk Kültüründe Yönetmek" adlı kitabından)
1-Savaşçı - Doğan Cüceloğlu
2-Ekip Çalışması ve Liderlik Değişimin İçinden Geleceğe Doğru - Acar Baltaş
3-Türk Kültüründe Yönetmek - Acar Baltaş
Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...
- Beğen 1
Yorum
-
Yönetim gitmeden Fatih Tekke ile yolların ayrılması akıllara bile getirilmemeli.
Ben de birçok konuda kendisini eleştiriyorum ama bu yönetimin daha iyi birisini getirebileceğine kesinlikle ihtimal vermiyorum hadi getirdiler diyelim bu camianın ona sabır göstermeyeceğine eminim. Fatih Tekke gitsin diyenler kimin gelmesini istediklerini de yazsın. En azından Abdullah Avcı gibi birini kenarda görmektense bizimle üzülen ve dertlenen birini görmeyi tercih ediyorum.
Takımın zamanla daha iyi olacağımıza inanıyorum. Sadece bu iyileşme istediğimiz hızda olmayacak. Türkiye'nin genel IQsü zaten düşük, futbol sektörü içinde ise bu oran çok daha düşük muhtemelen. Bu da Türkiye'nin futbolda gelişmesinin önündeki en büyük engellerden biri zaten. .
. Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
. .
- Beğen 2
Yorum
-
u19 oyuncularının bile oynayamadığı yerde gidip 17 yaşındaki çocuğu maç kadrosuna alıp son dakikalarda sahaya sürüyorsun. soy adı tekke olduğu için tabi ki. bu düpedüz adamcılıktır. kocaelispor maçında oyuna sokacak mısın acaba yada bundan sonra kaç dakika süre vereceksin göreceğiz. olayın takipçisiyiz. hem forumda hem de diğer mecralarda berat tekke olayı çoğu kişinin dikkatini çekmiş. çok fazla tepki var.
En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 1 hafta önce.
- Beğen 2
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum